Mangga baca ramatloka urang dina basa sorangan

ArabArabic Cina (Basajan)Chinese (Simplified) WalandaDutch InggrisEnglish PerancisFrench JermanGerman HindiHindi IgboIgbo ItaliaItalian PashtoPashto PérsiaPersian ngagosokPolish PortugisPortuguese PunjabiPunjabi RusiaRussian SomaliSomali SpanyolSpanish SundaSudanese SwahiliSwahili TurkiTurkish UrduUrdu ZuluZulu

spéktrum Sakola > kursus urang > Diajar + ngagawekeun

Diajar gawé + (pangajaran bagian-waktu)

Gabung dina pangajaran bagian-waktos
jeung geura mimitian ku atikan anjeun.

Anjeun tiasa gabung di diajar jeung digawé di sakola iraha wae.
Sistem modular tiasa di paling program pascasarjana iraha wae ti taun sakola.
Diajar sarta Gawe di DBSO Antwerp ngarupakeun bentuk dual learning.

jalur ieu bisa nuturkeun kampus Ruggeveld.

Ngalanggan kiwari!

Diajar + ngagawekeun

Anjeun bakal nuturkeun dua poé palajaran di sakola tur anjeun damel tilu poé. Anjeun jadi lima poé hiji minggu ka jalan.

Anjeun diajar profési sarta anjeun bisa lulus.

Kursus-kursus téh modular. Ieu ngandung harti yén step by step mangrupakeun ahli dina widang Anjeun. Saatos tiap hambalan anjeun meunang hiji bukti naon bisa.

Di sakola anjeun dipandu ku guru anjeun. Anjeun oge kudu hiji pembimbing pagawean anu sarua

Diajar profési a

Duanana di sakola na jam gawé, anjeun neuleuman profési a.

Lamun geus kaala sababaraha pangaweruh anjeun meunang sertipikat dibagikeun. Upami Anjeun gaduh sertipikat dibagikeun cukup lajeng anjeun meunang sertipikat kompetensi.

Paling program nyandak dua opat taun.

Unggal jalma ngora kuliah di Pace sorangan. Lilana latihan Anjeun teu dibereskeun sateuacanna. Sagalana anjeun diajar jam gawé ogé diitung kana sakola.

Anjeun overflows unggal minggu anjeun kamajuan jeung guru anjeun sangkan anjeun terang naon masih perlu neuleuman.

Meunang diploma Anjeun

Anjeun tiasa menangkeun nu sertipikat atikan sékundér dina puseur urang.

Anjeun turutan hiji poe saminggu éta subjék umum. kurikulum Ieu sarua jeung nu ti BSO dina pangajaran full-waktu.

Palajaran ieu kami ngatur modular. Hartina, sakali anjeun lulusan geus kahontal sagalana. Sangkan bisa lulus iraha wae salila sataun sakola.

Unggal jalma ngora learns di Pace sorangan tur nuturkeun hiji program individu. Anjeun kituna bisa "diuk".

Lamun enroll di puseur kami lajeng anjeun bakal nyandak hiji test panempatan. test Ieu acara Éntri anjeun naon bisa. Nanaon anjeun tiasa ulah diajar. Sangkan bisa meunang exemptions pikeun bahan ieu. Tiap minggu bisa ngabahas kalawan guru anjeun naon masih nu peryogi diajar.

L & W boasts ruang kelas anyar

20170707 133623 1450x472 - pangajaran + ngagawekeun

Ti 1 Séptémber 2017 meunang sababaraha palajaran di enggon anyar dina wangunan anyar di sakuliah jalan. Spéktrum Sakola terus invests dina ngaronjatkeun kualitas program kami sarta ngaronjatkeun infrastruktur urang.

Enggon anyar anu 3 ° gelar na "diploma +" tina kelas Learning + ngagawekeun PAV.

Kursus-kursus di Learning Works +

olahraga

Administrasi & IT

Otomatis

Konstruksi & Kai

kasomeahan

Logistik & Retail

Metal & mékanika

perawatan

Learning dual

prakték pangajaran bagian-waktos

Atikan bagian-ayeuna .... leuwih ti pinuh!

Anjeun ngagabungkeun diajar kalawan gawé. Dual learning aya dina pangajaran waktos bagian sentral. Anjeun meunang atikan umum hiji poé jeung latihan SMK hiji poé di sakola. Tilu dinten anjeun neuleuman hiji profési di gaw nu. Sangkan nu nuju sabenerna lakukeun pinuh waktos!

Dina rentang ieu, anjeun bisa nuturkeun rupa-rupa latihan dina industri, bobot, Olahraga Logistik, Rékréasi na Podomoro. Urang nyadiakeun latihan sajaba atikan bagian-waktu ogé dina ngurus dasar lega for everyone. Urang nempo ieu misah pikeun tiap murid. Sangkan anjeun meunang bimbingan individu mana anjeun bisa ngamekarkeun diri di Pace anjeun sorangan.

jalur ieu mungkin tina 15 mun 25 taun. Anjeun kudu geus réngsé sahenteuna dua taun pangajaran full-waktu.

Bagian-waktu pangajaran fits kacida alusna jeung pasar tenaga kerja. Urang nyiapkeun jalma ngora pikeun pakasaban ajeg sarta panghasilan stabil sarta aman.

Bagian-ayeuna pangajaran Antwerp

Spéktrum Sakola presents sorangan salaku panyadia kualitas bagian waktu pangajaran Antwerp. Urang ngagantelkeun pentingna hébat kana komitmen pinuh-waktu. Ieu ngandung harti yén urang narékahan pikeun mastikeun yén dulur boga pagawean; preferably dina pakasaban nu biasa sareng nu mayar. Dina Antwerp pangajaran bagian-waktos urang eta kusabab urang masih boga ongkos pagawean pangluhurna. Yén teh istighfar murid kami sarta tina counselors pagawean urang.

Urang atur kami pangajaran kursus bagian-waktos di Deurne-Antwerp. Pangusaha urang dianggo sareng anjeun pikeun manggihan sakuliah propinsi Antwerp. Simkuring tetep pilari proyek mertimbangkeun dimana anjeun cicing kitu anjeun teu ngalakukeun gerakan teu perlu. Bagian-waktu pangajaran anu kuat di na sabudeureun Antwerp. Nu ngajadikeun rasa. Dina Antwerp anjeun boga loba pagawean dimana siswa atikan bagian-waktos tiasa balik teuing. Kusabab aya loba jelema nu hirup tur dipake dina Antwerp, Anjeun ogé kudu loba kagiatan kayaning panti jompo, kindergartens, ... Antwerp teu keur nanaon yén metropolis ekonomi Flanders sarta aya beuheung bagian waktu pangajaran Antwerp mung tapi kauntungan.

Jobs in Atikan bagian-ayeuna

Anjeun bisa diaktipkeun di sakola Spéktrum dina tipena béda panganyarna. Lamun tetep henteu nyaho naon dianggo eta mangrupakeun jalur atawa sasak proyék hiji pagawean ditunjuk dina pangajaran bagian-waktu. Sakali anjeun némbongkeun yén anjeun nyaho naon pagawean urang buka bareng pikeun manggihan pakasaban nu biasa.

Hiji pakasaban nu biasa ngandung harti yén anjeun dianggo ku dunungan nyata jeung nu ogé bakal dibayar pinuh. The kontrak panganyarna geus disusun ku kituna anjeun tetep fiscally gumantung kolot anjeun sarta anjeun bisa nyimpen duit barudak anjeun.

learning atikan bagian-waktos atanapi karya basis mindeng ngabalukarkeun pakasaban permanén

Ampir kabéh kursus nu urang ngatur numbu ka profesi kakurangan atawa sector bottleneck. Nu hartina anjeun sakali anjeun lulusan oge gampang pikeun meunangkeun pakasaban Mayar alus. Neangan pakasaban mangrupa pernah gampang; tapi anjeun henteu nyalira. Simkuring meunang nu dimimitian tur mindeng Anjeun bisa ngirim tulisan latihan anjeun dina atikan bagian-waktu ogé nuluykeun digawekeun ku kontrak permanén di gaw Anjeun.

Smart Spéktrum Sakola Sakola

Paké kabeh murid, jalma ngora, guru jeung ngawas Sakola Smart. Unggal youngster narima hiji pendaptaran akun. Éta saluran komunikasi utama antara siswa jeung CDO nu.

Gawe bareng diajar mangrupa ngaran alternatif pikeun atikan bagian-waktos

Diaku, teu gampang ka tungtung. nyarita tinimbang pendidikan bagian-waktos sok we diajar tina gawé; learning blended; diajar jeung gawe ...

Ieu kabeh ngaran béda pikeun atikan bagian-waktu.

panggih teh nya eta ngagabungkeun karya jeung learning jeung nu ku hubungan ieu bisa fathom hiji profési atawa karajinan ka rinci pangleutikna.

Gawe bareng learning atawa bagian-waktu pangajaran? A jalur alus lamun hayang jadi alus di proyek Anjeun.

Beda antara diajar duaan jeung atikan bagian-ayeuna

Spéktrum Sakola organizes bagian-waktu pangajaran na learning dina rentang dual. éta pangajaran waktos bagian ngagabungkeun learning di sakola kalawan diajar di gaw nu. Anjeun oge bakal dibayar lamun anjeun damel.

Dina pembelajaran dual teh tekenan kana diajar di gaw nu. Anjeun tiasa boh dual learning dina pangajaran sekundér full-waktu jadi bagian-waktu. Sakabehna maneh moal perlu mayar jam gawé, bagian-waktu leuwih tiheula. Pikeun dual diajar syarat lawang stricter ti atikan bagian-waktu. Lamun hoyong informasi leuwih jauh ngeunaan dua pilihan atawa lamun hayang nyaho ngeunaan béda antara dua sistim, mangga ngahubungan kami. Urang ngabantu anjeun dina jalan Anjeun.

> Informasi Leuwih lengkep ngeunaan pembelajaran dual

Baca ramatloka kami Spéktrum Sakola dina basa sorangan.

Pariksa tarjamahan internasional pembelajaran spéktrum-sakola tur kerja.

tarjamahan ieu téh dihasilkeun ku komputer tur teu salawasna akurat. Sanajan kitu, éta readability sahiji naskah dijamin.

ArabArabic Cina (Basajan)Chinese (Simplified) WalandaDutch InggrisEnglish PerancisFrench JermanGerman HindiHindi IgboIgbo ItaliaItalian PashtoPashto PérsiaPersian ngagosokPolish PortugisPortuguese PunjabiPunjabi RusiaRussian SomaliSomali SpanyolSpanish SundaSudanese SwahiliSwahili TurkiTurkish UrduUrdu ZuluZulu