Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

Af - Sakola Spektrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-waktos - AntwerpAfrikaans sq - Sakola Spectrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-waktos - AntwerpAlbanian ar - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpArabic bs - Sakola Spectrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpBosnian zh CN - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpChinese (Simplified) nl - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpDutch en - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpEnglish fr - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpFrench de - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpGerman hi - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpHindi ig - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpIgbo nya - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpItalian ku - Sakola Spectrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpKurdish (Kurmanji) ne - Sakola Spektrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-waktos - AntwerpNepali ps - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpPashto fa - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpPersian pl - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpPolish pt - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpPortuguese pa - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpPunjabi ru - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-waktos - AntwerpRussian janten - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpSomali es - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpSpanish su - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpSudanese sw - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpSwahili tr - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpTurkish ur - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpUrdu zu - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - AntwerpZulu

ngadaptar ayeuna - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

Kiwari henteu tiasa sumping nganggo ngadaptar.
Pencét didieu pikeun naros sareng ngadaptar online.

spanduk covid 19 - Spectrum School - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

Baca sadayana ngeunaan éta di dieu operasi urang salami krisis korona.

SAYANG INGKEUN! SEKOLAH SPEKRUM

Urang nawiskeun leuwih ti 50 beroepsgerichte- jeung latihan teknis dina industri, bobot, Olahraga, Kaséhatan, Rékréasi na Logistik.

badan 3 kami:

Manggihan atikan anjeun!
Imah LO 01 238x300 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp
diajar sareng Ngajalajah 300x45 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

Atikan sekundér lega Gelar Kahiji

di urang lega kénéh munggaran (A-aliran jeung stream B), rasa tina disiplin béda jeung manggih anjeun bakat. Kumaha carana sangkan pilihan katuhu pikeun gelar 2e.

LB home 01 1 238x300 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp
diajar sareng diajar 300x45 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

Waktos BSO atikan sékundér / TSO

Anjeun turutan latihan a pangajaran full-waktu di tingkat BSO / TSO. Sadérék pangaweruh dasar. Sajaba maneh pinter dina widang dipilih Anjeun. Anjeun bisa ngamimitian di gelar 1e, tapi anjeun milih naha husus Bobot, atawa Olahraga Industri. Kami ngatur sababaraha kursus-kursus dina pembelajaran dual na boh klasik full-time edukazzjoni sekundér.

LW home 01 238x300 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp
diajar sareng damel 300x45 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

Bagian-waktu pangajaran sekundér

Atikan part-waktos (Learning and Working) mangrupakeun formulir ganda dina hiji pelukuran anu ku anjeun nuturkeun 1 dinten atikan umum sareng dinten pendidikan profésional 1 di sakola sakola. Tambahanana, Anjeun bakal diajar profesi di lantai warung 3 dinten saminggu. Kami nawiskeun langkung ti 30 kursus-kursus dina Industri, Rékréasi, Olahraga, Logistik sarta Podomoro. Anjeun bisa ngamimitian iraha wae!

Naha balik! Spéktrum sakola?

Diajar + geus diajar leuwih ti hiji learning:

meunteun titik Loos

Dina meunang program BSO kami maneh moal titik, tapi ngahontal "bal héjo" anjeun, dikaitkeun jeung tujuan pembelajaran pikeun unggal mata pelajaran. Anjeun ménta dunya héjo anjeun ngahontal tujuan geus mastered. fokus is on achieving gol diajar pikeun tiap murid individu, moal kelas rata.

Lega munggaran gelar

Op kampus Plantin Diajar nuturkeun jalur + Papanggihan. Anjeun turutan palajaran dina gelar kahiji lega. Anjeun secukupnya tina disiplin béda jeung manggihan bakat Anjeun. Anjeun diajar di Pace sorangan jeung perlu ngaropéa hidayah. Kumaha carana sangkan pilihan katuhu pikeun gelar 2e.
> Leuwih jéntré ngeunaan Papanggihan +

Diajar di gaw nu

Anjeun ngagabungkeun anu pangalusna 2 alam: diajar di sakola tur diajar di gaw nu. Nu nuju ngalakonan loba pangalaman di lingkungan kerja nyata. Sangkan anjeun jeung parabot panganyarna na téknologi jeung ningkatkeun Chances anjeun kana pasar pakasaban. kursus urang dual learningéntitas kami Diajar + ngagawekeun (Bagean-waktu pangajaran), internships jeung learning gaw ieu "diajar jam gawé" hiji titik fokus mutlak.

hidayah Buruh-pasar

mentors urang jeung pagawean staf gaduh taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan. Sangkan mingpin anjeun ka arah tempat ditangtoskeun anjeun dina pasar tenaga kerja.

kabudayaan

Budaya mangrupakeun komponén struktural dina sakabéh program urang. Simkuring gaduh sababaraha proyék budaya badag sarta leutik. Rék latihan Anjeun salajengna salajengna kana hal kreatif? Anjeun oge bisa ngahubungan kami!

soré Kagiatan

Salila sore anjeun tiasa ilubiung dina sababaraha kagiatan. Sababaraha kurban: kaulinan, klinik kendang, yoga, maén bal, baskét, catur, codeerclub ...

perawatan dasar lega

Sarerea kudu ngarasa betah di sakola urang. Tim badag kami tina coordinators perawatan, inohong murid tur turutan peringkat pelatih nu salawasna siap kalayan patarosan ngeunaan mahluk di sakola, pangajaran, karir, lingkungan imah, bullying, masalah sosial, jsb

Dina sorotan nu

warta leuwih lengkep>
dasarom 01 1010x1024 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

"Di GO! Spéktrum Sakola Abdi nampi sangakan individu. kelemahan abdi digawé teuas ambéh kuring bisa sukses tur lulus. Dasar kuat yén kuring dibéré I pernah ngagaduhan kana kasulitan dina kuliah. Salaku guru pe I lulus ieu malah dinten ka siswa kuring sorangan. "

Tom, urut murid, ayeuna guru LO
IMG 3266 400x400 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

"Saatos studi kuring balik! Spéktrum Sakola, kuring earned a automation muda. Bari kuring digawé salaku insinyur robotics. Ayeuna kuring gawe salaku insinyur kadali proyék. Kuring khususna program PLCs sarta nerapkeun sistem. Kaahlian Kuring balik! Spéktrum Sakola kuring masih ngan diajarkeun salawasna nepi ka poé di proyek abdi. "

Younes, urut murid, ayeuna insinyur di Kanada
400x400 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

"Salian palajaran urang contona surfing di Perancis. Aya ogé loba kagiatan lianna. Ku kituna atuh loba pangalaman ".

ceuk
norbert 1 400x400 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Atikan Part-time - Antwerp

"Urang dianggo dina proyek ti ngawitan finish; jeung leungeun urang na jeung téhnologi komputerisasi. Nu nyelapkeun hal babarengan lajeng nilik karya sabenerna méré kuring kapuasan hébat ".

Norbert

tulisan

Kaca

pendidikan

Fusion Slides