ngadaptarkeun

anak anjeun enrolling dina sataun mimiti GO! Spéktrum Sakola? Hal ieu dilakukeun ngaliwatan sistem pendaptaran sentral pikeun Atikan sekundér Antwerp.

Saha?

Naha anjeun badé ngadaptar anak anjeun dina A atanapi B sekundér kahiji? Daptar anak anjeun ti Senen 1 Maret (ti 08 énjing) dugi ka Jumaah 09.30 Maret 28 (dugi ka 2021 sonten) ngalangkungan http://meldjeaansecundair.antwerpen.be  Waktu mun anjeun ngadaptar anak anjeun ulubiung boga pangaruh dina distribusi nu situs gratis. Anjeun kudu nangtukeun sahenteuna lima sakola. Inget GO nu! nempatkeun 1 angka spéktrum Sakola!

Upami anjeun badé ngadaptar sataun langkung lami tibatan taun mimiti sakola menengah, anjeun moal tiasa nganggo Meld Je Aan sareng anjeun kedah ngadaptar salami periode pendaptaran normal. Milarian sadaya inpormasi ngeunaan ngadaptar di sakola urang dina kaca kontak.

Lamun?

  • Jumaah 08 Maret dugi ka 26 Maret 2021: Mangsa pendaptaran umum pikeun sakola menengah pertama. Sanajan anak anjeun ngagaduhan hak pikeun prioritas (lanceuk, lanceuk murid sareng barudak pagawé), anjeun kedah ngadaptar salami periode ieu.
  • Hasilna bakal diumumkeun dina Rebo 21 April 2021. Anjeun bakal nampi email dina halaman wéb anu nyatakeun naha anjeun tiasa ngadaptar anak anjeun. Punten perhatoskeun, ieu henteu acan janten konfirmasi kanggo pendaptaran! Anjeun masih kedah angkat ka sakola kanggo ngalengkepan pendaptaran.

Inpo lengkep tiasa dipendakan di dieu

Kudu mantuan?

Ngeureunkeun ku di sakola urang. Simkuring bungah pikeun mantuan. Jieun pasini ku mail atanapi telepon: