Vertaal Spectrumschool naar een andere eigen taal

Beste bezoeker,

U kan ons elke werkdag bereiken van 9u tot 1§ u op het nummer 03/328.05.00
Wij schrijven leerlingen enkel in na telefonische afspraak.

Voor het schooljaar 2021-2022 zijn volgende klassen / opleidingen reeds volzet.

In het voltijds secundair onderwijs

1A en 1B op campus Deurne
2Astem
3° jaar arbeidsmarktgerichte finaliteit elektriciteit- auto
3° jaar arbeidsmarktgerichte finaliteit elektriciteit
3° jaar arbeidsmarktgerichte finaliteit mechanica
3° jaar arbeidsmarktgerichte hout
3° jaar arbeidsmarktgerichte finaliteit zorg
4° jaar BSO elektriciteit
4° jaar BSO mechanica
5° jaar BSO elektriciteit

5° jaar TSO sport
5° jaar BSO mechanica werktuimgmachines
6° jaar BSO elektriciteit
7° jaar BSO auto

In het deeltijds onderwijs zijn er wachtlijsten voor de volgende opleidingen:

distributie
zaal
snack
sport
keuken
logisitiek
winkel
bouw

Ook de opleidingen Administratie / PC-technicus / Hout zijn zo goed als volzet.

U kan ons elke werkdag bereiken van 9u tot 1§ u op het nummer 03/328.05.00
Wij schrijven leerlingen enkel in na telefonische afspraak.

Spectrumschool > Leren+Doorstromen

Leren + Doorstromen

Je volgt een voltijdse opleiding. Je legt een sterke toegepaste basis en stoomt je klaar voor hogere studies.

2e graad I 3e graad

Finaliteit > Doorstroom & Dubbele finaliteit (Doorstroom & Arbeidsmarkt)

De doorstroomfinaliteit is het vroegere ASO. Deze opleidingen hebben de bedoeling om leerlingen succesvol te laten doorstromen naar academische en bacheloropleidingen. De dubbele finaliteit is het vroegere TSO. Deze opleidingen hebben de bedoeling om leerlingen succesvol te laten doorstromen naar bachelor- en graduaatsopleidingen (=hbo5-opleidingen) en/ of naar de arbeidsmarkt. Lees hier alles over de modernisering van het secundair onderwijs.

Dit traject kan je volgen op Campus Ruggeveld.

LB entiteitenpagina stem 01 - Leren+Doorstromen
LO entiteitenpagina sport 01 - Leren+Doorstromen

knopschrijfjenuin 200x106 - Leren+Doorstromen

Deze opleidingen bereiden je voor op hogere studies. Als je slaagt voor één van onze opleidingen behaal je het diploma secundair onderwijs.

Wist je dat er in 2022 een gloednieuw gebouw zal bijkomen op onze campus? Daarnaast openen we een nieuwe sporthal. Dit alles zal ons STREAM-project belichamen waarmee we ons aanbod Leren + Doorstromen sterk uitbouwen en verbreden. Je zal les volgen in een modern, hedendaags gebouw met tal van mogelijkheden, technologische faciliteiten en professionele infrastructuur! Wij zijn er alvast klaar voor. Jij ook?

In onze ateliers staat computergestuurde technologie en automatisatie centraal. Ons schooldomein en de accomodatie in de omgeving bieden ruime mogelijkheden op vlak van sport en technologie.

We bieden je een traject op maat waarin individuele begeleiding en een warm leerklimaat centraal staan.

Door onze nauwe samenwerking met bedrijven en organisaties proef je van een moderne werking in de hedendaagse bedrijfswereld.

De opleidingen van Leren + Doorstromen

Klik op één van onderstaande interessegebieden om jouw opleiding te vinden.

STEM > Engineering & Technologie

Elektriciteit