buttonwritejenuin 2 - Asistent Administrativ - Sekretariati

Asistente administrative

Ju mund të mbështeteni tek ne

Çfarë mësoni?

Asistente administrative

Ju praktikoni aftësi të tilla si telefonia, pritja, postat dhe letrat, dërgoni dhe dërgoni dhoma takimi dhe mbështetje të përgjithshme administrative. Ju gjithashtu praktikoni këto aftësi në vendin e punës.

kurse të përgjithshme

Në lëndët e përgjithshme do të merrni lëndën e njëjtë me atë që mësohet në arsimin profesional me kohë të plotë nga viti i 3-të deri në vitin e 7-të. Ju gjithashtu merrni lëndën anglisht.

Përveç kësaj, ju mund të marrin pjesë në projekte si një mini-kompani, agjenci ngjarje dhe më shumë!

Menaxhimi i biznesit

Nëse ju doni të filloni biznesin tuaj keni nevojë për një certifikatë të menaxhimit të biznesit.
Ne ofrojmë mundësi për të marrë këtë certifikatë në arsimimin tuaj. Ky kurs zgjat një vit dhe i jepet në formën e një kompanie të studentëve.

Së bashku me të tjerët përpiqeni ta bëni kompaninë tuaj studentore fitimprurëse dhe mësoni të gjitha hilet e blerjes dhe shitjes. Në këtë mënyrë, në fund të procesit, ju e dini me siguri nëse sipërmarrja është diçka për ju dhe keni një bagazh të fortë për të filluar si një person i vetëpunësuar.

Diçka për ju?

administrata - Asistent Administrativ - sekretariat

Ju punojnë ngushtë

administrata diçka për ju 2 - Asistent Administrativ - sekretariat

Ju jeni miqësore

rrëshqitës i revolucionit të kokës së administratës - Asistent Administrativ - sekretariat

Ju jeni rregullt

Sa vjeç duhet të jesh?

Ju mund të ndiqni kursin nga viti 15 ju 25 vjet.

Nëse ju jeni 15 vjet ju duhet të ketë përfunduar së paku 2 vitet e para të arsimit me kohë të plotë.

Nëse jeni më i vjetër se 18 vjeç duhet të keni të drejtë për një punë të paguar. Prandaj duhet të jeni të aftë fizikisht dhe duhet të keni leje për të punuar në Belgjikë.

Ende keni pyetje?

na kontaktoni përmes kësaj faqe interneti ose me telefon.

Sa kohë merr trajnimi?

stërvitje administrata (zyra) merr rreth dy deri në pesë vjet.
Ju mund të krijoni shënime trajnimit hyrje të fillojë arsimim të mëtejshëm në administrata SME.

Programi i trajnimit me korrespondencë është një alternativë e mirë për trajnimin zyrë në arsimin profesional në kohë të plotë. Gjatë kursit, nuk ndjek ndonjë praktikë, por me të vërtetë punoni si një asistent administrativ (zyrë). Pra, jo vetëm e dini teorinë por gjithashtu mësoni në praktikë.

Cila njohuri paraprake duhet të keni?

Ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri të posaçme paraprake për kursin e Punonjësit Administrativ (zyra). Është e rëndësishme që holandezët tuaj të jenë mjaftueshëm të mirë. Pas të gjitha, ju duhet të komunikoni shumë në holandisht.

Nëse jeni të pasigurt nëse programi është për ju, mos hezitoni të na kontaktoni.
Ju gjithmonë mund të vijë të marrë një sy!

E çfarë, atëherë?

Si një Asistent Administrativ, një punë e larmishme ju pret në një mjedis administrativ. Kjo mund të jetë si një recepsionist, punë zonjë, telefonist, etj. Që të rritesh, do të duhet të vazhdosh trajnimin rregullisht (gjuhë, programe kompjuterike, etj.)

Na kontaktoni për më shumë informacion

Na kontaktoni për më shumë informacion

pas trajnimit asistente administrative në arsimin me kohë të pjesshme ju mund të vazhdoni të studioni në një qendër tjetër. Për shembull: sekretaria mjekësore, turizmi, HBO5, tregtia ndërkombëtare, zonjë, ...

Më shumë info

Tabela e mësimit DBSO - trajnim

FUSHANUMRI I MËSIMIT 2° gradëNUMRI I MËSIMIT 3° gradëNUMRI I MËSIMEVE Diplomë
Formimi profesional (BGV)688
Lëndët e përgjithshme të projektit777
Arsimi i Përgjithshëm i Aplikuar2
Engelsmesatarisht 1,5 orë në javëmesatarisht 1,5 orë në javëmesatarisht 1,5 orë në javë
Interpretimi i punësTë paktën 13 orë në javëTë paktën 13 orë në javëTë paktën 13 orë në javë
gjithsej3432

Çfarë e bën trajnimin në nëpunës administrative?

Ky drejtim punonjës administrativ përbëhet nga modulet 5:

 • dokumentet
 • mbështetjes së proceseve
 • pritje
 • Postverwerking
 • telefoni

Në këtë trajnim praktik do të mësoni:

 • krijojnë, plotësojnë dhe përdorin dokumente komerciale;
 • mban një kontabilitet të thjeshtë;
 • typing qetë verbër me gishtat 10 sipas standardeve BIN;
 • duke punuar me një përpunues teksti, kompjuter, faks;
 • të kryejnë detyra të sekretarisë administrative në mënyrë korrekte dhe të saktë, siç janë: sigurimi i letrave për llojet dhe paraqitja e dokumenteve në mënyrë të qartë;
 • në lidhje me paraqitjen e zyrës, paraqitjen e saj, trajtimin e postave hyrëse dhe dalëse dhe e-mail…;
 • shprehni veten rrjedhshëm dhe saktë në holandisht, frëngjisht dhe anglisht. Si me gojë ashtu edhe me shkrim.

Termi (et) alternative për këtë drejtim

Zyre dhe Shitje me pakicë
Administrimi i shitjeve

Mësoni dhe duke punuar dini nën emrin arsimi me kohë të pjesshme.

Ju mësoni një tregtisë ose profesionit me anë të veprave dhe të mësojnë për të kombinuar.
Kështu që ju shkoni dy ditë në javë në shkollë dhe të shkojnë në punë për tri ditë.
Ju merrni katër herë në vit një raport me rezultatet tuaja nga të dy punën tuaj në shkollë dhe në punë.

Në kualifikim profesional ju mësojnë një profesion dhe ju mund të marrë një certifikatë të kompetencës.

Përveç kësaj, ju gjithashtu ndiqni një ditë në javë kurse të përgjithshme sipas kurrikulës së arsimit profesional. Në lëndët e përgjithshme mund të marrësh një shkallë të dytë, një shkallë të tretë apo edhe të fitojnë diplomën e shkollës së mesme.

Të mësuarit dhe të punës është një sistem unik.
Ne punojmë me asnjë pikë. Ju do të gjykohet vetëm nga ajo që ju mund.
rezultatet tuaja në lëndët e përgjithshme (PAV) nuk do të ndikojë në rezultatet tuaja në lëndët praktike.

Ne punojmë modulare kështu që ju mund të diplomuar gjatë vitit. Nëse keni arritur të gjitha kompetencat PAV se ju të marrë diplomën ose diplomë.

Kështu që ju nuk mund të "uleni" dhe të studioni me ritmin tuaj.

Dëshiron më shumë informacion? Na kontaktoni përmes formularit ose me telefon.

Çfarë kushton trajnimi?

Ne përpiqemi për të mbajtur programet tona si çmim të ulët të jetë e mundur.

Ju paguani një tarifë fikse në shkollë në vit. (Kjo shumë do të reduktohet nëse regjistroheni pas 1 Marsit).
Përveç kësaj, ju paguani vetëm për atë që përdorni, për kostum tuaj të punës dhe para se të zbrisni.

Kostoja për kursin ndryshojnë shumë.
Trajnimi më i lirë kushton 185 € në vit; më e shtrenjta 350 €.

Si mund të paguani?

Ju mund të paguani para në administratë; ju mund të transferoni shumën dhe ju mund të paguani me kartën bankare.
Ju nuk duhet të paguani tarifat e shkollës me një lëvizje. Ju do të merrni një faturë shkollore katër herë në vit.

Çfarë duhet të paguani kur regjistroheni?

Kur regjistroheni, ne paguajmë një paradhënie të 50 euro.
Nëse nuk mund ta paguani atë në të njëjtën kohë, mund të paguani edhe me këste.

Ju merrni mësime Kampusi Ruggeveld në Deurne.

GO! spektrit School
Campus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne (Antwerp)
03-328.05.00
info@spectrumschool.be

Ju mund të na kontaktoni me tramvaj 10 - tramvaj 5 - tramvaj 8 - autobus 19 - autobus 410 - autobus 411 - autobus 412
Shikoni në Google Maps

buttonwritejenuin 2 - Asistent Administrativ - Sekretariati