Shkolla jonë

Kampusi Plantin

Ju mund të shkoni në kampusin e Plantijn Trajnimi i mësimit Mësoni + Zbuloni (shkalla e parë e gjerë).

Ky kampus ndodhet në zemër të Borgerhout. Domeni ka një karakter të gjelbër. Kjo krijon një mjedis qetësues dhe frymëzues në mes të qytetit.

Vendndodhja nuk është aq e madhe. Kjo siguron një karakter personal dhe familjar. Ky kampus ka një infrastrukturë të mirëmbajtur të azhurnuar shkollore me punëtori praktike të pajisura mirë, një kuzhinë dhe një laborator. Arsimi inovativ është qendror. Mësimet organizohen në bazë të projektit dhe ka shumë iniciativa për të pasuruar procesin e të mësuarit.

Për arsye të privatësisë, YouTube ka nevojë për lejen tuaj për t'u ngarkuar.
Unë pranoj

Kampusi Plantin

Telefoni: 03 / 217 43 40
E-mail: plantijn@spectrumschool.be

Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout

Për arsye të privatësisë, Google Maps ka nevojë për lejen tuaj për t'u ngarkuar.
Unë pranoj