Hoyong ngadaptar?

WHERE?

Spéktrum Sakola Learning + ngagawekeun
kampus Ruggeveld

Ruggeveldlaan 496
2100 DEURNE
Telepon: 03 / 328 03 60

Lamun?

Salila sakola salila jam sakola ku janjian.
Salila libur enas minggu mimiti bulan Juli jeung minggu panungtungan Agustus. (Tanpa pasini)

Naon mawa?

  • Id.
  • Laporan sarta sertipikat ti sakola tukang (dina move pikeun mawa laporan panganyarna pikeun sataun sakola).
  • Ayana indung anu diperlukeun. murid nu ogé kudu hadir.

Hoyong ngadaptar?

Jieun janjian jeung kontak ieu

Kusabab krisis korona, urang damel sareng pendaptaran ku janjian. Milarian di dieu sadaya inpormasi ngeunaan ngadaptar nalika krisis korona

wujud

    Ngaran anjeun (diperlukeun)

    ngaran hareup Anjeun

    Kami ....
    Abdi heubeulKami ngawasKami murid

    umur anjeun

    program nu rék informasi (lamun keukeuh ngadaptar)

    e-mail anjeun (diperlukeun)

    Nomer telepon anjeun (diperyogikeun)

    taluk

    talatah Anjeun