Klasa e parë

STEM> Inxhinieri dhe Teknologji

Sport

Administrata & IT

Auto

Ndërtim & Dru

elektricitet

mikpritje

Logjistikë dhe Shitje me pakicë

Metal & Mekanikë

ZORG

Viti i specializimit 7e

Learning dyfishtë