OKAN

Pendatang panarimaan kelas

éta Wilujeng sumping Kelas pikeun pendatang diajar jalma ngora (antara 11 sareng 18 taun) anu nembé sumping di Bélgia Nederlands. Sambutan anu haneut penting pikeun OKAN. Kami nyiapkeun murid pikeun transisi kana bentuk pendidikan anu paling cocog sareng kamampuan sareng minatna.

OKAN sanes carita misah on kampus urang.

Cara na "Kapanggihna Learning +”Ogé dilarapkeun ka murid OKAN urang.
Sajaba ti éta, sarta kami ngaliwat kami interrupters Pilari atikan salajengna luyu pikeun murid anu.
Ngalenyepan Learning pamanggihan di + inpo umum.

- Anjeun umurna antara 11 sareng 18 taun.

- Anjeun parantos teu aya di Bélgia langkung ti 1 taun.

- Bahasa bumi atanapi basa indung anjeun sanés Walanda.

Saklar kelas 1
Umur: 11 dugi 13 taun
Kelompok sasaran: nonoman anu hoyong maju ka aliran kelas 1 B tapi tetep kedah ngerjakeun kaparigelan basa, hususna maca sareng nyerat
Ngalihkeun? Murid ieu nuturkeun modul OKAN + sareng 1B sareng kamajuan sapanjang taun dugi ka kelas 1 nalika aranjeunna siap

Saklar kelas 2
Umur: 14 dugi 16 taun
Kelompok target: nonoman anu badé ngalih kana latihan praktis (utamina tahap 2 BSO) tapi tetep kedah ngerjakeun kaparigelan basa sareng henteu acan milih arah anu khusus
Ngalihkeun? Murid ieu nuturkeun nutrisi modul praktis OKAN +, perawatan (rambut), téknologi sareng kai sareng ngalih ka kelas 2 sapanjang taun nalika aranjeunna siap.

Ngalih kelas L + W
Umur: 16 dugi 18 taun
Grup target: sadaya murid ti OKAN anu badé ditransfer Diajar + ngagawekeun 
Pindah?
- Eusi lengkep sareng pelajaran Walanda tambahan
- Nguseup magang dina mata pelajaran praktis
- Pitunjuk ulikan anu jembar
- Mindahkeun ka L + W nalika murid parantos siap

Kelas Bridging 1 & 2 bakal lumangsung di kampus Plantijn di Borgerhout, kelas transisi L + W bakal lumangsung di kampus Ruggeveld di Deurne.

Anjeun bakal diajarkeun ku kampus Plantin di Borgerhout.
Lintasan ngaganti teras-terasan diteraskeun kampus Ruggeveld di Deurne.

Balik! spéktrum Sakola
kampus Plantin
Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout (Antwerp)
03-217.43.40
plantijn@spectrumschool.be

Anjeun tiasa ngahontal kami nganggo beus 20 - beus 21 - beus 30 - beus 34

Hiji patarosan husus ngeunaan program ieu?

Ann Moens 196x300 - OKAN

Ann Moens
Timbalan Diréktur Papanggihan Learning +
dir.borgerhout@spectrumschool.be
03 / 217 43 40

29355106 1913372168682530 298823161988935901 o 300x225 - OKAN
33500793 1974629539223459 6013217757888249856 n 1 300x225 - OKAN
29060629 1913387078681039 4177312617101736311 o 300x225 - OKAN