Camus Plantijn sluit 2014 in stijl af

Campus Plantijn houdt een spetterende laatste week voor het eindejaar! Solidariteit is het keyword. De hele week door draaien de leerlingen van het 4e jaar Kantoor leuke plaatjes op de speelplaats voor Music For Life. Vrijdag is er een kerstmarkt met de Spectrum Kerst Quiz.

Music  For Kras

cQmQNNdfAhaJFpCaKIhKZ54671418221150

Music For Life is een initiatief van Studio Brussel om geld in te zamelen voor goede doelen. Muziek staat centraal. De leerlingen van 4 Kantoor willen ook hun steentje bijdragen en kozen ervoor de organisatie KRAS Borgerhout te steunen. Deze organisatie zorgt voor een tof en divers vrijetijdsaanbod voor kinderen, tieners en jongeren met bijzondere aandacht voor de minder en minst kansrijken. Elke speeltijd kunnen leerlingen en leerkrachten voor 0,50cent een plaatje aanvragen. Er wordt ook soep, thee, cake en pannenkoeken verkocht. De opbrengst gaat integraal naar KRAS Borgerhout. 

Kerstmarkt met Spectrum Kerst Quiz

Vrijdag wordt er feestelijk afgesloten met een kerstmarkt. Aansluitend hebben we per klas een Kerst Quiz, de winnende klas zal een feestelijke prijs in ontvangst nemen!

De foto’s vind je hier!