Pilih basa anjeun

Pilih basa anjeun

spéktrum Sakola > Kursus kami - arah > Learning + pinter

Learning + pinter

Anjeun nuturkeun kursus full-time. Anjeun ahli dina profési sareng anjeun dikenalkeun kana pasar tenaga kerja.

Tahap ka-2 I tahap ka-3 I Se-N-Se (taun spesialisasi ka-7)

Finalitas> Pasar tenaga kerja

The finality pasar tenaga kerja anu baheula BSO. Tujuan tina kursus-kursus ieu nyaéta pikeun ngaktifkeun murid-murid suksés pikeun lulus kursus-kursus (= kursus-kursus HBO5) sareng / atanapi nyiapkeun aranjeunna pikeun digawé. Maca sadayana ngeunaan modérnisasi pendidikan sékundér di dieu.

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Ruggeveld.

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO
Leren+Bekwamen temporary-Spectrumschool-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Sakola spéktrum-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Kursus-kursus ieu nyiapkeun anjeun pasar tenaga kerja. Dina taun spesialisasi ka-7 (Se-N-Se) anjeun ngahususkeun kana bidang pilihan anjeun. Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal lulus saatos taun 6 sertipikat atikan sékundér sareng kualifikasi profesional saatos taun spesialisasi ka-7 (Se-N-Se). Sertipikat manajemén bisnis ogé dimungkinkeun.

Sistem evaluasi urang terang euweuh poin. Kurikulum dibagi kana tujuan diajar anu anjeun kedah ngahontal. Upami anjeun parantos ngahontal tujuan diajar, éta bakal dicandak. Ku cara ieu anjeun terang iraha waé naon anu anjeun parantos tiasa laksanakeun sareng naon anu anjeun masih kedah pelajari. Anjeun lulus upami anjeun parantos ngahontal sadaya tujuan diajar di akhir taun ajaran. Upami anjeun masih ngagaduhan defisit, déwan kelas mutuskeun naha anjeun lulus atanapi henteu.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Ngaliwatan nutup kami migawé bareng kalayan pausahaan Urang pituduh Anjeun ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Latihan tina Learning + pinter

Pencét kana salah sahiji bidang anu dipikaresep di handap pikeun milarian program studi anjeun.

Kelas munggaran

STEM> Teknik & Teknologi

olahraga

Otomatis

Pangwangunan & Kayu

listrik

Logistik & Éceran

Logam & Mékanika

perawatan

sataun 7e Spésialisasi

Dual Learning - pamilih atikan