spectrumschool rh - LEERLINGEN ELEKTROMECHANICA MAKEN EINDWERK IN VIRTUEEL LAB


Kalayan solusi anu pinter mangrupikeun angin ngahiliwir! Spektrum sakola di Deurne. Pikeun taun éléktrométika ka akhir tahun, sakola parantos réngsé tesis maya sareng saatosna lockdown anjeunna ngajantenkeun sadaya murid anu peryogi dukungan tambahan deui ka sakola. Alus kanggo puluhan murid anu senang anu gancang buru-buru nuju tujuan Kurikulum na.

Kalayan liburan usum panas caket, murid taun akhir kedah nganteurkeun skripsi. Tapi ieu henteu atra dina kursus anu berorientasi kana prakték, sabab kumaha anjeun ngamimitian nalika kamar latihan di sakola ditutup? Anu indit! Spéktrum sakola di Deurne ngagaduhan jawaban anu pinter pikeun éléktromekanika taun kagenep na. "Kami nyiptakeun deui studio di laboratorium maya," saur guru Mohamed Al Farisi, kakuatan panggerak di balik proyék. "Dina kaayaan normal, murid urang damel di kelas praktis dina prosés otomatisasi dina mesin produksi miniatur. Ayeuna aranjeunna program simulator ti bumi anu ngagantikeun kendali, tapi éta ogé tiasa dianggo dina mesin asli. Janten, lingkungan virtual sareng kanyataan anu cocog. Pikeun siap-siap, urang damel raket sareng sababaraha perusahaan anu gancang nyayogikeun lisénsi gratis. ”