OKAN

Klasa e pritjes Të sapoardhurit në gjuhë të huaj

Klasa e pritjes për të sapoardhurit në gjuhë të huaj leren të rinjtë (midis 11 dhe 18 vjeç) të cilët sapo kanë mbërritur në Belgjikë Nederlands. Një mikpritje e ngrohtë është thelbësore për OKAN. Ne i përgatisim studentët për një tranzicion në një formë të arsimit që i përshtatet më mirë kapaciteteve dhe interesave të tyre.

OKAN nuk është një histori e veçantë në kampusin tonë.

Metoda "Discovery Learning +”Appliedshtë aplikuar edhe për studentët tanë të OKAN-it.
Përveç kësaj dhe ne kalojmë përmes tonë kalimi i proceseve duke kërkuar trajnimin e duhur të mëtejshëm për nxënësin.
Zbuloni gjithçka rreth Learning + Discover at informacion të përgjithshëm.

- Ju jeni midis 11 dhe 18 vjeç.

- Ju nuk keni qenë në Belgjikë për më shumë se 1 vit.

- Gjuha juaj në shtëpi ose gjuha amtare nuk është Hollandisht.

Ndërroni klasën 1
Mosha: 11 deri në 13 vjeç
Grupi i synuar: të rinjtë që duan të përparojnë në rrjedhën e klasës së 1-të B, por ende duhet të punojnë në aftësitë gjuhësore, veçanërisht leximin dhe shkrimin
Kaloni? Këta studentë ndjekin modulet OKAN + me 1B dhe kalojnë gjatë vitit në klasën e 1-të kur të jenë gati

Klasa e ndërrimit L + W
Mosha: 16 deri në 18 vjeç
Grupi i synuar: të gjithë studentët nga OKAN që duan të kalojnë Mësoni + Duke punuar 
Kaloni?
- Përmbajtje me kohë të plotë me mësime shtesë të Hollandishtes
- Pushim praktikash në lëndët praktike
- Udhëzime të gjera studimore
- Kaloni në L + W kur studenti të jetë gati

Klasat e lidhjes 1 & 2 do të zhvillohen në kampusin Plantijn në Borgerhout, klasa e tranzicionit L + W do të zhvillohet në kampusin Ruggeveld në Deurne.

Ju merrni mësime Kampusi Plantin në Borgerhout.
Trajektoret e ndërrimit vazhdojnë më tej Kampusi Ruggeveld në Deurne.

GO! spektrit School
Kampusi Plantin
Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout (Antwerp)
03-217.43.40
plantijn@spectrumschool.be

Mund të na kontaktoni me autobusin 20 - autobusin 21 - autobusin 30 - autobusin 34

Për arsye të privatësisë, Google Maps ka nevojë për lejen tuaj për t'u ngarkuar.
Unë pranoj

Një pyetje specifike në lidhje me këtë arsim?

Ann Moens
Zëvendës Drejtori Mësoni + Zbuloni
dir.borgerhout@spectrumschool.be
03 / 217 43 40

OKAN1
33500793_1974629539223459_6013217757888249856_n
29060629_1913387078681039_4177312617101736311_o