B-Aliran

di urang Lega kakuatan kelas munggaran B salian ti latihan umum, anjeun bakal dianggo dina dasar proyék dina Teknologi. Anjeun tiasa ogé milih ti modul opsional Perawatan / perawatan rambut, Kreasi, Industri, Pangan & Dagang. Dina taun kadua, anjeun milih pilihan dasar salian ti pelajaran umum: TEKNIK STEM (Kayu, Mékanika & Listrik) sareng MASYARAKAT & KAHADIRAN (Perawatan Rambut, Perawatan & Gizi)

Baca leuwih seueur tentang cara urang tina gawé bareng Papanggihan Learning +  umum info.

Naamloos 53 197x300 - B-Stroom

knopschrijfjenuin 300x159 - B-Stroom

éta 1e sataun B-stream anjeun kéngingkeun bagian ageung pendidikan dasar umum anu sami pikeun sadayana. Anjeun ogé bakal damel dina dasar proyék dina Teknologi sareng dina Art & Culture. Anjeun tiasa ogé milih ti modul opsional Perawatan / Perawatan Rambut, Kreasi, Industri, Gizi & Dagang. Anjeun nuturkeun 2 modul pilihan per jaman salami hiji soré saminggu.

jero teknik anjeun bakal nyieun hal anu béda-béda nyalira ngalangkungan proyék & téma, sok numutkeun léngkah anu béda dina prosés téknis.

jero Seni & Budaya anjeun diajar mendakan kamungkinan kreatif anjeun ngalangkungan téma anu narik sareng ngembangkeun deui. Anjeun ogé tiasa kreatif!

Palajaran Table 1B (.pdf, 127KB)

STEM nangtung pikeun Élmu, Téknologi, Téknik sareng Matematika. Dina éta pilihan dasar 2B Téhnik STEM anjeun sareng guru anjeun badé milari sareng ngajantenkeun bakatna dina kursus STEM. Ieu dina kontéks kontéks Listrik, Mékanika & Kayu

Pencét di dieu pikeun detil halaman latihan sareng tabel pelajaran

éta pilihan dasar 2B Society sareng Karaharjaan kesejahteraan pikeun sareng jalma mangrupakeun pusat masarakat. Anjeun bakal janten kenal sareng sababaraha konsep dasar sareng téknik ngaoptimalkeun sareng ngajaga hirup babarengan, kasehatan anjeun sorangan sareng gaya hirup anjeun nyalira dina masarakat anu rupa-rupa. Ieu dina kontéks Perawatan Rambut, Perawatan & Gizi

Pencét di dieu pikeun detil halaman latihan sareng tabel pelajaran

Lamun lulus kelas munggaran B-aliran, anjeun tiasa pindah ka sadaya disiplin dina BSO. Anjeun pikir geulis taliti ngeunaan naha jalan cukup anjeun jaga na naha anjeun boga pangaweruh perlu.

> Pendakan kursus gelar 2 di sakola urang.
> Pilarian sadayana kursus gelar 2.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Plantin di Borgerhout.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Plantin
Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout (Antwerp)
03-217.43.40
plantijn@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami nganggo beus 20 - beus 21 - beus 30 - beus 34

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Ann Moens 196x300 - B-Stroom

Ann Moens
Timbalan Diréktur Papanggihan Learning +
dir.borgerhout@spectrumschool.be
03 / 217 43 40