RUMAH KABUPATEN
BAGIAN 1 & 2

HouseOfTheFuture 400x274 - House Of The Future

info:

Dina bagian kahiji bengkel ieu urang teuleum ka dunya coding sareng kenal mikroba. Kalayan alat anu gunana ieu sareng pangaweruh program anu diperyogikeun anjeun tiasa ngajadikeun otomatis sadaya jinis tugas anjeun nyalira. Kumaha ngeunaan dadu éléktronik atanapi kompas? Atanapi anjeun bakal resep papan lampu dimana nami anjeun némbongan? Pikeun unggal murid 2, urang diajar kode dumasar kana sababaraha pancén. Pitunjuk siap ngabantosan anjeun nalika anjeun macét dimana waé.

Dina bagian II murid-murid ngantepkeun kréativitasna pikeun ngajadikeun otomatis kelas dina mikroba. Bahan anu cekap bakal sayogi pikeun ngawangun panto, langsir anu nutup sacara otomatis nalika urang hoyong ngoperasikeun projector, alarm anu pareum nalika waktos kanggo nyieun konci anu kasorang, jsb.

Salila bengkel ieu urang damel di handap tujuan tujuan diajar ieu:

Imah Ka hareupna (bagean 1)

  • 33209: Tina sistem téknis anu sering sareng sering dianggo kumaha didasarkeun, di antara hal sanés, ngeunaan pangaweruh sajumlah prinsip téknis anu dianggo.
  • 33217: Tina sistem téknis umum anu sering dianggo ngagambarkeun yén aranjeunna mekar sareng ningkatkeun.
  • 33302: Nganggo sareng / atanapi nerapkeun sistem téknis dina sagala rupa daérah téknologi.
  • 33304: Eksplisit "kabutuhan" sareng "masalah" pikeun ngadamel sistem téknis.
  • 33309: Kéngingkeun ideu pikeun desain sistem téknis saderhana ngalangkungan "trial and error".
  • 33310: Ngumpulkeun ideu pikeun desain sistem téknis saderhana ngalangkungan pola pikir pemecahan masalah.
  • 33316: Nyadar sistem téknis anu basajan sareng atanapi tanpa rencana léngkah-léngkah.
  • 33317: Ngalaksanakeun gambar damel anu sederhana atanapi léngkah manual demi léngkah.
  • 33318: Tangtukeun ku nganggo naha tujuanna dicapai sareng sistem téknis damel bumi.
  • 33402: leres nganggo sistem téknis dina sagala rupa téknologi téknologi.

Imah Ka hareupna (bagean 2)

  • 33101: Datangkeun sareng ngajelaskeun solusi kreatif pikeun masalah téknis.
  • 33209: Tina sistem téknis anu sering sareng sering dianggo kumaha didasarkeun, di antara hal sanés, ngeunaan pangaweruh sajumlah prinsip téknis anu dianggo.
  • 33217: Tina sistem téknis umum anu sering dianggo ngagambarkeun yén aranjeunna mekar sareng ningkatkeun.
  • 33301: Masalah anu timbul ti kabutuhan, solusi teknis ku jalan ngaléngkah anu beda-beda prosés téknis.
  • 33302: Nganggo sareng / atanapi nerapkeun sistem téknis dina sagala rupa daérah téknologi.
  • 33304: Eksplisit "kabutuhan" sareng "masalah" pikeun ngadamel sistem téknis.
  • 33306: Kanggo sistem téknis anu aranjeunna hoyong nganggo atanapi sadar, nyatakeun kriteria sorangan.
  • 33309: Kéngingkeun ideu pikeun desain sistem téknis saderhana ngalangkungan "trial and error".
  • 33310: Ngumpulkeun ideu pikeun desain sistem téknis saderhana ngalangkungan pola pikir pemecahan masalah.
  • 33316: Nyadar sistem téknis anu basajan sareng atanapi tanpa rencana léngkah-léngkah.
  • 33318: Tangtukeun ku nganggo naha tujuanna dicapai sareng sistem téknis damel bumi.
  • 33402: leres nganggo sistem téknis dina sagala rupa téknologi téknologi.
  • 33501: Pikeun ngagambarkeun pangaruh tina sistem téknis dina kahirupan sapopoé sareng masarakat.