Tarjamahkeun halaman wéb Spectrumschool kana basa sanés

Acan…

0
0
0
0
Dagén
0
0
U
0
0
min
0
0
detik

ka libur well deserved!

Screenshot ti 2022 06 23 18 21 01 - Sakola Spéktrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Bagian-waktos - Dual - Antwerp

Sakola Spectrum nuju ngawangun gedong énggal sareng sakola dasar De Trampoline sareng Wilgenduin.

Siswa munggaran bakal ngalih ka gedong dina Januari 2024. Sanggeus éta, wangunan utama ayeuna ogé bakal direnovasi.

Di Sakola Spectrum anjeun aya dina tempat anu pas pikeun sadaya kursus dina transfer, finalitas ganda atanapi pendidikan berorientasi pasar tenaga kerja.

Urang investasi di hareup anjeun!

Klik dina gambar pikeun video kamajuan

kursus 200x115 3 1450x334 - Sakola Spéktrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Bagian-waktos - Dual - Antwerp

Klik di dieu pikeun tinjauan

tina sagala kursus urang.

Naha anjeun badé ngadaptar 1 1450x334 - Sakola Spéktrum - ASO - BSO - TSO - Atikan Bagian-waktos - Dual - Antwerp

pikeun inpo nu leuwih lengkep: info@spectrumschool.be
of
03/328.05.00 pikeun kampus Ruggeveld (Deurne)
03/217.43.40 pikeun kampus Plantin (Borgerhout)

SAYANG INGKEUN! SEKOLAH SPEKRUM

Kami nawiskeun langkung ti 50 kursus pendidikan vokasional sareng téknis dina Industri, STEM, Olahraga, Kaséhatan, Perhotelan & Logistik.

badan 4 kami:

LO home 01 238x300 - Spectrum school - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerpdiajar sareng mendakan 300x45 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

Gelar kahiji + OKAN
Aliran A & B

Dina gelar ka 1 kami anjeun mendakan bakat. Ieu kumaha anjeun ngadamel pilihan anu hadé pikeun diajar pikeun gelar ka-2.

Halaman entitas LB 01 238x300 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Bagian-waktos Pendidikan - Dobel - Antwerpdiajar sareng latihan 300x45 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

Atikan sékundér sapinuh waktu
Gelar ka-2 & ka-3

Je cocog anjeun dina profési anjeun sareng anjeun diwanohkeun ka de pasar tenaga kerja. Éntitas ieu terang pamungkas pasar tenaga kerja (anu baheula BSO). Kami ngatur sababaraha kursus dina duanana diajar duaan sareng pendidikan sékundér full-time klasik.

Halaman badan entitas LB sora 01 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - AntwerpProgram studi LD halaman 1 e1608204407873 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Bagian-waktos Pendidikan - Dobel - Antwerp

Atikan sékundér sapinuh waktu
Gelar ka-2 & ka-3

Anjeun iklas yayasan terapan anu kuat sareng nyiapkeun anjeun pikeun paguron luhur. Éntitas ieu terang ngalir sareng finalitas ganda (urut ASO & TSO).

Halaman badan LW 01 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerpdiajar sareng damel - Spectrum school - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

Bagian-waktu pangajaran sekundér
(ti 15 taun)

Anjeun ngagabungkeun diajar sareng padamelan sareng anjeun kuat pisan di pasar tenaga kerja. Éntitas ieu terang pamungkas pasar tenaga kerja (urut DBSO).

Manggihan atikan anjeun!
Struktur urang dina detil

Naha balik! Spéktrum sakola?

PEMBELAJARAN + nyaéta diajar sareng langkung ti diajar:

meunteun titik Loos

Dina kursus kami kalayan akhir pasar tenaga kerja (urut BSO) anjeun henteu kéngingkeun poin naon waé, tapi anjeun kéngingkeun "bal héjo", dihubungkeun sareng tujuan diajar per mata pelajaran. Anjeun ngahontal lingkup héjo nalika anjeun parantos ngawasa tujuan anu kedah dihontal. Fokusna nyaéta pikeun ngahontal tujuan diajar per murid masing-masing sareng henteu dina rata-rata kelas.

Lega munggaran gelar

Dina gelar kahiji urang anjeun bakal mendakan bakat anjeun sareng ngadamel pilihan diajar anu saé. Hurung kampus Plantin  anjeun tiasa ngaraosan béda bidang sareng mendakan bakat anjeun. Di kampus Ruggeveld, anjeun milih domain (STEM atanapi SPORT) sareng mendakan bakat anjeun dina domain ieu.
> Leuwih jéntré ngeunaan Papanggihan +

Diajar di gaw nu

Anjeun ngagabungkeun anu saé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun gaduh seueur pangalaman dina lingkungan kerja anu nyata. Ku cara ieu anjeun mutahir ku alat sareng téknologi pangénggalna sareng anjeun ningkatkeun kasempetan dina pasar tenaga kerja. Kalayan latihan urang dual learningéntitas kami Diajar + ngagawekeun (pendidikan paruh waktu), magang sareng diajar di tempat kerja, "diajar di lantai kerja" mangrupikeun titik fokus anu mutlak.

hidayah Buruh-pasar

mentors urang jeung pagawean staf gaduh taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan. Sangkan mingpin anjeun ka arah tempat ditangtoskeun anjeun dina pasar tenaga kerja.

kabudayaan

Budaya mangrupakeun komponén struktural dina sakabéh program urang. Simkuring gaduh sababaraha proyék budaya badag sarta leutik. Rék latihan Anjeun salajengna salajengna kana hal kreatif? Anjeun oge bisa ngahubungan kami!

soré Kagiatan

Salila soré anjeun tiasa ilubiung dina sababaraha kagiatan. Pilihan tina tawaran: midangkeun, klinik drum, yoga, maén bal, baskét, klub catur, klub coding, ...

perawatan dasar lega

Sadayana kedah tiasa ngaraos betah di sakola urang. Tim koordinator perawatan urang anu lega, pembimbing murid sareng pelatih susulan sok siap sareng patarosan ngeunaan karaharjaan di sakola, karir diajar, kaayaan di bumi, premanisme, masalah sosial, jst.

diulas

Panggihkeun Gelar Kahiji!

INPO NU LEUWIHScreenshot 2021 01 21 at 12.03.05 - Spectrum school - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerpdiajar sareng mendakan - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

Dina sorotan nu

Langkung pesen>
fototom 01 1010x1024 - Spectrum school - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

"HENTEU! Spectrumschool kuring nampi bimbingan masing-masing. Kalemahan kuring dikerjakeun pisan supaya kuring tiasa hasil sareng lulus. Kusabab yayasan anu kuat anu kuring pasihkeun, kuring henteu kantos ngalaman masalah di universitas. Salaku guru PE kuring ogé nerapkeun ieu ka murid kuring sorangan ayeuna. "

Tom, urut murid, ayeuna guru LO
IMG 3266 400x400 - Spectrum school - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

"Saatos diajar di GO! Spectrumschool kuring kéngingkeun sarjana muda dina otomatisasi. Sakedap kuring damel salaku insinyur robotika. Ayeuna kuring damel salaku insinyur proyek kontrol. Kuring utamina program PLC sareng ngalaksanakeun pamasangan. Kaahlian kuring gaduh GO! Kuring masih diajar Sakola Spéktrum dina padamelan kuring unggal dinten. "

Younes, urut murid, ayeuna insinyur di Kanada
indéks 400x400 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

"Salaku tambahan pikeun pelajaran, kami ogé bakal berselancar di Perancis, salaku conto. Salaku tambahan, aya seueur kagiatan anu sanés. Ku cara éta kuring kéngingkeun seueur pangalaman. "

Saur
norbert 1 400x400 - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

"Kami damel dina dasar proyék ti mimiti dugi ka akhir; ku panangan urang sareng ku téknologi dikontrol komputer. Éta masihan kuring kapuasan pisan lamun anjeun ngahijikeun nyalira teras leres-leres ningali éta hasil. "

Norbert

tulisan

Kaca

pendidikan

Fusion Slides

Ka luhur