Diajar + manggihan
(Wide Gelar Mimiti Atikan sekundér)

Anu am I? Naon do I? Naon anu kuring hayang? Manggihan naon anu pohara penting. Kalawan kami maneh balik pilari deui!

Anjeun turutan palajaran dina gelar kahiji lega. Anjeun secukupnya tina disiplin béda jeung discovers bakat. Anjeun diajar di Pace sorangan jeung perlu ngaropéa hidayah. Kumaha carana sangkan pilihan katuhu pikeun gelar 2e!

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Plantin.

OKAN

Pendatang panarimaan kelas

éta Wilujeng sumping Kelas pikeun pendatang diajar nonoman (antara 12 na 18) anu ngan di Bélgia Nederlands. Dina OKAN mangrupakeun puseur wilujeng sumping haneut. Urang nyiapkeun siswa pikeun transisi ka pendidikan anu pangalusna cocog abilities jeung kapentingan maranéhanana.

OKAN sanes carita misah on kampus urang.

Metodeu "Kapanggihna Learning +"Dupi ogé dipaké ku OKAN mahasiswa urang.
Sajaba ti éta, sarta kami ngaliwat kami interrupters Pilari atikan salajengna luyu pikeun murid anu.
Ngalenyepan Learning pamanggihan di + inpo umum.

- Anjeun diantara 12 na 18 taun.

- Kau henteu leuwih ti 1 taun di Bélgia.

- basa ngarep anjeun atanapi basa indung henteu Walanda.

Schakelklas 1:

  • umur: 12 mun 14 taun
  • panongton: jalma ngora anu keukeuh ngalih ka 1ste kelas B-aliran tapi masih boga gawe dina kaahlian basa
  • Pindah? mahasiswa ieu nuturkeun modul OKAN + kalawan 1B.

Schakelklas 2:

  • umur: 14 mun 18 taun
  • panongton: jalma ngora anu hayang ngaléngkah ka tangerang praktis (misalna tahap BSO 2de, L + W, Monster, atikan sawawa) tapi tetep butuh pikeun berpungsi dina kaahlian basa jeung geus dipilih euweuh arah husus acan.
  • Pindah? mahasiswa ieu nuturkeun OKAN + modul prakték gizi (nya) perawatan, logam sarta kai.

Schakelklas L + W:

  • umur: 16 mun 18 taun
  • panongton: jalma ngora anu keukeuh ngalih ka Diajar + ngagawekeun tapi masih kudu dianggo dina kaahlian basa.
  • Pindah? mahasiswa ieu nuturkeun OKAN + modul prakték gizi (nya) perawatan, logam sarta kai.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Plantin di Borgerhout.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Plantin
Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout (Antwerp)
03-217.43.40
plantijn@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami ku beus 20 - 21 beus - beus 30 - 34 beus

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Ann Moens 196x300 - OKAN

Ann Moens
Timbalan Diréktur Papanggihan Learning +
dir.borgerhout@spectrumschool.be
03 / 217 43 40

OKAN1
33500793_1974629539223459_6013217757888249856_n
29060629_1913387078681039_4177312617101736311_o