opleiding kapper schoonheidsverzorging kapster-Spectrumschool-BSO-TSO-Duaal-DBSO

HAIR ON STREAM is het didactische KAPSALON van de KAPPER & SALONVERANTWOORDELIJKE EN HAARZORG EN SCHOONHEIDSZORGEN OPLEIDING van GO! Spectrumschool .

Een gezellige en vooral het warmste kapsalon van Deurne met een hart voor haar.

Het kapsalon van Leren + (duaal en voltijds) werkt met kwaliteitsproducten geleverd door gekende grootmerken. Laat u verrassen door onze leerlingen die graag met haar bezig zijn én meer. Ook mannen zijn meer dan welkom en kunnen genieten van een heerlijke Barbier Beurt. Omdat kapper meer een allround gegeven aan het worden is, kunnen we ook diensten aanbieden zoals manicure, een dag make-up en/of avond make-up. De toekomstige kappers worden bijgestaan door onze vakleerkrachten. U kan onze prijslijst online raadplegen, bovendien kan u ook online een afspraak maken. Door een bezoek te brengen aan ons innovatieve kapsalon helpt u onze toekomstige kappers op een prettige manier met hun opleiding en verdere ontwikkeling. 

Graag verwelkomen wij u in ons didactisch kapsalon, 

Team Hair On Stream.

“Hairdressing is a craft”

HAIR ON STREAMS is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag telkens vanaf 9 tot 16 u 30 behalve tijdens de schoolvakanties.  

Reserveren is noodzakelijk!

De dag zelf reserveren is niet mogelijk. 

Wat weten we graag over onze klanten:

Wat zou u graag willen laten doen?

Welke haarlengte hebt u?

Stuur een mail om te reserveren naar: kapsalon@spectrumschool.be 

Hair On Stream by Spectrum-Spectrumschool-BSO-TSO-Duaal-DBSO

“Kapper zijn is een ambacht”

kapper-Spectrumschool-BSO-TSO-Duaal-DBSO

PRIJSLIJST