Meld Je Aan

Wij als GO! Spectrumschool doen mee aan het centrale aanmeldsysteem voor het Antwerpse Secundair Onderwijs.

• Wie?

Wens je je kind in te schrijven in het 1e middelbaar A of B?   Meld dan je kind aan van 8 tot 27 februari via http://meldjeaan.antwerpen.be  Het tijdstip waarop je je kind aanmeldt in deze periode heeft geen enkele invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. Je dient minstens vijf scholen op te geven. Vergeet niet de GO! Spectrumschool op nummer 1 te zetten!

Indien je wenst in te schrijven voor een hoger jaar dan het 1e middelbaar kan je geen gebruik maken van Meld Je Aan en dien je in te schrijven tijdens de normale inschrijvingsperiode. Hier vind je alle info over inschrijven op onze school.

• Wanneer?
    • 8 januari tot en met 19 januari: Inschrijven broers, zussen en kinderen van personeel. Dit is een voorrangsperiode voor broers, zussen en kinderen van het personeel.
    • 8 februari tot en met 27 februari: Aanmeldingsperiode voor het 1e middelbaar.
    • 23 maart: Je ontvangt een mail waarin staat of je je kind kan inschrijven . Let op, dit is nog geen bevestiging van de inschrijving! Je moet nog naar school voor de inschrijving af te ronden.
    • 21 april tot en met 16 mei: Inschrijvingsperiode. Je kan je zoon/dochter inschrijven op onze school. Vergeet dit niet binnen deze periode te doen, anders verlies je de plaats. Hier vind je alle info over inschrijven op onze school.
    • 17 mei tot en met 24 mei: De vrijgekomen plaatsen doordat mensen zich niet ingeschreven hebben worden toegewezen aan mensen op de wachtlijst.
    • Vanaf 04 juni start de vrije inschrijvingsperiode

• Hulp nodig?

Kom gerust even langs bij ons op school. We helpen je graag verder. Maak een afspraak via mail of telefonisch:

Meld Je Aan heeft ook een helpdesk, die je kan bereiken op het gratis nummer 0800 62 185 of via helpdesk.meldjeaan@spectrumschool.be