sakola urang

Urut murid balik! spéktrum Sakola

1012324 619548884731538 1238497581 n 300x206 - Urut siswaAnjeun urut murid sakola urang? Simkuring resep tetep kontak sareng anjeun!

Asup nepi ka kaasup database alumni urang. Jadi maneh terus informed tina goings tina Sakola Spéktrum.

Upami Anjeun gaduh akun facebook, anjeun tiasa gabung Spéktrum Sakola Urut siswana group facebook.

Urut murid wengi
Jumaah Séptémber 28 2018 // 18u mun 21u // Kampus Ruggeveld

siswana heubeul malem 300x169 - Urut siswa

Facebook acara>

Didatangan urut guru Anjeun tur meunangkeun urut sakelas anjeun deui ngalawan.
Sadaya ieu kalawan snacks sarta inuman!

acara ieu rengse gratis.
Simkuring nanya di dieu pikeun ngadaptar via formulir pendaptaran: