eflyerborgercirque2020 01 - OPEN DAGEN EN INFOMOMENTEN
eflyer opencampusdag ruggeveld 2020 01 - OPEN DAGEN EN INFOMOMENTEN

Dinten kabuka sareng moment inpormasi kami parantos dibatalkeun kusabab krisis korona.
Pencét di dieu kanggo inpormasi langkung seueur ngeunaan registrasi pikeun taun sakola 2020_2021

sataun ieu salaku urang buka nepi lawang kami!

poé OPEN

  • Sabtu 06 Juni 2020: Borger Cirque (kampus Plantijn)
  • Sabtu 06 Juni 2020: Kampus Poé Terbuka Ruggeveld

Salila poé ieu anjeun bisa nempo dina peta sakola jeung aya kamungkinan pikeun ngadaptar.

moments info

Urang ogé ngatur sesi informasi 2. Unggal informasi waktu ngabogaan fokus béda, tapi kami siap pikeun patarosan anjeun. Dulur wilujeng sumping iraha wae: