borgercirque

eflyerborgercirquewebkatern

Kom mee circustoeren uithalen op zaterdag 6 mei en ontdek GO! campus Plantijn!

Van 13u tot 17u kan u genieten van een uitgebreid aanbod voor jong en oud.

GO! campus Plantijn is een groene, inspirerende en rustgevende leeromgeving in het midden van de stad, bestaande uit:

Het Plantijntje: kleuter- en lager onderwijs

Spectrumschool Leren + Ontdekken: Brede eerste graad secundair onderwijs + OKAN

CIRCUSWORKSHOPS

Mini circus (– 8 jaar): Het Plantijntje zorgt voor een actieve eerste ervaring met circusacts op maat van de kleinsten.

Maxi circus (vanaf 8 jaar):  De mensen van de professionele circusschool Ell Circo D’ell Fuego laten kinderen proeven van allerlei klassieke én moderne circuskunsten.

Deze workshops zijn doorlopend. Je hoeft je vooraf niet in te schrijven.

VEILING RETRO SCHOOLMATERIAAL (15u)

Verwacht je aan retro kleutermeubeltjes, seventies stoelen, een sportraam, een zweedse bank, oude schoolposters en veel meer. Eenmaal, andermaal.. verkocht!

LEREN + ONTDEKKENMARKT

Op de Spectrumschool is eerste graad een beetje anders dan in de meeste andere scholen. Ontdek op de Leren + Ontdekkenmarkt hoe het werkt. Je maakt actief kennis met een waaier van modules en de dagelijkse werking van “Leren + Ontdekken”; de brede eerste graad van de Spectrumschool.

Deze markt is doorlopend. Je hoeft je vooraf niet in te schrijven.

PODIUM

De leerlingen van Het Plantijntje en Spectrumschool tonen hun beste circusmoves:

14u       Plantijntje kleuterschool

15u30   Plantijntje lagere school

16u30   Spectrumschool

DOORLOPEND

Springkasteelpark / sporttornooien: ping pong, basketbal & panna / fotoshoot / kapsalon / grime

DE INNERLIJKE MENS

Hapjes: Hotdogs, popcorn, ijsjes, suikerspin, …

Lekkere drankjes te verkrijgen bij het Spectrumcafe, mét terras in het groen!

Op dit event zijn inschrijvingen mogelijk voor Het Plantijntje en de Spectrumschool!