LO home 01 - SnuffelklassenLB home 01 1 - SnuffelklassenLW home 1 e1529413165835 - Snuffelklassen

SNUFFELKLASSEN

GO! Spectrumschool is een groeiende school met een breed aanbod technische- en beroepsgerichte opleidingen.

Op onze campus Ruggeveld bieden we naast STEM-richtingen in TSO en nijverheidsrichtingen in BSO ook een populaire studierichting LO en Sport in TSO.

Via promotieactiviteiten, techniekkampen, snuffelstages en studiekeuzeworkshops verkleinen we de drempel en laten we jongeren hun sportieve talenten en technische competenties ontdekken. Zo ontvingen we vorig schooljaar meer dan 350 leerlingen van andere scholen op onze snuffeldagen.

ALTERNATIEF TIJDENS DE CORONAPERIODE
Omwille van de coronamaatregelen kunnen we voorlopig geen snuffeldagen organiseren op school. Daarom werkten we een alternatief uit. We komen graag naar jullie toe met een interessante sessie voor de leerlingen van het 6de leerjaar!

WAT MAG JE VERWACHTEN?

Tijdens een sessie van 2 uur bieden we jullie het volgende aan:

• Samen met de leerlingen gaan we op onderzoek naar de eigenschappen van verschillende materialen.We maken een stroomkring en onderzoeken de eigenschappen van enkele elektrische componenten. Zo maken de leerlingen kennis met STEM, Nijverheid & Techniek.
  • We geven een digitale rondleiding in onze school met een begeleidende uitleg over de structuur van het secundair onderwijs en de verschillende studierichtingen die we aanbieden.
  • De leerlingen krijgen een goodiebag mee naar huis.

PRAKTISCH

• De sessie is mogelijk op een vrijdagnamiddag. De beschikbare data vind je in onderstaande inschrijvingsformulier
  • Startuur af te spreken in overleg.
  • De sessie is volledig gratis.
  • Een sessie boeken kan voor leerlingen van het 6de leerjaar.
  • Enkel mogelijk voor basisscholen binnen de postcodes 2100, 2000, 2060, 2140, 2018, 2050, 2020, 2030, 2180, 2640, 2660, 2110, 2160 & 2150

SCHRIJF JE IN

Momenteel zijn alle data volzet. We bekijken nieuwe data en zetten deze zo snel mogelijk online