Tarjamahkeun halaman wéb Spectrumschool kana basa sanés

af - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Afrikaans sq - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Albanian ar - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Arabic bs - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Bosnian zh CN - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Chinese (Simplified) nl - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Dutch en - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen English fr - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen French de - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen German hi - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Hindi ig - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Igbo it - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Italian ku - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Kurdish (Kurmanji) ne - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Nepali ps - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Pashto fa - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Persian pl - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Polish pt - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Portuguese pa - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Punjabi ru - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Russian so - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Somali es - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Spanish su - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Sudanese sw - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Swahili tr - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Turkish ur - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Urdu zu - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen Zulu

opleidingen 200x115 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

Tinjauan sadaya kursus kami.

schrijf je nu in 200x115 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

Telepon 03 325 08 00 kanggo langkung seueur inpo.

SAYANG INGKEUN! SEKOLAH SPEKRUM

Kami nawiskeun langkung ti 50 kursus propésional sareng téknis dina industri, gagang, olahraga, kasehatan, silaturahmi & logistik.

badan 4 kami:

LO home 01 238x300 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpenleren en ontdekken 300x45 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

Gelar kahiji + OKAN
Aliran A & B

Dina gelar ka 1 kami anjeun mendakan bakat. Ieu kumaha anjeun ngadamel pilihan anu hadé pikeun diajar pikeun gelar ka-2.

LB entiteitenpagina 01 238x300 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpenleren en bekwamen 300x45 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

Atikan sékundér sapinuh waktu
Gelar ka-2 & ka-3

Je cocog anjeun dina profési anjeun sareng anjeun diwanohkeun ka de pasar tenaga kerja. Éntitas ieu terang pamungkas pasar tenaga kerja (anu baheula BSO). Kami ngatur sababaraha kursus dina duanana diajar duaan sareng pendidikan sékundér full-time klasik.

LB entiteitenpagina stem 01 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - AntwerpenLD opleidingenpagina 1 e1608204407873 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

Atikan sékundér sapinuh waktu
Gelar ka-2 & ka-3

Anjeun iklas yayasan terapan anu kuat sareng nyiapkeun anjeun pikeun paguron luhur. Éntitas ieu terang ngalir sareng finalitas ganda (urut ASO & TSO).

LW entiteitenpagina 01 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpenleren en werken - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

Bagian-waktu pangajaran sekundér
(ti 15 taun)

Anjeun ngagabungkeun diajar sareng padamelan sareng anjeun kuat pisan di pasar tenaga kerja. Éntitas ieu terang pamungkas pasar tenaga kerja (urut DBSO).

diulas

Panggihkeun Gelar Kahiji!

INPO NU LEUWIHScreenshot 2021 01 21 at 12.03.05 - Spectrum school - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerpdiajar sareng mendakan - Spéktrum sakola - ASO - BSO - TSO - Part-time Education - Dual - Antwerp

Naha balik! Spéktrum sakola?

PEMBELAJARAN + nyaéta diajar sareng langkung ti diajar:

meunteun titik Loos

Dina kursus kami kalayan akhir pasar tenaga kerja (urut BSO) anjeun henteu kéngingkeun poin naon waé, tapi anjeun kéngingkeun "bal héjo", dihubungkeun sareng tujuan diajar per mata pelajaran. Anjeun ngahontal lingkup héjo nalika anjeun parantos ngawasa tujuan anu kedah dihontal. Fokusna nyaéta pikeun ngahontal tujuan diajar per murid masing-masing sareng henteu dina rata-rata kelas.

Lega munggaran gelar

Dina gelar kahiji urang anjeun bakal mendakan bakat anjeun sareng ngadamel pilihan diajar anu saé. Hurung kampus Plantin  anjeun tiasa ngaraosan béda bidang sareng mendakan bakat anjeun. Di kampus Ruggeveld, anjeun milih domain (STEM atanapi SPORT) sareng mendakan bakat anjeun dina domain ieu.
> Leuwih jéntré ngeunaan Papanggihan +

Diajar di gaw nu

Anjeun ngagabungkeun anu saé tina 2 dunya: diajar di sakola sareng diajar di tempat damel. Anjeun gaduh seueur pangalaman dina lingkungan kerja anu nyata. Ku cara ieu anjeun mutahir ku alat sareng téknologi pangénggalna sareng anjeun ningkatkeun kasempetan dina pasar tenaga kerja. Kalayan latihan urang dual learningéntitas kami Diajar + ngagawekeun (pendidikan paruh waktu), magang sareng diajar di tempat kerja, "diajar di lantai kerja" mangrupikeun titik fokus anu mutlak.

hidayah Buruh-pasar

mentors urang jeung pagawean staf gaduh taun pangalaman dina guiding mahasiswa urang di gaw nu. Dina masing-masing wewengkon matuh, urang boga hiji jaringan éksténsif pausahaan. Sangkan mingpin anjeun ka arah tempat ditangtoskeun anjeun dina pasar tenaga kerja.

kabudayaan

Budaya mangrupakeun komponén struktural dina sakabéh program urang. Simkuring gaduh sababaraha proyék budaya badag sarta leutik. Rék latihan Anjeun salajengna salajengna kana hal kreatif? Anjeun oge bisa ngahubungan kami!

soré Kagiatan

Salila soré anjeun tiasa ilubiung dina sababaraha kagiatan. Pilihan tina tawaran: midangkeun, klinik drum, yoga, maén bal, baskét, klub catur, klub coding, ...

perawatan dasar lega

Sadayana kedah tiasa ngaraos betah di sakola urang. Tim koordinator perawatan urang anu lega, pembimbing murid sareng pelatih susulan sok siap sareng patarosan ngeunaan karaharjaan di sakola, karir diajar, kaayaan di bumi, premanisme, masalah sosial, jst.

fototom 01 1010x1024 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

"HENTEU! Spectrumschool kuring nampi bimbingan masing-masing. Kalemahan kuring dikerjakeun pisan supaya kuring tiasa hasil sareng lulus. Kusabab yayasan anu kuat anu kuring pasihkeun, kuring henteu kantos ngalaman masalah di universitas. Salaku guru PE kuring ogé nerapkeun ieu ka murid kuring sorangan ayeuna. "

Tom, urut murid, ayeuna guru LO
IMG 3266 400x400 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

"Saatos diajar di GO! Spectrumschool kuring kéngingkeun sarjana muda dina otomatisasi. Sakedap kuring damel salaku insinyur robotika. Ayeuna kuring damel salaku insinyur proyek kontrol. Kuring utamina program PLC sareng ngalaksanakeun pamasangan. Kaahlian kuring gaduh GO! Kuring masih diajar Sakola Spéktrum dina padamelan kuring unggal dinten. "

Younes, urut murid, ayeuna insinyur di Kanada
index 400x400 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

"Salaku tambahan pikeun pelajaran, kami ogé bakal berselancar di Perancis, salaku conto. Salaku tambahan, aya seueur kagiatan anu sanés. Ku cara éta kuring kéngingkeun seueur pangalaman. "

Saur
norbert 1 400x400 - Spectrumschool - ASO - BSO - TSO - Deeltijds Onderwijs - Duaal - Antwerpen

"Kami damel dina dasar proyék ti mimiti dugi ka akhir; ku panangan urang sareng ku téknologi dikontrol komputer. Éta masihan kuring kapuasan pisan lamun anjeun ngahijikeun nyalira teras leres-leres ningali éta hasil. "

Norbert

tulisan

Kaca

pendidikan

Fusion Slides

Ka luhur