Leren + Werken

campagne L+W

Je combineert leren met werken. Duaal leren staat centraal. Je krijgt één dag algemene vorming en één dag beroepsgerichte vorming op school. Drie dagen leer je een beroep op de werkvloer. Je bent er dus wel degelijk voltijds mee bezig! Binnen dit traject kan je een breed scala aan opleidingen volgen binnen Nijverheid, STEM, Sport, Logistiek, Horeca en Zorg. We voorzien maximaal in brede basiszorg voor iedereen. We bekijken dit voor elke leerling apart. Zo krijg je individuele begeleiding waarbij je jezelf kan ontplooien op eigen tempo. Dit traject is mogelijk vanaf 15 tot 25 jaar. Je moet wel minstens twee jaar voltijds onderwijs hebben gevolgd.

Bekijk het studieaanbod.

Dit traject kan je volgen in campus Ruggeveld.

OKAN-leerlingen van 16 en 17 jaar kunnen via een schakeltraject kennismaken met Leren + Werken.

Klik hier voor meer info.

campus Ruggeveld