Kalayan ngagaleuh mesin sékrési komputer anu dikontrol komputer 5-sumbu, urang salaku sakola sadar investasi di masa depan kursus latihan kai urang. Jurusan kayu kami bakal dilegakeun pisan dina taun-taun ieu kalayan kisaran pikeun unggal tujuan.

Mesin CNC mangrupikeun alat hipermodern anu sacara fisik sadar proyék anu digambar sacara digital nganggo téknologi anu dikawasa komputer. 20 taun ka pengker, ngan ukur perusahaan-perusahaan kai anu ageung ngagaduhan mesin CNC. Dina taun-taun ayeuna, séktor ieu ngiringan modérenisasi sareng digitalisasi. Salaku conto, mesin CNC beuki janten standar di perusahaan anu langkung alit, sareng mustahil ngabayangkeun séktor kai tanpa éta.

IMG 4241 300x225 - HOUTAFDELING MODERNISEERT MET COMPUTERGESTUURDE CNC-MACHINE

"Pemrograman digital henteu gampang, tapi mastikeun produk sampurna réngsé. Abdi resep pisan kuring tiasa diajar ieu nalika latihan kai. " - Ismaël, murid Pembelajaran Kayu + Ngerjakeun

 

Salaku sakola, urang narékahan pikeun nyiapkeun nonoman urang ku cara kualitatif pikeun kaayaan kontémporér di tempat damel. Kalayan investasi ieu, kami hoyong nyayogikeun mahasiswa sareng pangetahuan dasar anu dipikabutuh sareng kaahlian pikeun siap pikeun industri kayu ayeuna. Dugi ka ayeuna, pelajaran CNC ditawarkeun ngalangkungan organisasi luar. Ieu nyababkeun kirang lentur dina ngembangkeun proyek pendidikan. Kalayan mesin di-bumi, urang ayeuna tiasa damel sareng murid urang dina proyék modél anu mengesankan dina infrastruktur propésional. Ku cara ieu aranjeunna saléngkah payun dina persiapan pikeun tempat damel sareng / atanapi studi salajengna sareng latihan kai di GO! Spectrumschool bahkan langkung seueur investasi pikeun masa depan anu cerah.

IMG 4247 300x225 - HOUTAFDELING MODERNISEERT MET COMPUTERGESTUURDE CNC-MACHINE

"Kalayan mesin CNC kami, kami sasak celah antara karajinan sareng téknologi. Kieu carana urang nyiapkeun murid urang pikeun pasar tenaga kerja énjing. " - Harry Schillemans, guru Kai