Shkolla jonë

Jobs

a do te jesh kolegu yne i ri 300x195 - Vende te lira pune

Ju mund të konsultoheni për vendet e lira të punës në faqen e internetit të VDAB.

> Klikoni këtu për t'u konsultuar me vendet e lira të punës aktuale

Dëshiron të aplikosh spontanisht? Ju mund ta bëni këtë duke dërguar letrën tuaj të motivimit dhe CV-në director@spectrumschool.be.