Hoyong ngadaptar?

WHERE?

Balik! spéktrum Sakola
kampus Ruggeveld
Ruggeveldlaan 496
2100 DEURNE
Telepon: 03 / 328 05 00

Lamun?

Salila sakola salila jam sakola ku janjian.
Zomervakantiede salila minggu mimiti bulan Juli jeung minggu panungtungan Agustus. (Tanpa pasini)

PERHATIAN!
Ulah rék ngadaptar pikeun sataun 1ste sekundér? ieu must via sistem pendaptaran sentral pikeun Atikan sekundér Antwerp. Kami bakal komunikasi ieu ti jaman pendaptaran.  Inpo salengkepna ngeunaan daptar

Naon mawa?

  • Id.
  • Laporan sarta sertipikat ti sakola tukang (dina move pikeun mawa laporan panganyarna pikeun sataun sakola).
  • Ayana indung anu diperlukeun. murid nu ogé kudu hadir.

Naha rek ngadaptar?

Jieun janjian jeung kontak ieu

Kusabab krisis korona, urang damel sareng pendaptaran ku janjian. Milarian di dieu sadaya inpormasi ngeunaan ngadaptar nalika krisis korona

wujud

    Ngaran anjeun (diperlukeun)

    ngaran hareup Anjeun

    Kami ....
    Abdi heubeulKami ngawasKami murid

    umur anjeun

    program nu rék informasi (lamun keukeuh ngadaptar)

    e-mail anjeun (diperlukeun)

    Nomer telepon anjeun (diperyogikeun)

    taluk

    talatah Anjeun