Shkolla jonë

Ish studentët SHKO! spektrit School

A jeni një ish-nxënës i shkollës sonë? Ne si për të mbajtur kontakt me ju!

Regjistrohu për t'u përfshirë në bazën tonë të të dhënave të studentëve të vjetër. Në këtë mënyrë ju qëndroni up-to-date në Ins dhe largimet e Spectrumschool.

Nëse keni një llogari në facebook, mund të bashkoheni grupi i Spectrumschool ish nxënësve facebook.

E VËRTETA E MËSIMIT
E premte, 18 nëntor 2022 // 18 pasdite deri në 21:XNUMX // Campus Ruggeveld