Spéktrum Sakola Borgerhout - Kampus Plantijn

Kampus Plantijn-Spectrumschool-BSO-TSO-Duaal-DBSO

Di kampus Plantin anjeun tiasa buka learning learning + Papanggihan (lega munggaran gelar).

kampus ieu ayana di jantung Borgerhout. domain nu boga karakter héjo. Hal ieu ngajadikeun pikeun lingkungan learning soothing na mereun di tengah kota.

Cabangna teu pati gedé. Ieu nyiptakeun karakter pribadi sareng kulawarga. Kampus ieu ngagaduhan prasarana sakola anu diropéa, up-to-date sareng bengkel praktis anu dilengkepan, a dapur sareng laboratorium. Atikan inovatif nyaéta sentral. Palajaran diayakeun dumasar kana proyék sareng aya seueur inisiatif pikeun ngabeungharan prosés diajar.

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

kampus Plantin

telepon: 03 / 217 43 40
E-mail: plantijn@spectrumschool.be

Plantin & Moretuslei 165
2140 Borgerhout

Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi