Balik! spéktrum Sakola

Anu indit! Spectrumschool nyayogikeun pendidikan sékundér sareng nawiskeun langkung ti 50 kursus kejuruan sareng téknis dina Industri, STEM, Olahraga, Perawatan, Perhotelan & Logistik.

Sakola urang langkung ti ngan ukur "diajar". Dumasar kana carita "Diajar +" kami, kami nawiskeun ka unggal murid rute anu didamel khusus. Kami damel sacara berorientasi sareng fokus pisan kana panduan pikeun pasar tenaga kerja. Salaku tambahan kana kurikulum, urang damel sacara kuat ngalangkungan proyék sareng kagiatan pikeun ngembangkeun kapribadian murid sareng mendakan bakatna. Bakat anu tiasa urang reueus. Kami difokuskeun budaya, olahraga sareng kagiatan soré. Perawatan dasar lega mangrupikeun pusat.

struktur kami

20201020 structuur spectrumschool zonder logo - Onze school

MISI KAMI

"PEMBELAJARAN + LEUWIH HANYA HANYA PEMBELAJARAN"

Salaku bagian tina GO! pendidikan tina Komunitas Flemish urang narékahan pikeun hiji
kauntungan diajar maksimum, pamekaran kapribadian total, kawarganagaraan aktif sareng
karaharjaan individu murid urang. Sakola ngalegaan seueur pikeun ieu
tawaran latihan dina Industri, STEM, Olahraga, Podomoro, Horeca & Logistik sareng
nyoba ngawangun jembatan ka masarakat. Kerjasama anu saé sareng
lingkungan sareng dunya bisnis anu inti tina ieu. Urang damel ngalangkungan pendidikan budaya
kana kasadaran diri budaya murid urang. Ku cara kieu urang ngabentuk jalma ngora anu fleksibel
sareng teraskeun mekarkeun ngalangkungan pembelajaran seumur hirup. Kami ngadorong aranjeunna pikeun ilubiung aktip
pikeun ilubiung dina masarakat anu gancang mekar.

Sadaya ieu ditarjamahkeun kana carita Pembelajaran + kami, kusabab sakola urang langkung ti "diajar"
hungkul. Sakola mangrupikeun bumi anu haneut pikeun sadaya muridna sareng nawiskeun hiji kanggo unggal murid
prosés tukang ngaput. Salaku tambahan kana kurikulum, urang ngerjakeun proyék sareng kagiatan dina
ngabuka kapribadian murid sareng mendakan dirina
bakat. Bakat aranjeunna tiasa reueus.

VISI urang

Kewarganegaraan Aktip sareng Pangembangan Kapribadian Total

  • Kami ningali kaanekaragaman salaku nilai tambah dina sakola urang.
  • Kami katingali ku pikiran kabuka, tanpa prasangka, sareng nunjukkeun minat sareng
    hormat pikeun pendapat dulur sareng bédana anu aya.
  • Kami narékahan pikeun diajar mandiri sareng sikap kerja kalayan raos anu diperyogikeun
    tanggung jawab.
  • Kami merhatoskeun bakat saha waé sareng aktip pikeun aranjeunna
    ngembangkeun.

Keuntungan diajar maksimal

  • Kami komitmen pisan kana karya dumasar-proyék sareng padamelan terintegrasi.
  • Kami nyiptakeun lintasan individu anu tiasa dilalui ku murid
    réalisasi kurikulum sareng diferensiasi janten dasarna.
  • Kami mastikeun evaluasi transparan.
  • Urang dumasar kana eupan balik kana ekspektasi sareng pitunjuk anu jelas.

Jalur Diajar & karaharjaan Individu

  • Kami narékahan pikeun sakola anu haneut dimana murid nyarios.
  • Kami komitmen ka sakola anu hirup dimana unggal jalma tiasa ngagaduhan kapribadianana
    ngembangkeun.
  • Kami nawiskeun kasempetan sareng tantangan anu cekap.
  • Salian ti perawatan dasar anu jembar, kami ogé nyayogikeun dukungan masing-masing.

Sasak ka masarakat

  • Kami ngadorong sareng ngadukung kemitraan lokal sareng nasional
    sareng tingkat internasional.
  • Kami ngajaga kontak caket sareng komunitas bisnis.
  • Kami difokuskeun liveability ngaliwatan dilengkepan, bersih sareng aman
    nyiptakeun lingkungan.
  • Kami neuteup ka hareup sareng ngawaskeun raparan pamekaran sareng mastikeun
    pendidikan anu 'obah ku jaman'.

NILAI KAMI

RESPEK
KABUKAAN
Kasaruaan
MERDEKA
INVOLVASI
JABAR
BEDAAN