Tarjamahkeun halaman wéb Spectrumschool kana basa sanés

Pangunjung anu dipihormat,
Seueur kursus di Sakola Spéktrum ayeuna parantos dipesen.
Lamun hayang ngadaptar pikeun latihan, éta pangalusna pikeun nelepon 03/328.05.00
di antara 9.00 jeung 16.00

 

L + B-BSO otomatis mékanika-IMG_0288
Ngadaptar pikeun latihan di sakola spéktrum
Screenshot ti 2022-06-23 18-21-01

The Spectrum School (ASO, BSO, TSO) ngawangun gedong anyar bareng jeung sakola primér De Trampoline na Wilgenduin.

Siswa munggaran bakal ngalih ka gedong dina Januari 2024. Sanggeus éta, wangunan utama ayeuna ogé bakal direnovasi.

Di Sakola Spectrum anjeun aya dina tempat anu pas pikeun sadaya kursus dina transfer, finalitas ganda atanapi pendidikan berorientasi pasar tenaga kerja.
Spectrumschool nawiskeun pendidikan vokasional dina pendidikan full-time, dual sareng part-time.

Urang investasi di hareup anjeun!

Klik dina gambar pikeun wawasan wangunan anyar urang

sandwich bar dual pagawe snack bar
Klik di dieu pikeun tinjauan sadaya kursus kami.

SAYANG INGKEUN! SEKOLAH SPEKRUM

Kami nawiskeun langkung ti 50 kursus pendidikan vokasional sareng téknis di Antwerp dina Industri, STEM, Olahraga, Perawatan, Rékréasi & Logistik.

badan 4 kami:

gelar kahiji antwerp STEMdiajar-na-panggihan

Gelar kahiji + OKAN
Aliran A & B

Dina gelar ka 1 kami anjeun mendakan bakat. Ieu kumaha anjeun ngadamel pilihan anu hadé pikeun diajar pikeun gelar ka-2.

L+B éntitas kaca-01diajar-jeung-skill

Atikan sékundér sapinuh waktu
Gelar ka-2 & ka-3

Je cocog anjeun dina profési anjeun sareng anjeun diwanohkeun ka de pasar tenaga kerja. Éntitas ieu terang pamungkas pasar tenaga kerja (anu baheula BSO). Kami ngatur sababaraha kursus dina duanana diajar duaan sareng pendidikan sékundér full-time klasik.

téhnologi sora aliran finality gandaL+D palatihan page_1

Atikan sékundér sapinuh waktu
Gelar ka-2 & ka-3

Anjeun iklas yayasan terapan anu kuat sareng nyiapkeun anjeun pikeun paguron luhur. Éntitas ieu terang ngalir sareng finalitas ganda (urut ASO & TSO).

diajar damel part-time pendidikan antwerpdiajar jeung digawé

Bagian-waktu pangajaran sekundér
(ti 15 taun)

Anjeun ngagabungkeun diajar sareng padamelan sareng anjeun kuat pisan di pasar tenaga kerja. Éntitas ieu terang pamungkas pasar tenaga kerja (urut DBSO).

Manggihan atikan anjeun!
Struktur urang dina detil

Naha balik! Spéktrum sakola?

PEMBELAJARAN + nyaéta diajar sareng langkung ti diajar:

meunteun titik Loos

Dina kursus kami kalayan akhir pasar tenaga kerja (urut BSO) anjeun henteu kéngingkeun poin naon waé, tapi anjeun kéngingkeun "bal héjo", dihubungkeun sareng tujuan diajar per mata pelajaran. Anjeun ngahontal lingkup héjo nalika anjeun parantos ngawasa tujuan anu kedah dihontal. Fokusna nyaéta pikeun ngahontal tujuan diajar per murid masing-masing sareng henteu dina rata-rata kelas.

Lega munggaran gelar

Dina gelar kahiji urang anjeun bakal mendakan bakat anjeun sareng ngadamel pilihan diajar anu saé. Hurung kampus Plantin  anjeun tiasa ngaraosan béda bidang sareng mendakan bakat anjeun. Di kampus Ruggeveld, anjeun milih domain (STEM atanapi SPORT) sareng mendakan bakat anjeun dina domain ieu.
> Leuwih jéntré ngeunaan Papanggihan +

Diajar di gaw nu

Anjeun ngagabungkeun anu saé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun gaduh seueur pangalaman dina lingkungan kerja anu nyata. Ku cara ieu anjeun mutahir ku alat sareng téknologi pangénggalna sareng anjeun ningkatkeun kasempetan dina pasar tenaga kerja. Kalayan latihan urang dual learningéntitas kami Diajar + ngagawekeun (pendidikan paruh waktu), magang sareng diajar di tempat kerja, "diajar di lantai kerja" mangrupikeun titik fokus anu mutlak.

hidayah Buruh-pasar

mentors urang jeung pagawean staf gaduh taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan. Sangkan mingpin anjeun ka arah tempat ditangtoskeun anjeun dina pasar tenaga kerja.

kabudayaan

Budaya mangrupakeun komponén struktural dina sakabéh program urang. Simkuring gaduh sababaraha proyék budaya badag sarta leutik. Rék latihan Anjeun salajengna salajengna kana hal kreatif? Anjeun oge bisa ngahubungan kami!

soré Kagiatan

Salila soré anjeun tiasa ilubiung dina sababaraha kagiatan. Pilihan tina tawaran: midangkeun, klinik drum, yoga, maén bal, baskét, klub catur, klub coding, ...

perawatan dasar lega

Sadayana kedah tiasa ngaraos betah di sakola urang. Tim koordinator perawatan urang anu lega, pembimbing murid sareng pelatih susulan sok siap sareng patarosan ngeunaan karaharjaan di sakola, karir diajar, kaayaan di bumi, premanisme, masalah sosial, jst.

diulas

Panggihkeun Gelar Kahiji!

INPO NU LEUWIHScreenshot 2021-01-21 mun 12.03.05diajar-jeung-manggihan atikan part-time antwerp

Dina sorotan nu

Langkung pesen>

"HENTEU! Spectrumschool kuring nampi bimbingan masing-masing. Kalemahan kuring dikerjakeun pisan supaya kuring tiasa hasil sareng lulus. Kusabab yayasan anu kuat anu kuring pasihkeun, kuring henteu kantos ngalaman masalah di universitas. Salaku guru PE kuring ogé nerapkeun ieu ka murid kuring sorangan ayeuna. "

Tom, urut murid, ayeuna guru LO

"Saatos diajar di GO! Spectrumschool kuring kéngingkeun sarjana muda dina otomatisasi. Sakedap kuring damel salaku insinyur robotika. Ayeuna kuring damel salaku insinyur proyek kontrol. Kuring utamina program PLC sareng ngalaksanakeun pamasangan. Kaahlian kuring gaduh GO! Kuring masih diajar Sakola Spéktrum dina padamelan kuring unggal dinten. "

Younes, urut murid, ayeuna insinyur di Kanada

"Salaku tambahan pikeun pelajaran, kami ogé bakal berselancar di Perancis, salaku conto. Salaku tambahan, aya seueur kagiatan anu sanés. Ku cara éta kuring kéngingkeun seueur pangalaman. "

Saur

"Kami damel dina dasar proyék ti mimiti dugi ka akhir; ku panangan urang sareng ku téknologi dikontrol komputer. Éta masihan kuring kapuasan pisan lamun anjeun ngahijikeun nyalira teras leres-leres ningali éta hasil. "

Norbert

The Spectrum School Dual Learning, babarengan jeung Frixis, federasi profésional ti séktor refrigerasi, ngembangkeun runtuyan film sangkan jalma ngora sumanget kana profési teknisi refrigerasi.

atikan vokasional antwerpen

tulisan

Kaca

pendidikan

Fusion Slides

atikan vokasional antwerpen

Ka luhur