Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

spéktrum Sakola > kursus urang > Kapanggihna Learning +

Kapanggihna Learning +

Anjeun mendakan bakat anjeun sahingga ngadamel pilihan anu hadé pikeun diajar pikeun gelar ka-2.

gelar 1e

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Plantin (Borgerhout) sareng salajengna kampus Ruggeveld (Deurna).

LO home 01 238x300 - Diajar+Papanggihan
LO éntitas kaca VOICE 01 238x300 - Diajar+Papanggihan

Di kelas 1 kami anjeun ngawangun kana élmu sareng katerampilan sakola dasar. Anjeun nyiapkeun pilihan ulikan dina tahap ka 2 anu cocog sareng minat, kamungkinan sareng bakat anjeun. Anjeun ngan ukur milih bidang studi anu nyata sataun 3e.

Boh di jerona taun hareup Anjeun dibere A-kiwari (1A) janten B-kiwari (1B) dina taun anu kahiji atikan dasar. Dina 1A anjeun kéngingkeun pendidikan dasar umum, dina 1B atikan dasar anu diterapkeun. Upami anjeun parantos kéngingkeun sertipikat pendidikan dasar, anjeun tiasa ngamimitian dina 1A. Anjeun tiasa ngamimitian dina 1B tanpa sertipikat pendidikan dasar. Upami anjeun lulus 1B, anjeun ogé bakal nampi bijil pendidikan dasar.

In 2A sareng 2B anjeun kéngingkeun pendidikan dasar sareng anjeun ogé milih pilihan dasar. Salami pilihan dasar anjeun teras-terasan milari minat sareng bakat anjeun.

Milarian naon bakat anjeun penting pisan. Kalayan kami anjeun milari éta ngalangkungan patarosan; Saha kuring? Abdi hoyong naon? Naon anu kuring tiasa?

<Pencét kana tautan per kampus atanapi gulung ka handap pikeun langkung seueur inpormasi>

kampus Plantin

Anjeun ngagaduhan rasa béda disiplin sareng mendakan bakat anjeun.
Di jurusan kami OKAN (Pendatang Asing) anjeun kenal kana basa sareng mendakan bakat anjeun.

KAMPUS DEUI DEUI

Anjeun milih domain sareng mendakan bakat anjeun dina domain ieu.
Anjeun tiasa milih antara domain STEM atanapi SPORT.

UMUM

Diajar + jam

Anjeun bakal nampi dukungan khusus pikeun "LEREN +"

learning + Learning téh mangrupakeun lingkungan nu learning kuat ku rojongan tur hidayah luyu jeung kabutuhan béda jeung kapentingan unggal murid.

> Aliran ayeunaSajaba palajaran umum anjeun meunang dina mangsa "DIAJAR + jam" hidayah tailored nurutkeun tungtutan anjeun sarta kabutuhan.
> B-streamSalila sababaraha Learning + jam anjeun meunang liwat Adi-métode kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

Urang antisipasi kami tambahan "PEMBELAJARAN + momen" dina bentuk pangawasan PR dina soré soré pikeun A-stream sareng B-stream.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAAAAAAICTAEAOw== - Diajar+Papanggihan
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAAAAAAICTAEAOw== - Diajar+Papanggihan

ZAP * (A-stream)

* Ngan di kampus Plantin

Diideuan ku pangajaran Dalton Meunang mingguan Anjeun 3 ZAP-jam.

ZAP hartosna "diajar mandiri pikeun mata pelajaran umum ”. Anjeun damel sareng Ulikan planners.  mutuskeun (Zapping) nu tugas rék jalan. Éta prosés bahan nu mandiri sarta milih naha anjeun ngalakukeun eta nyalira atanapi sareng santri lianna. guru téh "Suar" sarta ngawas.

éta pangajaran Dalton tekenanna nyaéta kabébasan milih pikeun murid, kerjasama sareng murid sanésna sareng kamekaran kamandirian.

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAAAAAAICTAEAOw== - Diajar+Papanggihan
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAAAAAAICTAEAOw== - Diajar+Papanggihan

thematically

Sajumlah buleud anu dibéré proyék a.

Anjeun bakal kenal "PILIH" en "Seni sareng budaya".

éta Adi-métode kami differentiated karya mangsa palajaran supaya sakabeh murid boga kasempetan pikeun ngolah bahan dina Pace sorangan.

jero gagang urang fokus dina 21ste kaahlian abad. Téknologi ngembang pisan gancang ayeuna. Gagang nangtung pikeun Élmu, Téhnologi, Téknik jeung Matematika. Kaopat ieu kaitung kaitung teu kaitung. Salaku "pribumi digital" anjeun ngalaksanakeun kaparigelan inpormasi, mikir kréatip, kritis & ngarengsekeun masalah, pamikiran konstitusional, sareng seueur deui.

jero Seni & Budaya anjeun janten kenal sareng pendidikan seni anu lega ngalangkungan téma anu matak. Anjeun diajar mendakan kamungkinan kreatif anjeun sareng ngembangkeun deui. Anjeun bakal tiasa damel sacara kréatip sareng latihan kasadaran diri budaya anjeun ngalangkungan sababaraha kamampuan budaya (merhatoskeun, ngabayangkeun, nganalisis, konseptualisikeun).

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAAAAAAICTAEAOw== - Diajar+Papanggihan
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAAAAAAICTAEAOw== - Diajar+Papanggihan

Batu & Cai

Dina mimiti warsih sakabéh siswa meunangkeun "Latihan ROCK sareng AIR".

A eces tur aktif mahasiswa cara leuwih jéntré ngeunaan diri. Aranjeunna diajar kumaha carana interaksi jeung ngalatih resilience maranéhanana.

RockWater1 1450x836 - Diajar+Papanggihan
RockWater2 1450x860 - Diajar+Papanggihan

Modul *

* Ngan di kampus Plantin

Ngajalajah bakat nalika bakat naekeun en modul

Salila sesi kami "Bakat ningkatkeun" jeung modul Urang neangan bakat anjeun sarta kapentingan. Urang ngalakukeun ieu ngaliwatan patarosan di handap ieu: Anu am I? Naon anu kuring hayang? sarta naon do I?

Salila taun sakola anjeun ngalangkungan sajumlah modul. Ku cara ieu anjeun bakal kenal sareng disiplin anu béda.

média modul 01 150x150 - Diajar+Papanggihan

media

modulesport 01 150x150 - Diajar + manggihan

olahraga

modul humaniora 01 - Diajar+Papanggihan

Kamanusaan

ékonomi modul 01 150x150 - Diajar + manggihan

ekonomi

éksprési modul 01 - Diajar + manggihan

babasan
(Kecap / gambar / drama)

elmu modul 01 150x150 - Diajar+Papanggihan

studi

perawatan modul 01 150x150 - Diajar+Papanggihan

perawatan

kreasi modul 01 - Diajar + manggihan

Dekorasi

industri modul 01 - Diajar + manggihan

industri

suplai kakuatan modul 01 - Diajar + manggihan

kadaharan

ékonomi modul 01 150x150 - Diajar + manggihan

EKONOMI & ORGANISASI

Balik deui ka Puncak

PILIHAN DASAR

Balik deui ka Puncak
Balik deui ka Puncak