Станете вашиот нов колега?

 

Нашето училиште сè уште има Некои слободни работни места(Електрична енергија, механика, автомобилски инженеринг) Отворена за учебната година 2017-2018. Ние исто така бараме уште една Наставник РК религија И привремено колега за еден Замена на задачата До есенскиот празник 15 класи Холандски и 7 часови PAV.

Повеќе информации може да се добијат по пошта до Director@spectrumschool.be Или по телефонски број 03 / 328 05 00.

Претплатете се на училиште Спектар

 

Претплатете се на спектар училиште може да

Среда август 23 25 петок АВГУСТ
секој работен ден од 10u да 16u.

Сабота Август 26
на 10u да 13u.

Понеделник до среда 28 30 август
на 10u да 16u.

Вторник Август 29
на 17u да 20u.

 

Секогаш можете да пошта на info@spectrumschool.be

или јавете се 03 328.05.00-

 

Ви требаат повеќе информации за нашите скратено работно време образование?
ве молиме да ја погледнете нашата subsite за учење + работа

 

Прочитајте во вашиот јазик

Го користат компјутерот за да го прочитате Spectrumschool.be превод на вашиот јазик.

nl Dutch

 

 

Merdan Taplak во РОМИТЕ

Schermafbeelding-2017 03 28-ом 14.46.53

Merdan TaplakЧетврток прави камбек со својот бенд Merdan Taplak Оркестар воде Ромите. Но, заедно со DJ / музичар тој е Okan наставник во нашето одделение. Оваа казна Член Тој зборува за неговите омилени места во Антверпен, и на Факултетот спектарот очигледно не се водат за исчезнати!

 

Бебињата се изгради брод со студентите 2B

Децата на остроумен Piste (нашите соседи на кампусот Ruggeveld) денеска дојде да ја посети да се направи дрвен чун со момчињата во прво одделение. Разговор за тимска работа!

 

Симпозиум Кралската палата

Lilibeth нашите студенти и нашиот поранешен студент Мохамед од страна на кралот беа поканети да ги споделат своите наоди во Кралската палата на системот учење и работа заедно. Тие изгледаа одлично и веќе имаат направено толку голема! Заедно со студенти од целата земја, клучните министри и царот го помина денот заедно во Брисел!

13305212_1740397419534448_309708681487029375_o

Кликнете ТУКА за да видите повеќе слики