Meld Je Aan

Je kind inschrijven in een eerste jaar van GO! Spectrumschool? Dat doe je via het centrale aanmeldsysteem voor het Antwerpse Secundair Onderwijs.

Wie?

Wens je je kind in te schrijven in het 1e middelbaar A of B?   Meld dan je kind aan van maandag 08 maart (vanaf 09.30u) tot en met vrijdag 28 maart 2021 (tot 17u) via http://meldjeaansecundair.antwerpen.be  Het tijdstip waarop je je kind aanmeldt in deze periode heeft geen enkele invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. Je dient minstens vijf scholen op te geven. Vergeet niet de GO! Spectrumschool op nummer 1 te zetten!

Indien je wenst in te schrijven voor een hoger jaar dan het 1e middelbaar kan je geen gebruik maken van Meld Je Aan en dien je in te schrijven tijdens de normale inschrijvingsperiode. Vind alle info over inschrijven op onze school op onze contactpagina.

Wanneer?

• Vrijdag 08 maart tot en met 26 maart 2021: Algemene aanmeldingsperiode voor het 1e middelbaar. Ook als je kind recht op voorrang heeft (broers, zussen van leerlingen en kinderen van personeel) meld je aan in deze periode.
  • De resultaten worden bekend gemaakt op woensdag 21 april 2021. Je ontvangt een mail op de website waarin staat of je je kind kan inschrijven. Let op, dit is nog geen bevestiging van de inschrijving! Je moet nog naar school voor de inschrijving af te ronden.

Meer info vind je hier

Hulp nodig?

Kom gerust even langs bij ons op school. We helpen je graag verder. Maak een afspraak via mail of telefonisch: