spectrumgrandprix 01 - SPECTRUM GRAND PRIX

SATURDAY 6 Juni 2020
FROM 14U

salila BORGERCIRQUE
Balik! kampus Plantin
Monte jalan 48, 2140 BORGERHOUT

facebook 2 - SPECTRUM GRAND PRIX

nuturkeun BK Power Alat Séred Racing GO organizes! Spéktrum Sakola kadua Grand Prix pikeun racers sered alat kakuatan!
Ngalangkungan jarak sakitar 18,5 méter, bakal diputuskeun saha anu ngadamel kendaraan panggancangna dumasar kana hiji atanapi dua alat panangan listrik. Sababaraha kelas sakola urang ngawangun pembalap sorangan. Naha anjeun resep ngalakukeun anu sami sareng anu sanés Saptu, 6 Juni ka garis awal?

jadi di stake Tilu cangkir tantangan:
- "Grand Prix" geus dibikeun ka jalma nu ti mana nu racer sered dina rides final munggaran ngaliwatan finish.
- The "Klassebak" geus dibikeun pikeun wahana geus dihias paling palinter nurutkeun juri.
- The "mobil Spectacle" bakal dipasrahkeun pikeun kendaraan anu, numutkeun ka juri, nyaéta anu paling "cerdik" didukung.

Tempo kumaha dinya indit ka dinya taun ka tukang!

The Henk Rijckaert laporan kana partisipasi na di Pa Power Alat Racing!

Technopolis ogé milu dina BK Power Alat Racing 2018!

ngadaptarkeun

Yakin pikeun bersaing pikeun salah sahiji cangkir tantangan? Teras ngadaptar ngalangkungan formulir ieu!
Anjeun tiasa ngadaptarkeun sareng kalebet 22 Mei 2020.
Afterwards pamilon ku e-mail baris nampa tinjauan jadwal pasti.

aturan

Aturan sarua salaku BK Power Alat Séred Racing anu lumaku. Di handap ieu kasimpulan aturan ieu:

kasalametan

  • Gawe sareng parabot kakuatan pisan bahaya. Anjeun pamilon jawab kasalametan wahana anjeun, malah mun bystanders di buruan.
  • Pikeun kasalametan, tiap kandaraan milu iraha wae jadi kaasup salila balapan tina partisipasi salajengna ku organisasi.
  • Hal ieu teu diwenangkeun pikeun datang ka wahana Anjeun atawa dina lagu lomba salila balapan a. Kandaraan ngan bisa disetir ku switch deadman organisasi.


kandaraan

  • Kandaraan anu dumasar kana parabot kakuatan.
  • Anjeun bisa make parabot leungeun 2, tapi anjeun ngarobah diet jeung mesin.
  • Kandaraan anu up 30cm 100cm lega tur panjang.
  • organisasi nyadiakeun sekering 230V 10A pikeun tiap kandaraan, hiji extension lila 30m. Peserta nu jawab pangatur sambungan kabel ieu pertandingan.


liliwatan balapan

  • Kandaraan balap dina permukaan OSB jarakna 18,48m. Lagu na lébar 30,5 cm sareng ujungna nangtung sakitar 9,6 cm.
  • Dina ahir lagu anu receptacles disadiakeun pikeun ngeureunkeun tutumpakan. Perhatikeun yén métode ieu quitting tiasa ngaruksak kendaraan.


tangkal natal

Mimiti dipasihkeun ku séri lampu. Tilu lampu luhurna konéng sareng nunjukkeun countdown. Unggal lampu konéng nyorot sacara berturut-turut salami 1 detik, saatosna lampu héjo nunjukkeun sinyal mimiti. Upami anjeun ngoperkeun saklar lalaki maot tadi, lampu beureum bakal nunjukkeun mimiti palsu. Balapan teras badé balikan deui. Upami anjeun ngamimitian palsu dua kali dina hiji lomba, lawanna bakal éléh.