Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

spéktrum Sakola > Diajar + Ngalangkungan

Diajar + Ngalangkungan

Anjeun nuturkeun kursus full-time. Anjeun neundeun yayasan anu diterapkeun anu kuat sareng nyiapkeun studi anu langkung luhur.

Gelar ka-2 I gelar ka-3

Finality> Advance & Double finality (kamajuan & pasar Buruh)

De ngalirkeun pamungkas nyaéta urut bintana. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil dina kursus akademik sareng sarjana. The finalitas ganda nyaéta urut TSO. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun siswa pikeun hasil maju kana kursus sarjana sareng lulusan (= kursus HBO5) sareng / atanapi ka pasar tenaga kerja. Maca sadayana ngeunaan modérnisasi pendidikan sékundér di dieu.

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Ruggeveld.

LB éntitas kaca sora 01 - Diajar+Neruskeun
LO éntitas kaca olahraga 01 - Diajar + neraskeun

buttonwritenuin 2 - Diajar+Neruskeun

Kursus-kursus ieu nyiapkeun anjeun pendidikan tinggi. Upami anjeun lulus salah sahiji kursus kami, anjeun bakal ngahontal éta sertipikat atikan sékundér.

Naha anjeun terang aya 2022 gedong anyar bakal pulih di kampus urang? Kami ogé muka aula olahraga énggal. Sadaya ieu bakal milik urang Proyék STREAM embody ku mana kami pisan ngagedéan sareng ngalegaan tawaran Learning + Advance kami. Anjeun bakal nyandak pelajaran dina wangunan kontémporér modéren kalayan seueur kamungkinan, fasilitas téknologi sareng prasarana propésional! Kami siap pikeun éta. Anjeun ogé?

di urang bengkel kaayaan téknologi dikawasa komputer en otomatisasi tengah. urang domain sakola jeung pamondokan di daérah nawiskeun seueur kasempetan dina bidang olahraga sareng téknologi.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Ngaliwatan nutup kami kolaborasi sareng perusahaan sareng organisasi anjeun tiasa ngaraoskeun operasi modéren dina dunya bisnis ayeuna.

Kursus-kursus Pembelajaran + sateuacanna

Pencét kana salah sahiji bidang anu dipikaresep di handap pikeun milarian program studi anjeun.

STEM> Teknik & Teknologi

olahraga

listrik

perawatan