Përktheni Spectrumschool në një gjuhë tjetër

Af - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpAfrikaans sq - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpAlbanian ar - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpArabic bs - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpBosnian zh CN - Shkollat ​​Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpChinese (Simplified) nl - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpDutch sq - Spectrumschool - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpEnglish fr - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpFrench de - Spectrums School - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpGerman përshëndetje - Shkollat ​​Spektrale - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpHindi ig - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpIgbo ajo - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpItalian ku - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpKurdish (Kurmanji) ne - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpNepali ps - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPashto fa - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPersian pl - Shkolla Spektrume - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPolish pt - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPortuguese pa - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPunjabi ru - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpRussian kështu - Spektri - Shkolla - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSomali es - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSpanish su - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSudanese sw - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSwahili tr - Shkolla Spektrume - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpTurkish ur - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpUrdu zu - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpZulu

Përditësoni për shkak të virusit Corona

Operacioni i Shkollës së Spektrit deri më 3 Prill

WSupozojmë një prani minimale të të gjithëve në shkollë për të minimizuar rrezikun e kontaminimit.

Të gjitha takimet në shkollë si dhe takimet e jashtme me punonjësit e Shkollës Spektri u pezulluan.

Mund të na kontaktoni vazhdimisht në info@spectrumschool.be
ose me telefon në 03-328.05.00

img 5e733af81dd70 - Shkolla Spektër - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

Regjistrohuni!

Keni nevojë për ndihmë për regjistrimin e fëmijës tuaj për një çerdhe, shkollë fillore apo të mesme?
Telefononi falas në 0 800 62 185 nga e hëna deri të premten nga 9 e mëngjesit deri në ora 16 pasdite.

Af - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpAfrikaans sq - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpAlbanian ar - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpArabic bs - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpBosnian zh CN - Shkollat ​​Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpChinese (Simplified) nl - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpDutch sq - Spectrumschool - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpEnglish fr - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpFrench de - Spectrums School - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpGerman përshëndetje - Shkollat ​​Spektrale - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpHindi ig - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpIgbo ajo - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpItalian ku - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpKurdish (Kurmanji) ne - Shkolla e Spektrit - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpNepali ps - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPashto fa - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPersian pl - Shkolla Spektrume - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPolish pt - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPortuguese pa - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpPunjabi ru - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpRussian kështu - Spektri - Shkolla - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSomali es - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSpanish su - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSudanese sw - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpSwahili tr - Shkolla Spektrume - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpTurkish ur - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpUrdu zu - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - AntwerpZulu

Resto Ruggeveld IMG 1917 300x200 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

Restoranti didaktik i Mësimit + Punës
trajnimi i kuzhinës dhe dhomës HORECA

është e hapur nga ora 11.55 e mëngjesit deri në ora 14.00 pasdite, përveç të Mërkurave
Pagesat mund të bëhen vetëm përmes kartës bankare.
Rezervimet mund të ndodhin
përmes smartschoolmail:
of

GSM NR 0499.75.41.79

Në dispozicion në ditën e martë 3 dhe 10 Mars, të enjten 5 dhe 12 Mars 2020

Fillestarët me 6 €

Karpaccio me domate me fruta, fruta parmezan dhe balsamike

Salmon i tymosur dhe karbonat halibut

Croquettes shpendësh me një salcë domatesh pikante

Gjoks duck i tymosur me dardha dhe perime të freskëta

Supë me çikrik me bajame dhe patate të skuqura pule

Pjatat kryesore me 10 €

Biftek mishi i viçit, salca e tarragonit dhe perimet e pranverës

Suprem i salmonit me tela perimesh dhe gjalpë shafrani

Rrepja e rosës me një salcë gëlqereje

Essertmbëlsira me 6 €

Crème brûlée me fruta të kuqe

Condé dardhë me kajsi

Dueti i mjerimit dhe javanais

Kafe apo çaj en pije freskuese në 2 €

Në dispozicion në ditën e martë 3 dhe 10 Mars, të enjten 5 dhe 12 Mars 2020

Ju lutemi bëni një rezervim në kohë

Gatishmëria është vetëm të përmendim paraprakisht se cili do të jetë zgjedhja.
Meqenëse ne gjithmonë përpiqemi të punojmë me produkte të freskëta, ju lutemi rezervoni të paktën 1 ditë më parë

Resto Ruggeveld IMG 1964 300x200 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

MIREL SE VINI M TO SHUM! SHKOLL SP SPECTRUM

Ne ofrojmë më shumë se kurset profesionale dhe teknike të 50 brenda Industrisë, STEM, Sporti, Shëndetësia, Mikpritja dhe Logjistika.

Entitetet tona 3:

Gjeni arsimin tuaj këtu!
LO shtëpi 01 238x300 - Shkollat ​​Spektri - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp
mësimi dhe zbulimi 300x45 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

Arsimi i mesëm i larte i nivelit te larte

Në tonë shkallë e gjerë e parë (A-stream dhe B-stream) Ju shijoni fusha të ndryshme dhe zbuloni ju talentet. Në këtë mënyrë ju bëni zgjedhjen e duhur të studimit për shkallën 2e.

Shtëpi LB 01 1 238x300 - Spektrit shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp
të mësuarit dhe të mësuarit 300x45 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

Arsimi i mesëm me kohë të plotë BSO / OST

Ju ndiqni një kurs me arsim të rregullt në nivelin BSO / OST. Ju fitoni njohuri themelore. Përveç kësaj, ju jeni kompetent në fushën tuaj të zgjedhur. Ju mund të filloni në shkallën 1e, por ju tashmë veçmas zgjidhni VOICE, Sport ose Industri. Ne organizojmë një numër kursesh në të dyja të mësuarit të dyfishtë dhe në klasën e arsimit të mesëm të plotë.

Shtëpi LW 01 238x300 - Spektrit shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp
të mësuarit dhe të punuarit 300x45 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

Arsimi i mesëm i rregullt

Edukimi me korrespondencë (Learning and Working) është një formë e dyfishtë e edukimit në të cilën ju ndjekni ditën e arsimit të përgjithshëm 1 dhe ditën e arsimit profesional 1 në shkollë. Përveç kësaj, do të mësosh një profesion në katin e dyqanit 3 ditë në javë. Ne ofrojmë më shumë se kurset e 30 brenda Industria, Catering, Sporti, Logjistika dhe Shëndetësia. Ju mund të filloni në çdo kohë!

PSE GO! SHKOLLA SPECTRUM?

MËSIMI + është mësimi dhe më shumë se mësimi:

Vlerësoni pa asnjë pikë

Në kurset tona BSO ju nuk merrni pikë, por ju arrini "sfera të gjelbërta", të lidhura me objektivat e mësimit për lëndë. Ju merrni një top të gjelbër kur e keni zotëruar qëllimin që ju keni për të arritur. Fokusi këtu është në arritjen e qëllimeve të mësimit për student individual dhe jo në mesataren e klasës.

Shkallë e gjerë e parë

Op Kampusi Plantin ndiqni procesin e Learning + Discovery. Ju ndjekni mësimet në një shkallë të gjerë të parë. Ju shijoni disiplina të ndryshme dhe zbuloni talentet tuaja. Ju mësoni me ritmin tuaj dhe merrni udhëzime të përshtatura. Në këtë mënyrë ju bëni zgjedhjen e duhur të studimit për shkallën 2e.
> Më shumë rreth Mësimit + Zbulimit

Mësoni në dyshemenë e punës

Ju kombinoni më të mirët e botëve 2: të mësoni në shkollë dhe të mësoni në vendin e punës. Ju fitoni shumë përvojë në një mjedis të vërtetë pune. Në këtë mënyrë ju jeni në gjendje të bashkoheni me mjetet dhe teknologjitë më të fundit dhe të rrisni shanset në tregun e punës. Me kurset tona Mësoni dyfish, entiteti ynë Mësoni + Duke punuar (arsimi me kohë të pjesshme), internshipi dhe mësimi në vendin e punës është "mësimi në katin e dyqanit" një pikë qendrore absolute.

Udhëzime për tregun e punës

Mentorët dhe punonjësit tanë kanë vite përvojë në udhëzimin e studentëve tanë në dyshemenë e punës. Brenda çdo fushe mësimore kemi një rrjet të gjërë të kompanive. Kështu ju udhëheqim në vendin tuaj të duhur në tregun e punës.

kulturë

Kultura është një pjesë strukturore e të gjitha programeve tona. Kemi projekte të shumta kulturore të mëdha dhe të vogla. A doni të vazhdoni në diçka kreative përveç edukimit tuaj? Pastaj mund të na kontaktoni gjithashtu!

Aktivitete pasdite

Gjatë pasdites mund të merrni pjesë në aktivitete të shumta. Një përzgjedhje nga oferta: lojëra, klinika daulle, yoga, futboll, basketboll, klub shah, klub coding, ...

Kujdesi themelor i gjerë

Gjithkush duhet të jetë në gjendje të ndihen si në shtëpi në shkollën tonë. Ekipi ynë i gjerë i koordinatorëve të kujdesit, mbikëqyrësit e nxënësve dhe trajnerët pasues janë gjithmonë të gatshëm me pyetje rreth mirëqenies në shkollë, karrierën e studimit, situatën në shtëpi, ngacmimin, problemet sociale etj.

Në qendër të vëmendjes

Më shumë mesazhe>
fototom 01 1010x1024 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

"Në GO! Shkolla e spektrit kam marrë udhëzime individuale. Pikat e mia të dobëta u punuan shumë në mënyrë që unë të mund të arrinin dhe të diplomoheshin. Për shkak të bazës së fortë që mora, asnjëherë nuk isha në telashe në universitet. Si një mësues i LO, unë gjithashtu e zbatoj këtë për nxënësit e mi sot. "

Tom, ish student, tani mësues LO
IMG 3266 400x400 - Spektrit shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

"Pas studimeve të mia në GO! Spektrike kam marrë një automatizim bachelor profesional. Për një kohë kam punuar si inxhinier i robotikës. Tani punoj si inxhinier i projektit të kontrollit. Unë kryesisht programoj PLC dhe zbatoj instalimet. Aftësitë që i kam vënë në GO! Shkolla e spektrit kam mësuar çdo ditë në punën time. "

Younes, ish-student, tani një inxhinier në Kanada
indeksi 400x400 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

"Përveç mësimeve, për shembull, ne gjithashtu bëjmë surfing në Francë. Përveç kësaj, ka shumë aktivitete të tjera. Në këtë mënyrë fitoj shumë përvojë. "

Saïd
norbert 1 400x400 - Spektri shkollor - ASO - BSO - OST - Arsimi me kohë të pjesshme - Antwerp

"Ne punojmë në bazë të projektit, nga fillimi në fund; me duart tona dhe me teknologjinë kompjuterike të kontrolluar. Që ju të vendosni diçka së bashku dhe në të vërtetë ta shihni atë punë, më jep kënaqësi të madhe. "

Norbert

Berichten

Faqe \ 's

Stërvitje

Fusion Slides