Ngalanggan Sakola Spéktrum

 

Ngalanggan Spéktrum Sakola tiasa

Rebo Agustus 23 25 Jumaah Agustus
unggal poé ti 10u mun 16u.

Sabtu Agustus 26
tina 10u mun 13u.

Senén nepi ka Rebo 28 30 Agustus
tina 10u mun 16u.

Salasa Agustus 29
tina 17u mun 20u.

 

Anjeun salawasna tiasa kintun ka info@spectrumschool.be

atanapi nelepon 03-328.05.00

 

Peryogi informasi langkung seueur ngeunaan urang pangajaran bagian-waktu?
punten boga katingal di urang subsite ngeunaan pembelajaran + gawe

 

Baca dina basa sorangan

Paké komputer maca tarjamah Spectrumschool.be dina basa sorangan.

nl Dutch