Leren + Ontdekken

brede eerste graad eigen tempo modules ontdekken talenten

 

BREDE EERSTE GRAAD

In het Leren + Ontdekken traject kies je nog geen studierichting, maar je gaat op zoek naar je talenten. De algemene lessen worden gegeven aan de hand van de ADI-methode en je maakt projectmatig kennis met STEM, Kunst & Cultuur. Via onze talentboost ga je op zoek naar een antwoord op de vragen: Wie ben ik? Wat wil ik? en Wat kan ik? Je gaat op ontdekkingstocht via keuzemodules zoals Media, Sport, Nijverheid, Zorg, Decoratie en nog veel meer. Je leert op eigen tempo. Tijdens de “Leren+uren” krijg je begeleiding op maat. Brede basiszorg staat centraal. Zo maak je de juiste studiekeuze voor de tweede graad!

OKAN

Als je nog niet lang in België verblijft en Nederlands niet je thuistaal of moedertaal is kan je Nederlands leren in de Onthaalklas Anderstalige Nieuwkomers.

Je leert Nederlands en ontdekt je talenten. Je leert op eigen tempo en krijgt begeleiding op maat. Zo ontdek je de juiste studiekeuze. In het OKAN schakeltraject  leer je Nederlands en bereid je je via praktijkmodules voor op een vervolgtraject in in Leren+Werken of volwassenenonderwijs.

 

Bekijk het studieaanbod

Dit traject kan je volgen in campus Plantijn .