Dëshiron të regjistrohesh?

KU?

GO! spektrit School
Kampusi Plantin

Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout
Phone: 03 / 217 43 40

KUR?

Gjatë shkollës gjatë orëve të mësimit me takim.
Gjatë pushimeve verore javën e parë të korrikut dhe javën e fundit të muajit gusht. (pa takim)

KUJDES!
Dëshironi të regjistroheni për klasën e mesme 1th? Pastaj kjo duhet të bëhet përmes saj sistemi qendror i regjistrimit për arsimin e mesëm Antwerp. Keni kohë deri në 03 Prill 2020 deri në 17 pasdite. >> Më shumë info

Çfarë duhet të sjellë?

 • Karta e identitetit.
 • Raporti dhe vërtetim nga shkolla e kaluar (në një lëvizje për të sjellë raportin e fundit për vitin shkollor).
 • Prania e prindit është e nevojshme. Nxënësi duhet të jetë i pranishëm.

Dëshiron të regjistrohesh?

Bëni një takim me këtë kontakt

Për shkak të krizës së koronës, ne punojmë me regjistrime me emërim.  Gjeni këtu të gjitha informacionet në lidhje me regjistrimin gjatë krizës së koronës

FORMULARI

  Emri juaj (i nevojshëm)

  Emri juaj i parë

  Unë jam ....
  Unë jam i vjetërUnë jam mbikëqyrësiUnë jam studente

  mosha juaj

  Cili program ju doni të merrni informacion (në qoftë se ju dëshironi të regjistroheni)

  e-mail juaj (required)

  Numri juaj i telefonit (i kërkuar)

  Temë

  mesazhi juaj