sakola urang

Balik! spéktrum Sakola

The GO! Spéktrum Sakola nyadiakeun atikan sekundér, maturan leuwih ti 50 beroepsgerichte- jeung latihan teknis dina industri, bobot, Olahraga, Kaséhatan, Rékréasi na Logistik.

Ti "visi Learning + 'kami, kami nawiskeun tiap murid jalur ngaropéa. Urang damel prakték sarta fokus kuat dina hidayah kuli-pasar. Di sagigireun kurikulum urang dianggo ngaliwatan proyék jeung kagiatan kalawan gedé-gedéan pikeun ngembangkeun kapribadian sahiji murid na Ngajalajah nya bakat. Urang difokuskeun budaya, olah raga jeung kagiatan soré. perawatan dasar lega mangrupakeun konci.

struktur kami

LO ulikan tawaran 300x296 300x296 - sakola kami Sedengkeun ulikan tawaran 297x300 297x300 - sakola kamiLW ulikan tawaran 1 300x294 300x294 - sakola kami