Sasak Pembina

Bridgebuilder 400x274 - Bridge Builder

info:
Kami ngantepkeun insinyur konstruksi kumargi urang gaduh masalah! Karéta api anyar ayeuna diwangun pikeun nyebrang walungan. Kumaha urang ngabéréskeun ieu? Na kumaha urang ngalakukeun ieu salaku sakedik bahan sabisa? Murid nampi anggaran fiksi per kelompok dimana aranjeunna tiasa ngawangun, uji sareng ngararingkeun model skala sorangan. Dupi karéta bakal nyabrang jalan? Atanapi karéta na nabrak?

Salami ieu bengkel urang damel di handap tujuan tujuan diajar

  • 33101: Datangkeun sareng ngajelaskeun solusi kreatif pikeun masalah téknis.
  • 33209: Tina sistem téknis anu sering sareng sering dianggo kumaha didasarkeun, di antara hal sanés, ngeunaan pangaweruh sajumlah prinsip téknis anu dianggo.
  • 33218: Ngenalkeun léngkah-léngkah tina prosés téknis dina pangalaman beton anu sering kajantenan sareng sistem téknis anu sering dianggo.
  • 33219: Ngenalkeun komponén inti (sistem téknis, prosés téknis, alat sareng / atanapi pilihan) tina sistem téknis umum sareng sering dianggo dina sababaraha area téknologi aplikasi.
  • 33301: Masalah anu timbul ti kabutuhan, solusi teknis ku jalan ngaléngkah anu beda-beda prosés téknis.
  • 33302: Nganggo sareng / atanapi nerapkeun sistem téknis dina sagala rupa daérah téknologi.
  • 33304: Eksplisit "kabutuhan" sareng "masalah" pikeun ngadamel sistem téknis.
  • 33305: Kanggo sistem téknis anu aranjeunna hoyong ngarancang, tumut kana kritéria anu disayogikeun: ukuran, kakuatan, harga.
  • 33307: Kanggo sistem téknis anu aranjeunna hoyong rarancang, perhatoskeun kritéria anu diusulkeun: béaya rendah bahan, patuh kana standar (peraturan, undang-undang ...) anu ditumpukeun ku masarakat.
  • 33308: Saatos evaluasi, dina ahir prosés téknis, kamungkinan ngabéréskeun kritéria.
  • 33309: Kéngingkeun ideu pikeun desain sistem téknis saderhana ngalangkungan trial and error
  • 33310: Ngumpulkeun ideu pikeun desain sistem téknis saderhana ngalangkungan pola pikir pemecahan masalah.
  • 33311: Saatos evaluasi atanapi evaluasi interim, saluyukeun desain dina tungtung prosés téknis.
  • 33318: Tangtukeun ku nganggo naha tujuanna dicapai sareng sistem téknis damel bumi.
  • 33319: Nalungtik naha sistem téknis sadar sadar henteu hasil atanapi henteu sasuai pikeun sarat.
  • 33321: Ngabandingkeun sareng nganalisis sistem sareng metode anu sadar diri.
  • 33322: Nyusun ideu sareng kriteria tambahan pikeun sistem téknis anu didamel salaku hasil tina évaluasi.