Pendaftaran taun ajaran 2021 - 2022

Pendaptaran gratis ti taun ka-2 mimitian tanggal 26 April jam 09 enjing.
Kusabab krisis korona, kami ngarencanakeun pendaptaran ku janjian.

Naha anjeun badé ngadaptar? Teras janjian ku telepon atanapi email.

Kapanggihna Learning + / Tahap kahiji pendidikan menengah sareng OKAN

> Surat ka plantijn@spectrumschool.be
> Ku telepon:  03 / 217 43 40

Kapanggihna Learning + / Tahap kahiji pendidikan menengah
Learning + pinter / Pinuh waktos pasar tenaga kerja pendidikan menengah sekundér
Diajar + Ngalangkungan / Penukaran final atikan sékundér full-time & finalitas ganda

> Surat ka info@spectrumschool.be
> Ku telepon: 03 / 328 05 00

Diajar + ngagawekeun / Bagian-waktos pamungkas pasar tenaga kerja pendidikan menengah

> Surat ka info@spectrumschool.be
> Ku telepon: 03 / 328 05 00

Naha anjeun resep kana salah sahiji kursus kami?
Eusian formulir di handap sareng kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

    Ngaran anjeun (diperlukeun)

    ngaran hareup Anjeun

    Kami ....
    Abdi heubeulKami ngawasKami murid

    umur anjeun

    program nu rék informasi (lamun keukeuh ngadaptar)

    e-mail anjeun (diperlukeun)

    Nomer telepon anjeun (diperyogikeun)

    taluk

    talatah Anjeun