Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

pareum - Belajar + MahirAfrikaans sq - Diajar + BelajarAlbanian ar - Diajar + DiajarArabic bs - Belajar + BelajarBosnian zh CN - Belajar + KamampuhanChinese (Simplified) nl - Belajar + KamampuhanDutch sareng - Diajar + MampuEnglish fr - Diajar + DiajarFrench éta - Diajar + MampuGerman hi - Diajar + DiajarHindi ig - Diajar + KamampuhanIgbo éta - Diajar + MampuItalian ku - Belajar + SkillfulKurdish (Kurmanji) ne - Belajar + BelajarNepali ps - Diajar + MampuPashto fa - Belajar + KamampuhanPersian pl - Diajar + DiajarPolish pt - Diajar + KamampuhanPortuguese pa - Diajar + MampuPunjabi ru - Diajar + MampuRussian janten - Diajar + MampuSomali es - Diajar + MampuSpanish su - Diajar + MampuSudanese sw - Diajar + DiajarSwahili tr - Diajar + MampuTurkish ur - Diajar + MampuUrdu zu - Diajar + MampuZulu

spéktrum Sakola > kursus urang > Learning + pinter

+ Kaahlian Learning
(Full-waktos BSO atikan sékundér / TSO)

Anjeun turutan latihan full-waktu di tingkat BSO / TSO. Sadérék pangaweruh dasar. Sajaba maneh pinter dina widang Anjeun.

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Ruggeveld.

knopschrijfjenuin 300x159 - Kulit + pinter

Lamun sukses ngahontal salah sahiji kursus urang Anjeun sertipikat atikan sékundér. Ogé, sertipikat manajemén bisnis téh mungkin. éta kursus BSO nyiapkeun pasar pakasaban. Dina 7e sataun Spésialisasi baris ngahususkeun dina widang dipilih Anjeun. éta kursus TSO masihan anjeun dasar solid keur pendidikan tinggi mimitian dina widang Anjeun.

domain sakola urang sarta méré bengkel praktis kasempetan prakték ample.

Ngaliwatan nutup kami migawé bareng kalayan pausahaan Urang pituduh Anjeun ka tempat ditangtoskeun di pasar tenaga kerja.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Latihan tina Learning + pinter

Klik salah sahiji wewengkon di handap dipikaresep pikeun maluruh program Anjeun.

Industri 1e Gelar

Tingkat sora 1e

1e tingkat Olahraga

Sora> Téknik & Téhnologi

olahraga

Otomatis

Konstruksi & Kai

listrik

Metal & mékanika

perawatan

sataun 7e Spésialisasi

Learning dual