Spectrumtechnic 2020 - Spectrumtechnic 2019

SPECTRUMTECHNIC

FUND TEKNOLOGJIK I DIT XS 2 DHNI HOLIDAY TID Lindjes!

Spectrumtechnic është një kamp STEM & IT për moshat 11-15 vjeç.

Ju merrni pjesë në punëtori të ftohta dhe merrni një vizitë VIP në seminaret e specializuara. Ju mund të argëtoheni në PlayStop SpectrumTechnic dhe të merrni demonstrata nga ekspertë. Si krem ​​në tortë ju do të merrni diplomën SpectrumTechnic pas kësaj ngjarjeje dy-ditore!

 

PROGRAMI

Programi i edicionit 2020 do të jetë në internet së shpejti!

PRAKTIKE

Kush? Të rinjtë në mes të viteve 11 dhe 15

Kur?

- E enjte 16 Prill dhe e Premte 17 Prill, punëtori nga ora 09.30 deri në 15.30 pasdite.

- Kujdesi për fëmijët ofrohet në mëngjes nga ora 08.30 e mëngjesit dhe në mbrëmje deri në orën 17 pasdite.

- Ceremonia e diplomimit më 17 Prill në 16 pasdite. Me pritje për pjesëmarrësit dhe prindërit.

Ku?

Spectrumschool Campus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 Deurne

Çfarë duhet të sjellë?

Dreka e mbushur dhe këpucë të guximshme.

Çfarë parashikojmë?

Pajisjet e sigurisë, pajisjet mbrojtëse, rostiçeri, pijet dhe çanta e mirë. (të përfshira në çmim)

Çmimi i kostos?

20 euro - Regjistrimi është i vlefshëm vetëm pas pagesës. Pagesa mund të bëhet në pritjen e shkollës gjatë orëve të shkollës ose me transfer bankar. Ne do t'ju dërgojmë një formular transferimi.

SIGN UP