Shkolla jonë

GO! spektrit School

Shkoni! Spectrumschool ofron arsim të mesëm dhe ofron më shumë se 50 kurse profesionale dhe teknike brenda Industrisë, STEM, Sporteve, Kujdesit, Mikpritjes dhe Logjistikës.

Shkolla jonë është më shumë sesa thjesht "të mësuarit". Bazuar në historinë tonë "Mësoni +", ne i ofrojmë secilit student një rrugë të bërë me porosi. Ne punojmë të orientuar drejt praktikës dhe përqendrohemi fuqimisht në udhëzimet për tregun e punës. Përveç kurrikulës, ne punojmë fuqimisht përmes projekteve dhe aktiviteteve për zhvillimin e personalitetit të studentit dhe zbulimin e talenteve të tij / saj. Talente me të cilat mund të jemi krenarë. Ne përqendrohemi në kulturë, sport dhe aktivitete pasdite. Kujdesi bazë i gjerë është thelbësor.

Struktura jonë

20201020_shkolla e spektrit struktura pa logo
Për arsye të privatësisë, YouTube ka nevojë për lejen tuaj për t'u ngarkuar.
Unë pranoj

MISIONI JON

"T LE MARSUARIT + ISSHT M M SHUM SE T LE MARSUARI"

Si pjesë e SHKO! arsimin e Komunitetit Flemish ne përpiqemi për një
fitimi maksimal i të mësuarit, zhvillimi total i personalitetit, qytetaria aktive dhe
mirëqenien individuale të studentëve tanë. Shkolla shtrihet shumë për këtë
ofertë trajnimi brenda Industrisë, STEM, Sporteve, Shëndetësisë, Mikpritjes & Logjistikës dhe
përpiqet të formojë një urë për shoqërinë. Bashkëpunim i mirë me
mjedisi dhe bota e biznesit janë thelbësore për këtë. Ne punojmë përmes edukimit kulturor
për vetë-ndërgjegjësimin kulturor të studentëve tanë. Në këtë mënyrë ne formojmë të rinj që janë fleksibël
dhe të vazhdojë të zhvillohet përmes të mësuarit gjatë gjithë jetës. Ne i inkurajojmë ata të marrin pjesë në mënyrë aktive
për të marrë pjesë në një shoqëri në zhvillim të shpejtë.

E gjithë kjo përkthehet në historinë tonë Mësim +, sepse shkolla jonë është më shumë sesa "të mësosh"
vetëm Shkolla është një shtëpi e ngrohtë për të gjithë nxënësit e saj dhe ofron një për çdo nxënës
proces i bërë me porosi. Përveç kurrikulës, ne punojmë në
shpalosjen e personalitetit të studentit dhe zbulimin e tij ose të saj
talentet Talente me të cilat mund të krenohen.

VIZIONI YNE

Shtetësia aktive dhe zhvillimi total i personalitetit

 • Ne e shohim diversitetin si një vlerë të shtuar brenda shkollës sonë.
 • Ne shikojmë me një mendje të hapur, pa paragjykime, dhe tregojmë interes dhe
  respekt për mendimin e të gjithëve dhe ndryshimet ekzistuese.
 • Ne përpiqemi për një qëndrim të mësuari dhe pune të mbështetur në vetvete me sensin e nevojshëm të qëllimit
  përgjegjësia
 • Ne i kushtojmë vëmendje talenteve të të gjithëve dhe jemi të përkushtuar në mënyrë aktive ndaj tyre
  zhvillohen

Fitimi maksimal i të mësuarit

 • Ne jemi të përkushtuar fuqimisht për punë të bazuar në projekte dhe punë të integruar.
 • Ne krijojmë trajektore individuale që studentët tanë mund të kalojnë
  realizimi dhe diferencimi i kurrikulës formojnë bazën.
 • Ne sigurojmë vlerësim transparent.
 • Ne bazojmë në reagimet në pritjet dhe udhëzimet e qarta.

Rruga e të mësuarit & Mirëqenia individuale

 • Ne përpiqemi për një shkollë të ngrohtë në të cilën studentët kanë një fjalë.
 • Ne jemi të përkushtuar për një shkollë të gjallë ku çdo individ mund të ketë individualitetin e tij ose të saj
  zhvillohen
 • Ne ofrojmë mundësi dhe sfida të mjaftueshme.
 • Përveç kujdesit të gjerë bazë, ne gjithashtu ofrojmë mbështetje individuale.

Ura për në shoqëri

 • Ne inkurajojmë dhe mbështesim partneritetet në nivel lokal, kombëtar
  dhe niveli ndërkombëtar.
 • Ne mbajmë kontakte të ngushta me komunitetin e biznesit.
 • Ne jemi të përkushtuar për të jetuar përmes një të mirë-pajisur, të pastër dhe të sigurt
  krijoni një mjedis.
 • Ne shohim përpara dhe monitorojmë nga afër zhvillimet dhe sigurojmë që
  arsim që 'lëviz me kohën'.

VLERAT TONA

RESPEKT
HAPURIA
BARAZIA
PAVARSIA
PVRFSHIRJA
ANGAZHIMI
DIVERSITETI