Meld Je Aan

Je kind inschrijven in een eerste jaar van GO! Spectrumschool? Dat doe je via het centrale aanmeldsysteem voor het Antwerpse Secundair Onderwijs.

Wie?

Wens je je kind in te schrijven in het 1e middelbaar A of B?   Meld dan je kind aan van vrijdag 15 maart tot en met vrijdag 05 april 2019 via http://meldjeaan.antwerpen.be  Het tijdstip waarop je je kind aanmeldt in deze periode heeft geen enkele invloed op de verdeling van de vrije plaatsen. Je dient minstens vijf scholen op te geven. Vergeet niet de GO! Spectrumschool op nummer 1 te zetten!

Indien je wenst in te schrijven voor een hoger jaar dan het 1e middelbaar kan je geen gebruik maken van Meld Je Aan en dien je in te schrijven tijdens de normale inschrijvingsperiode. Vind alle info over inschrijven op onze school op onze contactpagina.

Wanneer?

• Woensdag 13 januari tot en met 27 februari 2019: Inschrijven broers, zussen van leerlingen en kinderen van personeel. Dit is een voorrangsperiode voor broers, zussen en kinderen van het personeel.
  • Vrijdag 15 maart tot en met 05 april 2019: Algemene aanmeldingsperiode voor het 1e middelbaar.
  • Ten laatste op maandag 06 mei 2019 ontvang je een mail waarin staat of je je kind kan inschrijven. Let op, dit is nog geen bevestiging van de inschrijving! Je moet nog naar school voor de inschrijving af te ronden.
  • Vrijdag 10 mei tot en met 04 juni 2019: Inschrijvingsperiode. Je kan je zoon/dochter inschrijven op onze school. Vergeet dit niet binnen deze periode te doen, anders verlies je de plaats. Vind alle info over inschrijven op onze school op onze contactpagina.
  • Vanaf 04 juni 2019:  start van de vrije inschrijvingsperiode.
  • Vanaf 04 juni tot en met 07 oktober 2019: De vrijgekomen plaatsen, doordat mensen zich niet ingeschreven hebben, worden toegewezen aan mensen op de wachtlijst.

Hulp nodig?

Kom gerust even langs bij ons op school. We helpen je graag verder. Maak een afspraak via mail of telefonisch: