Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

pareum - Diajar + MilariAfrikaans sq - Diajar + MilariAlbanian ar - Diajar + MilarianArabic bs - Diajar + MilariBosnian zh CN - Diajar + MilariChinese (Simplified) nl - Belajar + MilariDutch sareng - Diajar + MilariEnglish fr - Diajar + MilariFrench de - Diajar + MilariGerman hi - Diajar + MilariHindi ig - Diajar + MilariIgbo éta - Diajar + MilariItalian ku - Diajar + MilariKurdish (Kurmanji) ne - Diajar + MilariNepali ps - Diajar + MilariPashto fa - Diajar + MilariPersian pl - Diajar + MilariPolish pt - Diajar + MilariPortuguese pa - Diajar + MilariPunjabi ru - Diajar + MilariRussian janten - Diajar + MilariSomali es - Diajar + MilariSpanish su - Diajar + MilariSudanese sw - Diajar + MilariSwahili tr - Diajar + MilariTurkish ur - Diajar + MilariUrdu zu - Diajar + MilariZulu

spéktrum Sakola > kursus urang > Kapanggihna Learning +

Diajar + manggihan
(Wide Gelar Mimiti Atikan sekundér)

Anu am I? Naon do I? Naon anu kuring hayang? Manggihan naon anu pohara penting. Kalawan kami maneh balik pilari deui!

Anjeun turutan palajaran dina gelar kahiji lega. Anjeun secukupnya tina disiplin béda jeung discovers bakat. Anjeun diajar di Pace sorangan jeung perlu ngaropéa hidayah. Kumaha carana sangkan pilihan katuhu pikeun gelar 2e!

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Plantin.

diajar +

ZAP

Diideuan ku pangajaran Dalton Meunang mingguan Anjeun 3 ZAP-jam.

hartosna ZAP "timer diarahkeun diajar pikeun subjék umum ". Anjeun damel sareng Ulikan planners. mutuskeun (Zapping) nu tugas rék jalan. Éta prosés bahan nu mandiri sarta milih naha anjeun ngalakukeun eta nyalira atanapi sareng santri lianna. guru téh "Patarosan lantera" sarta ngawas.

nu pangajaran Dalton mangrupakeun jenis atikan kalawan tekenan kana kabebasan pilihan pikeun siswa, kolaborasi jeung siswa séjén sarta ngamekarkeun kamandirian. > Lainna info

The ZAP-jam nu provisionally disusun ukur dina A-aliran.

Diajar + jam

Anjeun perlu tailored rojongan mangsa "diajar +"

learning + Learning téh mangrupakeun lingkungan nu learning kuat ku rojongan tur hidayah luyu jeung kabutuhan béda jeung kapentingan unggal murid.

> A-streamSajaba palajaran umum anjeun meunang dina mangsa "Diajar jam +" hidayah tailored nurutkeun tungtutan anjeun sarta kabutuhan.
> B-aliranSalila sababaraha Learning + jam anjeun meunang liwat Adi-métode kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

Urang antisipasi kami hiji tambahan "diajar jurus +" dina bentuk pagawean di imah Rebo soré pikeun A stream jeung B stream.

thematically

Sajumlah buleud anu dibéré proyék a.

Anjeun nyieun ngaliwatan pangaweruh jejer matak "Bobot" en "Seni jeung Budaya".

éta Adi-métode kami differentiated karya mangsa palajaran supaya sakabeh murid boga kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

manggih

Ngajalajah bakat nalika bakat naekeun en modul

Salila sesi kami "Bakat dorongan" jeung modul Urang neangan bakat anjeun sarta kapentingan. Urang ngalakukeun ieu ngaliwatan patarosan di handap ieu: Anu am I? Naon anu kuring hayang? sarta naon do I?

modul

Tiap sakola bisa milih antara sababaraha modul pilihan nu ngamimitian pilari bakat Anjeun. Anjeun turutan periode 2 1 soré modul elective salila minggu (4 jam).

media modul 01 150x150 - Ngawulang + Ngajalajah

media

modul olahraga 01 150x150 - Diajar + Milari

olahraga

modul sains manusa 01 - Ngawulang + Ngajalajah

Kamanusaan

modul ékonomi 01 150x150 - Ngawulang + Ngajalajah

ekonomi

ekspresi modul 01 - Diajar + Milari

babasan
(Kecap / gambar / drama)

modul élmu 01 150x150 - Belajar + Ngajalajah

studi

modul perawatan 01 150x150 - Ngawulang + Ngajalajah

(Rambut) Kamanusaan sarta Studi

nyiptakeun modul 01 - Belajar + Ngajalajah

ciptaan

industri modul 01 - Belajar + Ngajumpukan

industri

modul nutrisi 01 - Belajar + Ngajalajah

kadaharan

modul ékonomi 01 150x150 - Ngawulang + Ngajalajah

padagangan

Batu & Cai

Dina mimiti warsih sakabéh siswa meunangkeun "Batu cai jeung latihan".

A eces tur aktif mahasiswa cara leuwih jéntré ngeunaan diri. Aranjeunna diajar kumaha carana interaksi jeung ngalatih resilience maranéhanana.

RotsWater1 1450x836 - Diajar + Milari
RotsWater2 1450x860 - Diajar + Milari
info leuwih lengkep? Contact us!