sakola urang

kampus Plantin

kampus plantijn banner 225x300 - Kampus Plantin

Di kampus Plantin anjeun tiasa buka learning learning + Papanggihan (lega munggaran gelar).

kampus ieu ayana di jantung Borgerhout. domain nu boga karakter héjo. Hal ieu ngajadikeun pikeun lingkungan learning soothing na mereun di tengah kota.

ngadegna teh teu jadi pinunjul. Ieu nyiptakeun karakter pribadi tur kulawargi. kampus ieu mangrupa ogé diteundeun infrastruktur sakola nepi-ka-date jeung bengkel praktis dilengkepan ogé, dapur jeung laboratorium a. pangajaran inovatif mangrupa konci. Palajaran nu disusun proyék tur aya sababaraha inisiatif pikeun enrich proses pembelajaran.

kampus Plantin

telepon: 03 / 217 43 40
E-mail: plantijn@spectrumschool.be

Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout