Borgercirque 727x1024 - OPEN DAYS AND INFO MOMENTS
png OCD 14052022 697x1024 - POE BUKA JEUNG INFO MOMEN

Urang bakal muka panto deui taun sakola ieu!

poé OPEN

  • Saptu 14 Mei 2022: Buka Poé kampus Ruggeveld
  • Saptu 21 Méi 2022: Borger Cirque (kampus Plantin)

Salila poé ieu anjeun bisa nempo dina peta sakola jeung aya kamungkinan pikeun ngadaptar.

moments info

Naha anjeun hoyong langkung seueur inpormasi atanapi janjian di sakola kami?

  • Kampus Borgerhout
    • 03 / 217.43.40
  • Kampus Deurne
    • 03 / 328.05.00