Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

af - Leren+Ontdekken Afrikaans sq - Leren+Ontdekken Albanian ar - Leren+Ontdekken Arabic bs - Leren+Ontdekken Bosnian zh CN - Leren+Ontdekken Chinese (Simplified) nl - Leren+Ontdekken Dutch en - Leren+Ontdekken English fr - Leren+Ontdekken French de - Leren+Ontdekken German hi - Leren+Ontdekken Hindi ig - Leren+Ontdekken Igbo it - Leren+Ontdekken Italian ku - Leren+Ontdekken Kurdish (Kurmanji) ne - Leren+Ontdekken Nepali ps - Leren+Ontdekken Pashto fa - Leren+Ontdekken Persian pl - Leren+Ontdekken Polish pt - Leren+Ontdekken Portuguese pa - Leren+Ontdekken Punjabi ru - Leren+Ontdekken Russian so - Leren+Ontdekken Somali es - Leren+Ontdekken Spanish su - Leren+Ontdekken Sudanese sw - Leren+Ontdekken Swahili tr - Leren+Ontdekken Turkish ur - Leren+Ontdekken Urdu zu - Leren+Ontdekken Zulu

Pangunjung anu dipihormat,

Anjeun tiasa ngahontal kami unggal dinten damel ti 9 énjing ka 1 siang dina nomer 03 / 328.05.00
Kami ngan ukur ngadaptarkeun murid saatos janji telepon.

Pikeun taun ajaran 2021-2022, kelas / kursus ieu parantos dipesen.

Dina atikan sékundér full-time

1A sareng 1B di kampus Deurne
2Sistem
3-taun pamungkas listrik-mobil berorientasi pasar tenaga kerja
3-taun pamungkas listrik berorientasi pasar tenaga kerja
Mékanis pamungkas anu berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Kayu berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Perawatan finalitas berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Listrik BSO 4 ° taun
Mékanika BSO 4 ° taun
Listrik BSO 5 ° taun

5 taun TSO olahraga
Mesin alat mékanika BSO 5 ° taun
Listrik BSO 6 ° taun
Mobil BSO 7 ° taun

Dina pendidikan paruh waktos aya daptar ngantosan kursus-kursus ieu:

sebaran
aula
jajanan
olahraga
dapur
logistik
juru
pangwangunan

Kursus Administrasi / Téknik PC / Kayu ogé ampir dipesen.

Anjeun tiasa ngahontal kami unggal dinten damel ti 9 énjing ka 1 siang dina nomer 03 / 328.05.00
Kami ngan ukur ngadaptarkeun murid saatos janji telepon.

spéktrum Sakola > kursus urang > Kapanggihna Learning +

Kapanggihna Learning +

Anjeun mendakan bakat anjeun sahingga ngadamel pilihan anu hadé pikeun diajar pikeun gelar ka-2.

gelar 1e

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Plantin (Borgerhout) sareng salajengna kampus Ruggeveld (Deurne).

LO home 01 238x300 - Leren+Ontdekken
LO entiteitenpagina STEM 01 238x300 - Leren+Ontdekken

Di kelas 1 kami anjeun ngawangun kana élmu sareng katerampilan sakola dasar. Anjeun nyiapkeun pilihan ulikan dina tahap ka 2 anu cocog sareng minat, kamungkinan sareng bakat anjeun. Anjeun ngan ukur milih bidang studi anu nyata sataun 3e.

Boh di jerona taun hareup Anjeun dibere A-kiwari (1A) janten B-kiwari (1B) dina taun anu kahiji atikan dasar. Dina 1A anjeun kéngingkeun pendidikan dasar umum, dina 1B atikan dasar anu diterapkeun. Upami anjeun parantos kéngingkeun sertipikat pendidikan dasar, anjeun tiasa ngamimitian dina 1A. Anjeun tiasa ngamimitian dina 1B tanpa sertipikat pendidikan dasar. Upami anjeun lulus 1B, anjeun ogé bakal nampi bijil pendidikan dasar.

In 2A sareng 2B anjeun kéngingkeun pendidikan dasar sareng anjeun ogé milih pilihan dasar. Salami pilihan dasar anjeun teras-terasan milari minat sareng bakat anjeun.

Milarian naon bakat anjeun penting pisan. Kalayan kami anjeun milari éta ngalangkungan patarosan; Saha kuring? Abdi hoyong naon? Naon anu kuring tiasa?

<Pencét kana tautan per kampus atanapi gulung ka handap pikeun langkung seueur inpormasi>

kampus Plantin

Anjeun ngagaduhan rasa béda disiplin sareng mendakan bakat anjeun.
Di jurusan kami OKAN (Pendatang Asing) anjeun kenal kana basa sareng mendakan bakat anjeun.

KAMPUS DEUI DEUI

Anjeun milih domain sareng mendakan bakat anjeun dina domain ieu.
Anjeun tiasa milih antara domain STEM atanapi SPORT.

UMUM

Diajar + jam

Anjeun bakal nampi dukungan khusus pikeun "LEREN +"

learning + Learning téh mangrupakeun lingkungan nu learning kuat ku rojongan tur hidayah luyu jeung kabutuhan béda jeung kapentingan unggal murid.

> Aliran ayeunaSajaba palajaran umum anjeun meunang dina mangsa "DIAJAR + jam" hidayah tailored nurutkeun tungtutan anjeun sarta kabutuhan.
> B-streamSalila sababaraha Learning + jam anjeun meunang liwat Adi-métode kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

Urang antisipasi kami tambahan "PEMBELAJARAN + momen" dina bentuk pangawasan PR dina soré soré pikeun A-stream sareng B-stream.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Leren+Ontdekken
svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Leren+Ontdekken

ZAP * (A-stream)

* Ngan di kampus Plantin

Diideuan ku pangajaran Dalton Meunang mingguan Anjeun 3 ZAP-jam.

ZAP hartosna "diajar mandiri pikeun mata pelajaran umum ”. Anjeun damel sareng Ulikan planners.  mutuskeun (Zapping) nu tugas rék jalan. Éta prosés bahan nu mandiri sarta milih naha anjeun ngalakukeun eta nyalira atanapi sareng santri lianna. guru téh "Suar" sarta ngawas.

éta pangajaran Dalton tekenanna nyaéta kabébasan milih pikeun murid, kerjasama sareng murid sanésna sareng kamekaran kamandirian.

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Leren+Ontdekken
svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Leren+Ontdekken

thematically

Sajumlah buleud anu dibéré proyék a.

Anjeun bakal kenal "PILIH" en "Seni sareng budaya".

éta Adi-métode kami differentiated karya mangsa palajaran supaya sakabeh murid boga kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

jero gagang urang fokus dina 21ste kaahlian abad. Téknologi ngembang pisan gancang ayeuna. Gagang nangtung pikeun Élmu, Téhnologi, Téknik jeung Matematika. Kaopat ieu kaitung kaitung teu kaitung. Salaku "pribumi digital" anjeun ngalaksanakeun kaparigelan inpormasi, mikir kréatip, kritis & ngarengsekeun masalah, pamikiran konstitusional, sareng seueur deui.

jero Seni & Budaya anjeun janten kenal sareng pendidikan seni anu lega ngalangkungan téma anu matak. Anjeun diajar mendakan kamungkinan kreatif anjeun sareng ngembangkeun deui. Anjeun bakal tiasa damel sacara kréatip sareng latihan kasadaran diri budaya anjeun ngalangkungan sababaraha kamampuan budaya (merhatoskeun, ngabayangkeun, nganalisis, konseptualisikeun).

svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Leren+Ontdekken
svg+xml,%3Csvg%20xmlns%3D%27http%3A%2F%2Fwww.w3 - Leren+Ontdekken

Batu & Cai

Dina mimiti warsih sakabéh siswa meunangkeun "Latihan ROCK sareng AIR".

A eces tur aktif mahasiswa cara leuwih jéntré ngeunaan diri. Aranjeunna diajar kumaha carana interaksi jeung ngalatih resilience maranéhanana.

RotsWater1 1450x836 - Leren+Ontdekken
RotsWater2 1450x860 - Leren+Ontdekken

Modul *

* Ngan di kampus Plantin

Ngajalajah bakat nalika bakat naekeun en modul

Salila sesi kami "Bakat ningkatkeun" jeung modul Urang neangan bakat anjeun sarta kapentingan. Urang ngalakukeun ieu ngaliwatan patarosan di handap ieu: Anu am I? Naon anu kuring hayang? sarta naon do I?

Salila taun sakola anjeun ngalangkungan sajumlah modul. Ku cara ieu anjeun bakal kenal sareng disiplin anu béda.

modulemedia 01 150x150 - Leren+Ontdekken

media

modulesport 01 150x150 - Leren+Ontdekken

olahraga

modulemenswetenschappen 01 - Leren+Ontdekken

Kamanusaan

moduleeconomie 01 150x150 - Leren+Ontdekken

ekonomi

moduleexpressie 01 - Leren+Ontdekken

babasan
(Kecap / gambar / drama)

modulewetenschappen 01 150x150 - Leren+Ontdekken

studi

modulezorg 01 150x150 - Leren+Ontdekken

perawatan

modulecreatie 01 - Leren+Ontdekken

Dekorasi

modulenijverheid 01 - Leren+Ontdekken

industri

modulevoeding 01 - Leren+Ontdekken

kadaharan

moduleeconomie 01 150x150 - Leren+Ontdekken

EKONOMI & ORGANISASI

PILIHAN DASAR