DUA DUA

DoodleBot 400x274 - doodlebot

info:
Kami diajar ngeunaan bentuk énergi anu paling penting sareng kumaha aranjeunna tiasa dirobih. Pikeun ngalaman ieu, urang ngalakukeun sababaraha ékspérimén sareng unggal murid ngawangun robot anu sederhana anu tiasa ngagambar sagala jinis inpormasi anu anéh. Robot dibawa ka murid saatosna.

Salila bengkel ieu urang damel di handap tujuan tujuan diajar ieu:

  • 33102: Tampilkeun pendekatan éksplorasi sareng ékspérimén pikeun milari langkung seueur ngeunaan téknologi.
  • 33204: Neliti sareng ngucapkeun fungsi khusus tina rupa-rupa komponén tina sistem téknis umum sareng remen dianggo ku cara nanganan, dipasang sareng ngabongkar. Naon bagian-bagianna?
  • 33206: Tina sistem téknis anu sering dianggo sareng ngadamel bahan baku atanapi bahan bagian-bagianna didamel.
  • Tina bahan baku atanapi bahan mana anu bagian-bagian anu dilakukeun?
  • 33208: Tina sistem téknis anu sering sareng sering ngagambarkeun kumaha éta dumasar, antara séjén, ngeunaan pangaweruh ngeunaan bahan-bahan anu dianggo. Naha éta bahan sareng bahan baku dianggo?
  • 33209: Tina sistem téknis anu sering sareng sering ngagambarkeun kumaha éta dumasar, antara séjén, ngeunaan pangaweruh sababaraha prinsip téknis anu digunakeun: konversi énergi.
  • 33210: Tina sistem téknis anu sering sareng sering nerangkeun yén dumasar kana éta, diantara hal séjén, ngeunaan pangaweruh ngeunaan bahan sareng / atanapi ngeunaan fénoména fisik sareng / atanapi dina prinsip téknis.
  • 33302: Nganggo sareng / atanapi nerapkeun sistem téknis dina sagala rupa daérah téknologi.
  • 33316: Nyadar sistem téknis anu basajan sareng atanapi tanpa rencana léngkah-léngkah.
  • 33317: Ngalaksanakeun gambar damel anu sederhana atanapi léngkah manual demi léngkah.
  • 33318: Tangtukeun ku nganggo naha tujuanna dicapai sareng sistem téknis damel bumi. Éta tiasa dianggo atanapi henteu jalan?
  • 33319: Nalungtik naha sistem téknis sadar sadar henteu hasil atanapi henteu sasuai pikeun sarat. Naha leres henteu tiasa dianggo atanapi leres henteu dianggo?