Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

ArabArabic Cina (Basajan)Chinese (Simplified) WalandaDutch InggrisEnglish PerancisFrench JermanGerman HindiHindi IgboIgbo ItaliaItalian PashtoPashto PérsiaPersian ngagosokPolish PortugisPortuguese PunjabiPunjabi RusiaRussian SomaliSomali SpanyolSpanish SundaSudanese SwahiliSwahili TurkiTurkish UrduUrdu ZuluZulu

spéktrum Sakola > kursus urang > Kapanggihna Learning +

Diajar + manggihan
(Wide Gelar Mimiti Atikan sekundér)

Anu am I? Naon do I? Naon anu kuring hayang? Manggihan naon anu pohara penting. Kalawan kami maneh balik pilari deui!

Anjeun turutan palajaran dina gelar kahiji lega. Anjeun secukupnya tina disiplin béda jeung discovers bakat. Anjeun diajar di Pace sorangan jeung perlu ngaropéa hidayah. Kumaha carana sangkan pilihan katuhu pikeun gelar 2e!

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Plantin.

diajar +

ZAP

Diideuan ku pangajaran Dalton Meunang mingguan Anjeun 3 ZAP-jam.

hartosna ZAP "timer diarahkeun diajar pikeun subjék umum ". Anjeun damel sareng Ulikan planners. mutuskeun (Zapping) nu tugas rék jalan. Éta prosés bahan nu mandiri sarta milih naha anjeun ngalakukeun eta nyalira atanapi sareng santri lianna. guru téh "Patarosan lantera" sarta ngawas.

nu pangajaran Dalton mangrupakeun jenis atikan kalawan tekenan kana kabebasan pilihan pikeun siswa, kolaborasi jeung siswa séjén sarta ngamekarkeun kamandirian. > Lainna info

The ZAP-jam nu provisionally disusun ukur dina A-aliran.

Diajar + jam

Anjeun perlu tailored rojongan mangsa "diajar +"

learning + Learning téh mangrupakeun lingkungan nu learning kuat ku rojongan tur hidayah luyu jeung kabutuhan béda jeung kapentingan unggal murid.

> A-streamSajaba palajaran umum anjeun meunang dina mangsa "Diajar jam +" hidayah tailored nurutkeun tungtutan anjeun sarta kabutuhan.
> B-aliranSalila sababaraha Learning + jam anjeun meunang liwat Adi-métode kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

Urang antisipasi kami hiji tambahan "diajar jurus +" dina bentuk pagawean di imah Rebo soré pikeun A stream jeung B stream.

thematically

Sajumlah buleud anu dibéré proyék a.

Anjeun nyieun ngaliwatan pangaweruh jejer matak "Bobot" en "Seni jeung Budaya".

éta Adi-métode kami differentiated karya mangsa palajaran supaya sakabeh murid boga kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

manggih

Ngajalajah bakat nalika bakat naekeun en modul

Salila sesi kami "Bakat dorongan" jeung modul Urang neangan bakat anjeun sarta kapentingan. Urang ngalakukeun ieu ngaliwatan patarosan di handap ieu: Anu am I? Naon anu kuring hayang? sarta naon do I?

modul

Tiap sakola bisa milih antara sababaraha modul pilihan nu ngamimitian pilari bakat Anjeun. Anjeun turutan periode 2 1 soré modul elective salila minggu (4 jam).

modul média

media

olahraga modul

olahraga

modul humaniora-01

Kamanusaan

ékonomi modul

ekonomi

modul ekspresi 01

babasan
(Kecap / gambar / drama)

élmu modul

studi

01 perawatan modul

(Rambut) Kamanusaan sarta Studi

modul kreasi-01

ciptaan

modul industri-01

industri

modul suplai-01

kadaharan

ékonomi modul

padagangan

Batu & Cai

Dina mimiti warsih sakabéh siswa meunangkeun "Batu cai jeung latihan".

A eces tur aktif mahasiswa cara leuwih jéntré ngeunaan diri. Aranjeunna diajar kumaha carana interaksi jeung ngalatih resilience maranéhanana.

Batu & Water1
Batu & Water2
info leuwih lengkep? Contact us!