Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

af - Leren+Bekwamen temporary Afrikaans sq - Leren+Bekwamen temporary Albanian ar - Leren+Bekwamen temporary Arabic bs - Leren+Bekwamen temporary Bosnian zh CN - Leren+Bekwamen temporary Chinese (Simplified) nl - Leren+Bekwamen temporary Dutch en - Leren+Bekwamen temporary English fr - Leren+Bekwamen temporary French de - Leren+Bekwamen temporary German hi - Leren+Bekwamen temporary Hindi ig - Leren+Bekwamen temporary Igbo it - Leren+Bekwamen temporary Italian ku - Leren+Bekwamen temporary Kurdish (Kurmanji) ne - Leren+Bekwamen temporary Nepali ps - Leren+Bekwamen temporary Pashto fa - Leren+Bekwamen temporary Persian pl - Leren+Bekwamen temporary Polish pt - Leren+Bekwamen temporary Portuguese pa - Leren+Bekwamen temporary Punjabi ru - Leren+Bekwamen temporary Russian so - Leren+Bekwamen temporary Somali es - Leren+Bekwamen temporary Spanish su - Leren+Bekwamen temporary Sudanese sw - Leren+Bekwamen temporary Swahili tr - Leren+Bekwamen temporary Turkish ur - Leren+Bekwamen temporary Urdu zu - Leren+Bekwamen temporary Zulu

Pangunjung anu dipihormat,

Anjeun tiasa ngahontal kami unggal dinten damel ti 9 énjing ka 1 siang dina nomer 03 / 328.05.00
Kami ngan ukur ngadaptarkeun murid saatos janji telepon.

Pikeun taun ajaran 2021-2022, kelas / kursus ieu parantos dipesen.

Dina atikan sékundér full-time

1A sareng 1B di kampus Deurne
2Sistem
3-taun pamungkas listrik-mobil berorientasi pasar tenaga kerja
3-taun pamungkas listrik berorientasi pasar tenaga kerja
Mékanis pamungkas anu berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Kayu berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Perawatan finalitas berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Listrik BSO 4 ° taun
Mékanika BSO 4 ° taun
Listrik BSO 5 ° taun

5 taun TSO olahraga
Mesin alat mékanika BSO 5 ° taun
Listrik BSO 6 ° taun
Mobil BSO 7 ° taun

Dina pendidikan paruh waktos aya daptar ngantosan kursus-kursus ieu:

sebaran
aula
jajanan
olahraga
dapur
logistik
juru
pangwangunan

Kursus Administrasi / Téknik PC / Kayu ogé ampir dipesen.

Anjeun tiasa ngahontal kami unggal dinten damel ti 9 énjing ka 1 siang dina nomer 03 / 328.05.00
Kami ngan ukur ngadaptarkeun murid saatos janji telepon.

spéktrum Sakola > Diajar + Kaahlian samentawis

Learning + pinter

Anjeun nuturkeun kursus full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja.

Tahap ka-2 I tahap ka-3 I Se-N-Se (taun spesialisasi ka-7)

Finalitas> Pasar tenaga kerja

Finalitas pasar tenaga kerja mangrupikeun BSO. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun para murid pikeun hasil maju ka lulusan kursus (= kursus HBO5) sareng / atanapi nyiapkeun aranjeunna pikeun damel. Maca sadayana ngeunaan modérnisasi pendidikan sékundér di dieu.

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Ruggeveld.

LB entiteitenpagina 01 - Leren+Bekwamen temporary
LB entiteitenpagina meisje 01 - Leren+Bekwamen temporary

knopschrijfjenuin 200x106 - Leren+Bekwamen temporary

Kursus-kursus ieu nyiapkeun anjeun pasar tenaga kerja. Dina taun spesialisasi ka-7 (Se-N-Se) anjeun ngahususkeun kana bidang pilihan anjeun. Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal lulus saatos taun 6 sertipikat atikan sékundér sareng kualifikasi profesional saatos taun spesialisasi ka-7 (Se-N-Se). Sertipikat manajemén bisnis ogé dimungkinkeun.

Sistem evaluasi urang terang euweuh poin. Kurikulum dibagi kana tujuan diajar anu anjeun kedah ngahontal. Upami anjeun parantos ngahontal tujuan diajar, éta bakal dicandak. Ku cara ieu anjeun terang iraha waé naon anu anjeun parantos tiasa laksanakeun sareng naon anu anjeun masih kedah pelajari. Anjeun lulus upami anjeun parantos ngahontal sadaya tujuan diajar di akhir taun ajaran. Upami anjeun masih ngagaduhan defisit, déwan kelas mutuskeun naha anjeun lulus atanapi henteu.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Ngaliwatan nutup kami migawé bareng kalayan pausahaan Urang pituduh Anjeun ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Latihan tina Learning + pinter

Pencét kana salah sahiji bidang anu dipikaresep di handap pikeun milarian program studi anjeun.

STEM> Teknik & Teknologi

olahraga

Otomatis

Pangwangunan & Kayu

listrik

Logam & Mékanika

perawatan

sataun 7e Spésialisasi

Learning dual