A-Aliran

di urang Mimiti kelas A stream lega salian ti pendidikan umum, anjeun bakal damel dina dasar proyék dina STEM sareng Seni & Budaya. Anjeun tiasa ogé milih ti modul opsional Média, Olahraga, Kamanusaan, Ekspresi, Ekonomi sareng Élmu.

jero gagang urang fokus dina 21ste kaahlian abad. Kiwari, téknologi mekar langkung gancang tibatan jaman. Gagang nangtung pikeun Élmu, Téhnologi, Téknik jeung Matematika. Kaopat ieu kaitung kaitung teu kaitung. Salaku "pribumi digital" anjeun ngalaksanakeun kaparigelan inpormasi, mikir kréatip, kritis & ngarengsekeun masalah, pamikiran konstitusional, sareng seueur deui.

jero Seni & Budaya anjeun janten kenal sareng pendidikan seni anu lega ngalangkungan téma anu matak. Anjeun diajar mendakan kamungkinan kreatif anjeun sareng ngembangkeun deui. Anjeun bakal tiasa damel sacara kréatip sareng latihan kasadaran diri budaya anjeun ngalangkungan sababaraha kamampuan budaya (merhatoskeun, ngabayangkeun, nganalisis, konseptualisikeun).

Baca leuwih seueur tentang cara urang tina gawé bareng Papanggihan Learning +  umum info.

Dina taun kadua A-aliran anjeun tiasa milih PILIHAN DASAR BAHASA MODEN - SAINS (klik kanggo inpo lengkep)

Diajar mendakan éntitas gambar utama 207x300 - A-Strroom

catetan tombol 300x159 - A-Stream

Taroskeun tabél palajaran urang Mimiti kelas A stream lega:

Ulah terang rada naon ulikan rék nuturkeun? Rék saloba tés sagala widang keur lajeng ngadamel pilihan katuhu pikeun gelar 2e? Lajeng arah ieu bisa jadi keur anjeun!

Dupi anjeun lulus sataun 2e? Teras Anjeun tiasa ngamimitian dasarna di unggal arah gelar 2e.

> kursus gelar manggihan 2e di sakola urang.
> Ngajalajah sakabeh kursus gelar 2e

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Plantin di Borgerhout.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Plantin
Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout (Antwerp)
03-217.43.40
plantijn@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami nganggo beus 20 - beus 21 - beus 30 - beus 34

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Ann Moens 196x300 - A-Stream

Ann Moens
Timbalan Diréktur Papanggihan Learning +
dir.borgerhout@spectrumschool.be
03 / 217 43 40