Poé OPEN AND moments info

afficheborgercirque2019-01
Poster dinten muka 2019 widang vertebrae

sataun ieu salaku urang buka nepi lawang kami!

poé OPEN

  • Sabtu, April 27 2019: Borger Cirque (kampus Plantin)
  • Sabtu Méi 18 2019: Buka Poé kampus Ruggeveld

Salila poé ieu anjeun bisa nempo dina peta sakola jeung aya kamungkinan pikeun ngadaptar.

moments info

Urang ogé ngatur sesi informasi 3. Unggal informasi waktu ngabogaan fokus béda, tapi kami siap pikeun patarosan anjeun. Dulur wilujeng sumping iraha wae: