kampus Ruggeveld

Di kampus Ruggedveld Anjeun tiasa angkat ka jalur diajar di handap ieu:

kampus ieu dilengkepan ogé studio prakték, fasilitas olahraga profésional sarta ruang kelas nepi-ka-date. Di sakuriling saharita, murid ngagunakeun rupa proyék akomodasi inovatif kayaning taman, sawah olahraga, pools ngojay, jsb Urang ogé dianggo kalayan agénsi éksternal kayaning Gumtree na RTC nyadiakeun parabot sarta pangajaran paling modern AIDS.

Luar sakola urang hadir. Ngaliwatan kunjungan parusahaan, séntral jeung manca nagara, internships jeung learning gaw kami ngidinan pelajar urang pikeun ngalenyepan dunya nyata. Sajaba ti éta, para pelajar anu Diajar + ngagawekeun en Learning dual poé 3 minggu ka dianggo éféktif dina pasar tenaga kerja!

Kanggo alesan privasi YouTube peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi

Kampus Ruggeveld / Kulit + pinter

telepon: 03 / 328 05 00
E-mail: info@spectrumschool.be

Kampus Ruggeveld / Learning + ngagawekeun

telepon: 03 / 328 03 60
E-mail: cdo@spectrumschool.be

Ruggeveldlaan 496
2100 DEURNE

Pikeun alesan privasi, Google Maps peryogi idin anjeun pikeun dimuat. Pikeun langkung rinci, mangga tingali kami Kawijakan Privasi Sakola Spéktrum.
Abdi nampi