Spéktrum Sakola tarjamah kana basa sejen

af - Leren+Werken-temporary Afrikaans sq - Leren+Werken-temporary Albanian ar - Leren+Werken-temporary Arabic bs - Leren+Werken-temporary Bosnian zh CN - Leren+Werken-temporary Chinese (Simplified) nl - Leren+Werken-temporary Dutch en - Leren+Werken-temporary English fr - Leren+Werken-temporary French de - Leren+Werken-temporary German hi - Leren+Werken-temporary Hindi ig - Leren+Werken-temporary Igbo it - Leren+Werken-temporary Italian ku - Leren+Werken-temporary Kurdish (Kurmanji) ne - Leren+Werken-temporary Nepali ps - Leren+Werken-temporary Pashto fa - Leren+Werken-temporary Persian pl - Leren+Werken-temporary Polish pt - Leren+Werken-temporary Portuguese pa - Leren+Werken-temporary Punjabi ru - Leren+Werken-temporary Russian so - Leren+Werken-temporary Somali es - Leren+Werken-temporary Spanish su - Leren+Werken-temporary Sudanese sw - Leren+Werken-temporary Swahili tr - Leren+Werken-temporary Turkish ur - Leren+Werken-temporary Urdu zu - Leren+Werken-temporary Zulu

Pangunjung anu dipihormat,

Anjeun tiasa ngahontal kami unggal dinten damel ti 9 énjing ka 1 siang dina nomer 03 / 328.05.00
Kami ngan ukur ngadaptarkeun murid saatos janji telepon.

Pikeun taun ajaran 2021-2022, kelas / kursus ieu parantos dipesen.

Dina atikan sékundér full-time

1A sareng 1B di kampus Deurne
2Sistem
3-taun pamungkas listrik-mobil berorientasi pasar tenaga kerja
3-taun pamungkas listrik berorientasi pasar tenaga kerja
Mékanis pamungkas anu berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Kayu berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Perawatan finalitas berorientasi pasar tenaga kerja 3 ° taun
Listrik BSO 4 ° taun
Mékanika BSO 4 ° taun
Listrik BSO 5 ° taun

5 taun TSO olahraga
Mesin alat mékanika BSO 5 ° taun
Listrik BSO 6 ° taun
Mobil BSO 7 ° taun

Dina pendidikan paruh waktos aya daptar ngantosan kursus-kursus ieu:

sebaran
aula
jajanan
olahraga
dapur
logistik
juru
pangwangunan

Kursus Administrasi / Téknik PC / Kayu ogé ampir dipesen.

Anjeun tiasa ngahontal kami unggal dinten damel ti 9 énjing ka 1 siang dina nomer 03 / 328.05.00
Kami ngan ukur ngadaptarkeun murid saatos janji telepon.

spéktrum Sakola > Diajar + Gawe-samentawis

Diajar + ngagawekeun

Anjeun nuturkeun kursus paruh waktu. Anjeun ngagabungkeun diajar sareng padamelan sareng anjeun kuat pisan dina pasar tenaga kerja.

Tahap ka-2 tahap ka-3 (ti 15 taun)

Finalitas> Pasar tenaga kerja

Éta mangrupikeun pamungkas pasar tenaga kerja tilas (D) BSO. Kursus-kursus ieu dimaksudkeun pikeun ngamungkinkeun murid pikeun hasil maju latihan lulusan (= Kursus HBO5) sareng / atanapi nyiapkeun jalan pagawean. Maca sadayana ngeunaan modérnisasi pendidikan sékundér di dieu.

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Ruggeveld.

LW home 01 238x300 - Leren+Werken-temporary
LW entiteitenpagina 01 238x300 - Leren+Werken-temporary

knopschrijfjenuin 200x106 - Leren+Werken-temporary

Anjeun tiasa teraskeun naek kapal iraha waé salami taun ajaran dina diajar + damel. Ngaliwatan sistem modular anjeun tiasa lulus dina kaseueuran program iraha waé salami taun ajaran. Diajar + Gawe di DBSO Antwerp mangrupikeun hiji bentuk dual learning.

Anjeun tiasa ngalakukeun éta sertipikat atikan sékundér dina Learning + Working. Kurikulum ieu nyaéta idéntik sareng BSO dina pendidikan full-time. Anjeun lulus pas anjeun ngahontal sagala rupi. Janten anjeun tiasa lulus kapan waé salami taun ajaran. Unggal jalma ngora diajar janten laju sorangan sareng salah sahiji kieu lintasan individu. Janten anjeun moal tiasa "lungguh". Nalika anjeun ngadaptar di pusat kami, anjeun nyandak tés Éntri. Kalayan tés Éntri ieu anjeun nunjukkeun naon anu parantos anjeun tiasa laksanakeun. Anjeun kedah henteu diajar deui naon waé anu parantos anjeun tiasa laksanakeun. Janten anjeun tiasa kéngingkeun pengecualian pikeun bahan ulikan ieu. Unggal minggu anjeun tiasa ningali naon anu anjeun masih kedah diajar sasarengan sareng guru anjeun.

 

Anjeun nuturkeun dua dinten pelajaran di sakola sareng anjeun damel tilu dinten. Janten anjeun damel lima dinten saminggu. Anjeun diajar profési sareng anjeun bisa lulus. Kursus-kursus na nyaéta modular. Ieu ngandung harti yén anjeun laun janten spesialis dina profési anjeun. Saatos unggal léngkah anjeun bakal nampi sertipikat; buktina naon anu anjeun parantos tiasa laksanakeun. Di sakola anjeun bakal dipandu ku guru-guru anjeun. Nyayogikeun domain sakola sareng lokakarya praktis kami kasempetan prakték ample.

Urang nawiskeun anjeun jalur ngaropéa di mana sangakan individu jeung lingkungan learning haneut sentral.

Ngaliwatan nutup kami kolaborasi sareng perusahaan sareng organisasi anjeun tiasa ngaraoskeun operasi modéren dina dunya bisnis ayeuna. Anjeun gaduh ogé hiji pembimbing padamelan anu ngadukung anjeun dina perjalanan di lantai kerja.

Kursus-kursus di Learning Works +

STEM> Teknik & Teknologi

olahraga

Administrasi & IT

Otomatis

Pangwangunan & Kayu

listrik

kasomeahan

Logistik & Éceran

Logam & Mékanika

perawatan

sataun 7e Spésialisasi

Learning dual

prakték pangajaran bagian-waktos

PENDIDIKAN SEPARUHASA…. langkung ti pinuh waktos!

Anjeun ngagabungkeun diajar kalawan gawé. Dual learning aya dina pangajaran waktos bagian tengah. Anjeun nampi hiji dinten pendidikan umum sareng hiji dinten latihan vokasional di sakola. Anjeun bakal diajar profési di lantai toko salami tilu dinten. Janten anjeun leres-leres ngerjakeun éta sapinuh waktu!

Dina rentang ieu, anjeun bisa nuturkeun rupa-rupa latihan dina industri, bobot, Olahraga Logistik, Rékréasi na Podomoro. Urang nyadiakeun latihan sajaba atikan bagian-waktu ogé dina ngurus dasar lega for everyone. Urang nempo ieu misah pikeun tiap murid. Sangkan anjeun meunang bimbingan individu mana anjeun bisa ngamekarkeun diri di Pace anjeun sorangan.

jalur ieu mungkin tina 15 mun 25 taun. Anjeun kudu geus réngsé sahenteuna dua taun pangajaran full-waktu.

Bagian-waktu pangajaran fits kacida alusna jeung pasar tenaga kerja. Urang nyiapkeun jalma ngora pikeun pakasaban ajeg sarta panghasilan stabil sarta aman.

Bagian-ayeuna pangajaran Antwerp

Spéktrum Sakola presents sorangan salaku panyadia kualitas bagian waktu pangajaran Antwerp. Kami ngagantelkeun penting pisan pikeun komitmen full-time. Ieu ngandung harti yén urang narékahan pikeun saha waé pikeun digawé; langkung saé dina padamelan biasa sareng mayar. Dina pendidikan paruh waktu di Antwerp, urang ngabédakeun diri sabab urang salawasna ngahontal inohong padamel anu paling luhur. Éta kiridit murid urang sareng pembimbing padamelan urang.

Kami ngatur kursus pendidikan paruh waktu di Deurne-Antwerp. Dunungan anu kami damel sareng tiasa dipendakan di penjuru propinsi Antwerp. Nalika milari padamelan, kami ngémutan tempat anjeun cicing supados anjeun henteu kedah ngalakukeun perjalanan anu teu perlu. Pendidikan paruh waktu kuat di sareng sekitar Antwerp. Éta masuk akal. Di Antwerp anjeun gaduh seueur padamelan di mana murid dina pendidikan paruh waktu ogé tiasa angkat. Justru kusabab seueur jalma cicing sareng damel di Antwerp, anjeun ogé ngagaduhan seueur kagiatan tambahan sapertos pensiun, pusat perawatan budak, ... Antwerp mangrupikeun metropolis ékonomi Flanders sareng didinya. bagian waktu pangajaran Antwerp mung tapi kauntungan.

Jobs in Atikan bagian-ayeuna

Anjeun bisa diaktipkeun di sakola Spéktrum dina tipena béda panganyarna. Lamun tetep henteu nyaho naon dianggo eta mangrupakeun jalur atawa sasak proyék hiji pagawean ditunjuk dina pangajaran bagian-waktu. Sakali anjeun némbongkeun yén anjeun nyaho naon pagawean urang buka bareng pikeun manggihan pakasaban nu biasa.

Hiji pakasaban nu biasa ngandung harti yén anjeun dianggo ku dunungan nyata jeung nu ogé bakal dibayar pinuh. The kontrak panganyarna geus disusun ku kituna anjeun tetep fiscally gumantung kolot anjeun sarta anjeun bisa nyimpen duit barudak anjeun.

learning atikan bagian-waktos atanapi karya basis mindeng ngabalukarkeun pakasaban permanén

Ampir kabéh kursus nu urang ngatur numbu ka profesi kakurangan atawa sector bottleneck. Nu hartina anjeun sakali anjeun lulusan oge gampang pikeun meunangkeun pakasaban Mayar alus. Neangan pakasaban mangrupa pernah gampang; tapi anjeun henteu nyalira. Simkuring meunang nu dimimitian tur mindeng Anjeun bisa ngirim tulisan latihan anjeun dina atikan bagian-waktu ogé nuluykeun digawekeun ku kontrak permanén di gaw Anjeun.

Smart Spéktrum Sakola Sakola

Paké kabeh murid, jalma ngora, guru jeung ngawas Sakola Smart. Unggal youngster narima hiji pendaptaran akun. Éta saluran komunikasi utama antara siswa jeung CDO nu.

Gawe bareng diajar mangrupa ngaran alternatif pikeun atikan bagian-waktos

Diaku, éta moal gampang. Daripada pendidikan paruh waktu, urang kadang nyarioskeun diajar kerja; tina diajar duaan; diajar sareng damel ...

Ieu kabeh ngaran béda pikeun atikan bagian-waktu.

panggih teh nya eta ngagabungkeun karya jeung learning jeung nu ku hubungan ieu bisa fathom hiji profési atawa karajinan ka rinci pangleutikna.

Gawe bareng learning atawa bagian-waktu pangajaran? A jalur alus lamun hayang jadi alus di proyek Anjeun.

Beda antara diajar duaan jeung atikan bagian-ayeuna

Spéktrum Sakola organizes bagian-waktu pangajaran na learning dina rentang dual. éta pangajaran waktos bagian ngagabungkeun learning di sakola kalawan diajar di gaw nu. Anjeun oge bakal dibayar lamun anjeun damel.

Dina pembelajaran dual teh tekenan kana diajar di gaw nu. Anjeun tiasa boh dual learning dina pangajaran sekundér full-waktu jadi bagian-waktu. Sakabehna maneh moal perlu mayar jam gawé, bagian-waktu leuwih tiheula. Pikeun dual diajar syarat lawang stricter ti atikan bagian-waktu. Lamun hoyong informasi leuwih jauh ngeunaan dua pilihan atawa lamun hayang nyaho ngeunaan béda antara dua sistim, mangga ngahubungan kami. Urang ngabantu anjeun dina jalan Anjeun.

> Langkung seueur inpormasi ngeunaan diajar duaan

Baca ramatloka kami Spéktrum Sakola dina basa sorangan.

Pariksa tarjamahan internasional pembelajaran spéktrum-sakola tur kerja.

tarjamahan ieu téh dihasilkeun ku komputer tur teu salawasna akurat. Sanajan kitu, éta readability sahiji naskah dijamin.

af - Leren+Werken-temporary Afrikaans sq - Leren+Werken-temporary Albanian ar - Leren+Werken-temporary Arabic bs - Leren+Werken-temporary Bosnian zh CN - Leren+Werken-temporary Chinese (Simplified) nl - Leren+Werken-temporary Dutch en - Leren+Werken-temporary English fr - Leren+Werken-temporary French de - Leren+Werken-temporary German hi - Leren+Werken-temporary Hindi ig - Leren+Werken-temporary Igbo it - Leren+Werken-temporary Italian ku - Leren+Werken-temporary Kurdish (Kurmanji) ne - Leren+Werken-temporary Nepali ps - Leren+Werken-temporary Pashto fa - Leren+Werken-temporary Persian pl - Leren+Werken-temporary Polish pt - Leren+Werken-temporary Portuguese pa - Leren+Werken-temporary Punjabi ru - Leren+Werken-temporary Russian so - Leren+Werken-temporary Somali es - Leren+Werken-temporary Spanish su - Leren+Werken-temporary Sudanese sw - Leren+Werken-temporary Swahili tr - Leren+Werken-temporary Turkish ur - Leren+Werken-temporary Urdu zu - Leren+Werken-temporary Zulu