Ngalanggan kiwari!

Registrations sakola sataun 2019 - 2020

Ulah rék ngadaptar pikeun sataun 1ste sekundér? ieu must via sistem pendaptaran sentral pikeun Atikan sekundér Antwerp.

Murid (ti luar sakola urang) anu keukeuh enroll dina sataun sejen nalika taun 1ste tiasa ngalakukeun kitu ti April 23 2019 ku janjian (tingali info leuwih lengkep). di Diajar + ngagawekeun Anjeun tiasa ngadaptar liwat taun. Anjeun oge bisa ngadaptar on kami kampus dinten muka on Sabtu, April 27 2019 (kampus Plantin) jeung dina Saptu Méi 18 2019 (kampus Ruggeveld)

Salila usum panas bisa ngadaptar di kali di handap. can ieu tanpa pasini.

  • Senén 01 Juli dugi Jumaah, July 5 2019 ti 09u mun 16u.
  • Senén nepi ka Jumaah 26 30 Agustus 09u mun 16u.
  • 29 Kemis Agustus 17u mun 20u.
  • Sabtu Agustus 31 2019 ti 09u mun 13u.

Naon mawa?

  • identitas
  • Laporan sarta kaputusan ahir taun sakola panungtungan.
  • Ayana indung anu diperlukeun. murid nu ogé kudu hadir.

___

Info MORE: