Maxaad baraneysaa?

Shaqada jidhka

Waxaad si gaar ah uga welwelsan tahay dibadda gaariga oo aad baraneysid inaad dayactirto waxyeelada fudud ee gaari wadida gaariga.
Waxaad baran doontaa inaad ku shaqeyso qalabyo kala duwan, kala furfurida iyo iskudubbaridka qaybaha baabuurta Lassen iyo alxanka, buuxinta, waji-xidhka iyo ciid-samaynta. Waxaad baran doontaa inaad abuurto midabada saxda ah oo aad si taxadar leh u buufiso shaqada jirka.

Diyaarinta gawaarida baaritaanka shilka kadib, barashada isticmaalka qalabka ogaanshaha, ... sidoo kale waa qeyb kamid ah tababarkaaga.
Intaa waxa dheer, waxaad baran doontaa fiilooyinka, makiinadaha, ammaanka shaqada iyo korontada.

7 Modules

Tababarka Body cusboonaysiiya ka kooban yahay modules 7:

jirka daaweyn dusha
Dismounting / bodywork sii kordhaya
Primers jirka
Koolo iyo blaastiigga jirka
jirka biraha Sheet
Buufin Ready jirka samaynta
shaqada jirka Diyaarinta

koorsooyinka guud

In maadooyinka guud hesho wax ka mid ah wixii la siiyo sannad ka 3e ilaa sanadkii 6e ee waxbarashada xirfadda waqti-buuxa ah. Waxa kale oo aad ka heli baray Ingiriisi.

Intaa waxaa dheer, waxaad ka qayb geli kara mashaariicda sida a-shirkadda mini, hay'adda dhacdada iyo ka badan!

Wax idiin sameeyo?

Nadiifinta Linoleum-ka oo lagu nadiifiyo huubka uumiga

Waxaad si dhow ula shaqeeyaan

wallpaper

Waxaad tahay saaxiibtinimo

Wallpaper wuxuu shaqeeyaa 144545051

waxaad leedahay isha si faahfaahsan

sida darbiga loo rinjiyeeyo

Waxaad jeceshay inaad la shaqeyso gacmahaaga

Immisa sano ayaad tahay inaad tahay?

Waxaad u soo raaci kartaa dabcan ka sano 15 aad 25 sano.

Haddii aad tahay 15 sano waa in aad ugu yaraan ku 2 sano ee hore ee waxbarasho waqti-buuxa ah.

Haddii aad ka weyn tahay 18 sano waa inaad xaq u leedahay shaqo mushahar leh. Sidaas darteed waa inaad jir ahaan jir ahaaneed waana inaad haysataa ogolaansho aad kaga shaqeysan karto Biljim.

Weli qabto wax su'aalo ah?

Nala soo xiriir via website this ama telefoonka.

Mudo intee le'eg ayuu tababarku qaadanayaa?

Hay'ad tababar ayaa qaadeysa celcelis ahaan labo ilaa shan sano.
Waxaad ku bilowdaa demonteur moduleka.

Iyada oo shahaado ah carrossier Ma hubtaa shaqada?
Haddii aad rabto in aad ku takhasusaan ka dibna aad sii qalmi kartaa sida rinji jilciye.

Carrossiers waa xirfadlayaasha waana sida mid kasta STEMshaqeyntu waxay aad uga welwelsan tahay suuqa shaqada.

Waa maxay aqoonta hore ee aad leedahay?

Waayo, tababarka bodywork Uma baahnid inaad leedahay aqoon gaar ah oo qarsoodi ah.
Haddii aad shaki ka qabtid in tababarku uu adiga kuu yahay, Ha ka waaban inaad nala soo xiriirto.

Waxaad had iyo jeer iman karo eegno!

Haddaba waa maxay?

Nagala soo xiriir wixii macluumaad dheeri ah
Nagala soo xiriir wixii macluumaad dheeri ah

Nagala soo xiriir wixii macluumaad dheeri ah

Hadii aad ku jirto baro oo shaqee Haddii aad qaadato shahaado, waxaad heli doontaa dibloomada waxbarashada sare. Waxaan raacnaa manhajka waxbarashada OST - waxbarashada sare ee farsamada gacanta.

Dibloomadaas waxaad sii wadan kartaa barashada. Xasuuso in daraasad dheeraad ah aysan ahayn ujeeddada koowaad ee tababarka xirfadda. Ujeedada tababarka xirfadeed waa inuu kuu diyaariyo suuqa shaqada. Sidaa darteed waxaanu bixinaa taxadar badan oo ku saabsan xirfadaha aad u baahan tahay si aad u awooddo inaad shaqeyso.
Haddii aad doonayso inaad sii wadato waxbarashadaada, hubi inaad tan kala hadasho macalimiintaada PAV. Waxay kugula talin karaan haddii tani macno samaynayso. Waxay kaloo qiyaasi karaan inaad fursad u leedahay inaad guulaysato. Laakin waxaa ka sii sarreeya... waxay ku siin karaan talooyin waxayna kugu hagi karaan qorshayaashaada inaad ku sii wadato waxbarashadaada.

Waxaad marwalba joogi kartaa shaqooyinka jirka hagaajinta waxbarashada EDUCAM.

De opleiding monteur demonteur carrosserie en koetswerkhersteller in duaal leren

Het opleidingsprogramma

De opleiding monteur demonteur carrosserie en koetswerkhersteller in baro labo is opgebouwd uit een combinatie van praktijk en theorie. Leerlingen brengen doorgaans drie dagen per week door in een bedrijf, waar ze onder begeleiding van ervaren vakmensen de kneepjes van het vak leren. De overige twee dagen volgen ze lessen op school, waar ze de theoretische basiskennis opdoen die ze nodig hebben.

Shuruudaha gelitaanka

Om deel te nemen aan deze opleiding moet je minimaal zestien jaar oud zijn en in het bezit zijn van een getuigschrift van de tweede graad secundair onderwijs. Daarnaast moet je een stageplaats vinden bij een erkend leerbedrijf dat samenwerkt met de school. Dit leerbedrijf biedt niet alleen een werkplek, maar ook een mentor die jou begeleidt en ondersteunt.

Lesinhoud

aragti

In de theorielessen leer je alles over de verschillende aspecten van carrosserieherstel. Dit omvat kennis over materialen, gereedschappen en technieken die gebruikt worden in de branche. Ook leer je over veiligheid en milieuvoorschriften die van toepassing zijn in de werkplaats. Deze theoretische kennis is cruciaal voor het veilig en efficiënt uitvoeren van je werk.

Praktijk

Tijdens de praktijkdagen in het bedrijf werk je mee aan echte projecten. Dit betekent dat je vanaf dag één waardevolle werkervaring opdoet. Je leert hoe je beschadigde voertuigen inspecteert, schade beoordeelt en reparatieplannen opstelt. Onder begeleiding van ervaren collega’s voer je diverse herstelwerkzaamheden uit, zoals het lassen van metalen onderdelen, uitdeuken van plaatwerk en opnieuw spuiten van voertuigen.

Evaluatie en certificering

Je prestaties worden zowel op school als in het bedrijf regelmatig geëvalueerd. Op school krijg je toetsen en opdrachten die je theoretische kennis testen. In het bedrijf beoordeelt je mentor je praktische vaardigheden en werkhouding. Aan het einde van de opleiding ontvang je een erkend certificaat dat je kwalificaties als monteur demonteur carrosserie en koetswerkhersteller bevestigt.

Waarom kiezen voor de Spectrumschool?

Kwaliteit van de opleiding

De Spectrumschool staat bekend om haar hoge standaard in opleidingen. De combinatie van ervaren docenten, moderne faciliteiten en nauwe samenwerking met erkende leerbedrijven zorgt ervoor dat leerlingen uitstekend voorbereid zijn op de arbeidsmarkt. De school investeert continu in de verbetering van haar programma’s om te voldoen aan de nieuwste eisen en trends in de industrie.

Ervaren docenten

De docenten aan de Spectrumschool hebben jarenlange ervaring in de carrosseriebranche. Ze brengen niet alleen hun vakkennis over, maar ook hun passie voor het vak. Deze betrokkenheid en expertise zorgen ervoor dat leerlingen niet alleen de theorie onder de knie krijgen, maar ook geïnspireerd raken om het beste uit zichzelf te halen.

Qalabka casriga ah

De Spectrumschool beschikt over moderne werkplaatsen die uitgerust zijn met de nieuwste technologieën en gereedschappen. Dit stelt leerlingen in staat om te leren werken met apparatuur die ze later in hun carrière ook zullen gebruiken. De werkplaatsen zijn ontworpen om een realistische werkomgeving te bieden, wat de overgang naar een professionele setting vergemakkelijkt.

Nauwe samenwerking met leerbedrijven

De Spectrumschool heeft sterke banden met een netwerk van erkende leerbedrijven. Deze bedrijven spelen een cruciale rol in het duaal leren, omdat zij de praktijkplaatsen en mentoren bieden die essentieel zijn voor de opleiding. Dankzij deze samenwerking kunnen leerlingen rekenen op een kwalitatieve leerervaring die hen voorbereidt op een succesvolle carrière.

Toekomstperspectieven na de opleiding

Direct aan de slag

Na het afronden van de opleiding zijn de meeste leerlingen direct inzetbaar in de arbeidsmarkt. De praktijkervaring die ze tijdens hun opleiding hebben opgedaan, maakt hen aantrekkelijk voor werkgevers. Veel leerlingen krijgen zelfs een jobaanbieding van het bedrijf waar ze hun praktijkgedeelte hebben gevolgd.

Verdere specialisatie

Voor degenen die zich verder willen specialiseren, zijn er diverse vervolgopleidingen en cursussen beschikbaar. Dit kan bijvoorbeeld een opleiding zijn tot specialist in een bepaald type voertuig of een specifieke reparatietechniek. Door zich verder te specialiseren, kunnen afgestudeerden hun carrièremogelijkheden nog verder vergroten.

Ondernemerschap

Sommige afgestudeerden kiezen ervoor om hun eigen bedrijf te starten. Met de vaardigheden en kennis die ze tijdens hun opleiding hebben opgedaan, hebben ze een sterke basis om een eigen carrosserieherstelbedrijf te beginnen. De Spectrumschool biedt ook ondersteuning en advies voor leerlingen die deze stap willen zetten.

Ervaringen van oud-leerlingen

Getuigenissen

Veel oud-leerlingen spreken lovend over hun tijd aan de Spectrumschool. Ze waarderen vooral de praktijkgerichte aanpak en de steun van hun mentoren. Enkele getuigenissen benadrukken hoe de opleiding hen heeft geholpen om zelfvertrouwen op te bouwen en een sterke start te maken in hun carrière.

Succesverhalen

Er zijn talloze succesverhalen van oud-leerlingen die dankzij de opleiding aan de Spectrumschool succesvolle carrières hebben opgebouwd. Sommigen hebben leidinggevende posities bereikt binnen hun bedrijf, terwijl anderen hun eigen succesvolle onderneming zijn gestart. Deze verhalen inspireren en motiveren huidige en toekomstige leerlingen om hun dromen na te jagen.

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een geschikt leerbedrijf?

De Spectrumschool helpt leerlingen bij het vinden van een geschikt leerbedrijf. Ze hebben een netwerk van erkende bedrijven waarmee ze samenwerken. Daarnaast kunnen leerlingen zelf ook op zoek gaan naar een bedrijf dat bij hen past. Het is belangrijk om een plek te vinden waar je je prettig voelt en waar je goed begeleid wordt.

Wat als ik mijn stageplaats niet leuk vind?

Als je merkt dat je stageplaats niet goed bij je past, is het belangrijk om dit snel te bespreken met je mentor op school. Samen kunnen jullie kijken naar mogelijke oplossingen, zoals het aanpassen van je taken of het zoeken naar een andere stageplaats. De Spectrumschool doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke leerling een positieve leerervaring heeft.

Is er begeleiding tijdens de opleiding?

Ja, gedurende de hele opleiding krijg je begeleiding van zowel je docenten op school als je mentor in het bedrijf. Ze staan klaar om je te helpen bij het leren van nieuwe vaardigheden, het oplossen van problemen en het maken van belangrijke keuzes voor je toekomst.

Wat zijn de kosten van de opleiding?

De kosten van de opleiding kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals lesmateriaal en eventuele bijkomende kosten voor gereedschap of beschermende kleding. De Spectrumschool kan je een overzicht geven van de verwachte kosten en eventuele mogelijkheden voor financiële ondersteuning.

Hoe kan ik me inschrijven?

Inschrijven voor de opleiding monteur demonteur carrosserie en koetswerkhersteller in duaal leren bij de Spectrumschool is eenvoudig. Bezoek de website van de school voor meer informatie over het inschrijvingsproces en de benodigde documenten. Het is aan te raden om vroegtijdig te beginnen met de inschrijving om zeker te zijn van een plek.

Gabagabo

De opleiding monteur demonteur carrosserie en koetswerkhersteller in duaal leren aan de Spectrumschool biedt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in de carrosseriebranche. Met een sterke focus op praktijkervaring, deskundige begeleiding en moderne faciliteiten, krijgen leerlingen de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Of je nu direct aan de slag wilt, je verder wilt specialiseren of je eigen bedrijf wilt starten, deze opleiding biedt alle tools en ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

macluumaad dheeraad ah

Barashada iyo shaqada aad taqaan magaca baro labo.

Waxaad baran a ganacsiga ama xirfad shuqullo oo ay bartaan inay isu geeyo.
Sidaas daraaddeed adigu tag laba maalmood toddobaadkii dugsiga iyo shaqo tago muddo saddex maalmood ah.
Waxaad ka heli afar jeer sannadkii warbixin la natiijada labada qaab aad ee dugsiga iyo shaqada.

ah tababar xirfadeed waxaad baranaysaa xirfad waxaadna heli kartaa shahaado aqooneed.

Intaa waxaa dheer, waxaad sidoo kale raacdaa hal maalin usbuucii koorsooyinka guud sida manhajka waxbarashada xirfadaha. Maadooyinka guud waxaad ku qaadan kartaa shahaadada labaad, shahaadada saddexaad ama oo aad qaadato shahaadadaada waxbarashada dugsiga sare.

Barashada iyo shaqada waa nidaam u gaar ah.
Waxaan la dhibcood aan ninna shaqayn. Waxa kaliya ee aad la xukumi doonaa wixii aad awooddo.
Natiijooyinka maadooyinka guud (PAV) Your ma saamayn doonto natiijada maadooyinka la taaban karo.

Waxaan ka shaqaynaa qaybsan si aad u qalin karo sanadkan gudihiisa. Haddii aad gaari-karnimada oo dhan PAV badan aad u hesho shahaado ama shahaado.

Markaa ma "joogi kartid" oo waxaad wax ku barataa xawaarahaaga.

Ma jeclaan lahayd faahfaahin dheeraad ah? Nala soo xiriir adigoo adeegsanaya foomka ama telefoonka.

Waa maxay kharashka waxbarashada?

Waxaan ku dadaaleynaa in ay sii barnaamijyada sida raqiis ee suurtogalka ah.

Waxaad bixisaa khidmad dugsi oo go'an sanadkiiba. (Lacagtaas ayaa la dhimayaa haddii aad is diiwaangeliso kadib 1 March).
Intaa waxa dheer, waxaad bixineysaa oo kaliya lacagta aad u isticmaashid, suunka shaqadaada iyo kahor inta aadan ka bixin.

Qiimaha halkii koorsada aad bay u kala duwan yihiin.
Tababbarka ugu jaban wuxuu ku kacayaa 185 € sanadkii; ugu qaalisan 350 €.

Sidee ayaad u bixin kartaa?

Waxaad ka bixin kartaa lacagta caddaanka ah ee maamulka; waxaad ku wareejin kartaa qaddarka waxaadna bixin kartaa kaarka bangiga.
Ma aha inaad ku bixiso khidmadda iskuulka hal mar. Waxaad heli doontaa biil iskuul afar jeer sanadkii.

Maxay tahay inaad bixiso markaad is diiwaangeliso?

Markaad isdiiwaangelineyso, waxaan ku dallacnaa horayba euro-da 50.
Haddii aadan taas ku bixin karin hal mar, waxaad sidoo kale ku bixin kartaa qayb-qeyb.

Waxaad cashar ka heleysaa Ruggeveld campus Deurne.

GO! Spectrumschool
Ruggeveld Campus
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Waxaad nala soo xiriiri kartaa taraamka 10 - taraam 5 - taraam 8 - baska 19 - baska 410 - baska 411 - baska 412
Sababaha gaarka ah dartood Google Maps wuxuu u baahan yahay oggolaanshahaaga in lagu shubo. Faahfaahin dheeraad ah, fadlan eeg our Siyaasadda Gaarka ah ee Dugsiga Spectrum.
waan aqbalay
Ka eeg Khariidadaha Google

ma rabtaa in aad is diwaangeliso