Langganan School Spectrum

 

Langganan Spectrum School bisa

Wednesday Agustus 23 25 Agustus
saben dina saka 10u kanggo 16u.

Ana Agustus 26
saka 10u kanggo 13u.

Ana kanggo ana 28 30 Agustus
saka 10u kanggo 16u.

Selasa Agustus 29
saka 17u kanggo 20u.

 

Sampeyan bisa tansah mail kanggo info@spectrumschool.be

utawa nelpon 03-328.05.00

 

Mbutuhake informasi luwih pepak bab pendidikan part-wektu?
mangga duwe dipikir ing kita subsite babagan learning + karya

 

MACA IN LANGUAGE dhewe

Nggunakake komputer kanggo maca terjemahan Spectrumschool.be ing basa dhewe.

nl Dutch