H2o(k!)

Onze school organiseert tal van projecten. Kleinschalig of groot. Binnen en buiten de klas, binnen en buiten de school. Zo krijgen onze leerlingen een bredere kijk op de leerinhouden en oefenen ze tal van vaardigheden die tijdens de lessen moeilijk aan bod kunnen komen. Op onze website lichten we enkele van deze projecten toe, zoals H2o(k!) op campus Borgerhout.

waterproject2

Elk jaar organiseren de leerlingen van het 5de jaar Gezondheids- en Welzijns wetenschappen een waterproject. Zij dompelen zich onder in alle facetten van de belangrijkste grondstof ter wereld en geven daarna aan de leerlingen van de eerste graad workshops over dit thema. Ze wisselen interessante waterproefjes af met een ludieke quiz, een zelf gemaakt gezelschapsspel en een waterestafette. De ene na de andere creatieve werkvorm wenden zij aan om de leerwinst van hun jongere schoolgenoten te verhogen. Daarbij overwinnen zij zelf tal van drempels en doen zij als jongvolwassenen heel wat succeservaringen op.