Balik! spéktrum Sakola

Balik! Spéktrum Sakola boga dua kampus.
Nelepon atawa leupaskeun di!

Kampus Ruggeveld mangrupa home

Anjeun salawasna tiasa ngahubungan kami kanggo inpo atawa serelek. Atawa nyieun pasini anjeun pikeun ngadaptar pikeun Papanggihan Learning +, pikeun ngadaptar pikeun Learning + pinter, pikeun ngadaptar pikeun Learning + Advance atawa anjeun pikeun ngadaptar pikeun Learning + ngagawekeun.

KAMPUS DEUI DEUI

(PELAJARI + TEMUKAN, PELAJAR + SAINGAN, PELAJAR + ALIRAN

telepon: 03 / 328 05 00
E-mail: info@spectrumschool.be

KAMPUS DEUI DEUI

(DIAJAR + KARYA)

telepon: 03 / 328 03 60
E-mail: cdo@spectrumschool.be

Ruggeveldlaan 496
2100 DEURNE

kampus Plantin mangrupa home

Anjeun salawasna tiasa ngahubungan kami kanggo inpo atawa serelek. Atawa nyieun pasini anjeun pikeun ngadaptar pikeun Papanggihan Learning +.

kampus Plantin

telepon: 03 / 217 43 40
E-mail: plantijn@spectrumschool.be

Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout

facebook 2 300x266 - Kontak    instagram 4 - Kontak    youtube 4 - Kontak    twitter 4 - Kontak